Nintendo• Tinchys
• Od: 24.7.2009
Nintendo
22.7.2011 8:41
Mene pa zanima nekaj?
A igrca od Nintendo DS Lite lahko gre tudi v ostale Nintendote? Razmišljam o nakupu novega DS in me zanima če se mi sploh splača zaradi igric :DDD prosim za pomoč • bmx
• Od: 20.3.2010
Re: Nintendo
22.7.2011 10:40
mislm da od Nintendo DS Lite igrce ne grejo v ostale Nintendote. Drugač si lohk mal pogledaš na njihovi spletni strani.
Pa če hočeš kupt novga se pomoje splača uzet Nintendo 3DS. Sam je dokej drag k je dobr vn pršu. • Tinchys
22.7.2011 11:32
3ds je čudn xD pač to mije najbolj pomembno. ker se mi ne splača vzet novega. -.- za DSi obstaja r4 kartica al pa kaj takega? • bmx
22.7.2011 13:48
mislm da obstaja. maš pa tut SD kartico
• bmx
22.7.2011 15:57
SD kartica je pomnilniška kartica. ista k za mobitele • KaixX
• Od: 3.6.2010
23.7.2011 15:05
bmx pravi:mislm da od Nintendo DS Lite igrce ne grejo v ostale Nintendote. Drugač si lohk mal pogledaš na njihovi spletni strani.
Pa če hočeš kupt novga se pomoje splača uzet Nintendo 3DS. Sam je dokej drag k je dobr vn pršu. Nintendo 3DS je fuuL dobr.. sm glih zanč igrala na nemu..in če hočte bi lah ceu dan, k je res noro, noro na tistmu igrat..je pa tut res d je biu okol 2oo?.. • Tinchys
26.7.2011 13:31
torej, če bi si jaz zdaj kupla r4 kartico pa to, bi lahko špilala na totem ds lite. pol pa ko bi mela dovolj dnara bi pa si kupla dsi xl, pa bi iz r4 kartice dala sd kartico pa jo samo not vtaknla pa bi blo to to ? pa bi lahko špilala igrce, pa čeprav so namenjene za ds?
upam da vete kaj mislim |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.