izkušnje s Sensilab Cerin???

mary123 • Od: 13.9.2010 • Prispevkov: 19
izkušnje s Sensilab Cerin??? 27.2.2011 16:22
heii Smile eno uprašanje mam.. ma mogoče kdo kšne izkušnje s Sensilab Cerin - kapsule proti mazolom?? js razmišlam, če bi jih kupla, ker obupujem nad svojimi mazoli in kremcami ker pomagajo u enem mescu, stanje je bolš pa ene dva tedna -.- pa nebi rada kr tko dnara stran vrgla.. tko da če ma kdo kšne izkušne al pa pozna koga k jih ma, bom vesela uakršnega mnenja Smile pa uspešno nadaljevanje šole ;P
OriginalFake • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: izkušnje s Sensilab Cerin??? 27.2.2011 16:43
nimam iskusn zal Smile)
mi smo s solo sli na sistemacga in mij zdraunica napisala na recept klindamicim 1%dermalna rastopina k jo dubiš sam na recept in nemors sama kupt tok d mas zaston pa men to res pomaaga k nimam vec mazolou pa tega sam ksne 2 dubim k mam menstro Smile) loh tut to probaš greš k zdravnici pa reces ce ti loh da recept za to rastopino,..

havefun :3
Re: izkušnje s Sensilab Cerin??? 27.2.2011 16:58
hvala Smile
sicer sm pa že enkrat šla, mogoče sm mela tkt še mejn mazolou pa ni bla moja zdraunica pa mi je rekla, da ni tok hudo pa da je brez veze dt kremo, k mi lah sam kožo unič k je neki tok močna al kwa že.. pol bom pa mjbi res šla enkrat k svoji zdraunici pa ji mal zatežila ;P ker me to spraula ob žiuce -.-
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: izkušnje s Sensilab Cerin??? 11.8.2011 9:19
pač js grem zdj že proti koncu z njimi, pa morm rčt da so mi še kr pomagale... ne najboljš, ampak še kr... vmes ti itak še par mozolčkov 'izbruhne' k se pol sami izsušijo pa tk... (:
Re: izkušnje s Sensilab Cerin??? 11.8.2011 22:02
no js pa ne rabm več, trkam po lesu... sm dobla klindamicin in je nucu, tko da zdej ni več potrebe.. za enkrat.. upam, da je tut ne bo več Very Happy drgač pa hvala useen Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.