vadba in proteini

mann87 • Od: 7.3.2010 • Prispevkov: 11
vadba in proteini 23.7.2011 13:04
no, odpiram novo temo, ki je (vsaj zdi se mi) še ni, in sicer o proteinih. pač začeu sm se ukvarjat s fitnesom pa uteži pa to. sicer sem se že prej ukvarjau s tem sam ne tolk ko zdj. zdj sm se začeu mal bol intenziuno, ker mi pač ni ušeč moja postava in sm ne zadovoljen z njo (zaenkrat Razz). no predusem se ukvarjam z dvigovanjem uteži (3 mesce intenziuno) in že lahk vidm mau napredka (velik informacij dobim na tej strani [link] ... zelo priporočam) ne gre se mi za to d bi kr čez počitnce dobu nevem kakšno postavo ker vem d to ni mogoče in vem d bo minilo približn 2-3 leta (z čistimi beljakovinami mogoče mau prej) predn bom meu tako postavo kot si jo želim ... kar mi gre na žiuce je to d velik ljudi primerja proteine s steroidi (kar pa sploh ni isto! ... če bi se mau pozanimal bi vedl). proteini so sam beljakovine, nč druzga. sam je težko najt izdelke u trgovinah, k majo večji del beljakovin (zmer je več sladkorja ko pa beljakovin). mau sm še brskau po raznih forumih in to pa sm ugotovu d se da tut sirotko u prahu dobit (nekateri govorijo d je zelo priporočljiva ... zelo podobna stvar kot Whey izdelki če vam je kj bližje). mau me vaše mnenje o tem zanima pa če kdo kj ve kje se da to dobit al pa kateri izdelki majo veliko beljakovinsko vrednost?

hvala za odgovore!

lp
brezlj • Od: 10.8.2010 • Prispevkov: 6
Re: vadba in proteini 26.7.2011 15:22
Največ in najboljše informacije boš gotovo dobil v trgovinah s športno prehrano. Pa to ne mislm na razne fitnes studie, kjer to športno prehrano tud prodajajo, ker imajo navadno tam višje cene, pa tud izdelke samo enega proizvajalca. Sam vsekakor priporočam tole trgovino, pa še link, kjer se nahajajo. Men je prodajalec vse razložil, ampak ni bilo tisto klasično, dej kup to, pa to, pa to, ampak mi je povedu tega ti ne priporočam, ker ni primerno zate in za tvoje cilje, priporočam pa to. Čist nč ni daju občutka, da mi na vsak način hoče neki prodat.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.