summer love *___*• Ursxx
• Od: 6.12.2009
summer love *___*
23.7.2011 17:20
No, letos smo šli z mojo teto pa s stricem na morje in tam vidl ful folka iz naših krajev in pol se mi tko sprehajamo po plaži in tko stric kr naenkrat spet nezga znanca pozdrau in vidm da majo dva dvojčka k sta bla toook fucking luštkana ;$$ in pol smo se z unimi ceu tedn družil, z enim izmed dvojčkov sva se pa skoos spogledvala, sam nisva se nikol pogovarjala ne nč. in zj je tko, starci se z njihovimi poznajo, baje so bli ženevemkokrat pr ns na obisku, stic pa njegou fotr sta bla bf ane... in zj nevem al se bova še kdej vidla, in bi ga rada dodala na fb sam upam da ne bo to zdej zgledalo preveč tko ... uglaunem ful bi se rada začela z njim ment al pa kkršne kol stike navezala z njim sam nevem kk bi pol to izpadl + on je star 19 - jst 15 in nevem al se loh kej iz tega izcimi al ne. please help me ;$ ps. veeeeeeeeeem ful je čudno in kr neki napisan sam ful nevem kk bi vam to razložila, sam mal domišlije uporabte pa se predstaulite kk naj bi use to izgledal x) • leia
• Od: 23.1.2010
Re: summer love *___*
23.7.2011 17:45
Jst ti predlagam da se opogumiš pa ga dodaš na Fb-ju pol je pa on na vrsti da nardi nasledn korak, torej da te klikne. Sam opogum se pa ga dodaj. Mislm da je to trenutno najbolša vrjanta. Pa tko če se boš s stricm kej menla čist nedoužn spel pogovor na temo o tem kuk cajt sta že bf z unim fotrom od dvojčku pol pa upraš če pridejo kej na obisk. Moj predlog • Ursxx
23.7.2011 20:30
leia pravi:Jst ti predlagam da se opogumiš pa ga dodaš na Fb-ju pol je pa on na vrsti da nardi nasledn korak, torej da te klikne. Sam opogum se pa ga dodaj. Mislm da je to trenutno najbolša vrjanta. Pa tko če se boš s stricm kej menla čist nedoužn spel pogovor na temo o tem kuk cajt sta že bf z unim fotrom od dvojčku pol pa upraš če pridejo kej na obisk. Moj predlog
hvala! sicr pa že skos sam neki njih omenjam pa čist nedoužno sprašujem (a) xD ((: • Ursxx
23.7.2011 20:31
Ursxx pravi:
leia pravi:
Jst ti predlagam da se opogumiš pa ga dodaš na Fb-ju pol je pa on na vrsti da nardi nasledn korak, torej da te klikne. Sam opogum se pa ga dodaj. Mislm da je to trenutno najbolša vrjanta. Pa tko če se boš s stricm kej menla čist nedoužn spel pogovor na temo o tem kuk cajt sta že bf z unim fotrom od dvojčku pol pa upraš če pridejo kej na obisk. Moj predlog
hvala! sicr pa že skos sam neki njih omenjam pa čist nedoužno sprašujem (a) xD ((: aja pa a mislš da je to 15- 19 tko ful čudno če bi bla dva par- mislm če je preveč let razlike al pa kej? (: • leia
• Od: 23.1.2010
23.7.2011 22:20
Ursxx pravi:
Ursxx pravi:
leia pravi:
Jst ti predlagam da se opogumiš pa ga dodaš na Fb-ju pol je pa on na vrsti da nardi nasledn korak, torej da te klikne. Sam opogum se pa ga dodaj. Mislm da je to trenutno najbolša vrjanta. Pa tko če se boš s stricm kej menla čist nedoužn spel pogovor na temo o tem kuk cajt sta že bf z unim fotrom od dvojčku pol pa upraš če pridejo kej na obisk. Moj predlog
hvala! sicr pa že skos sam neki njih omenjam pa čist nedoužno sprašujem (a) xD ((: aja pa a mislš da je to 15- 19 tko ful čudno če bi bla dva par- mislm če je preveč let razlike al pa kej? (: Am men sploh ni čudn sam se pa morš zavedat da je ta tipček vrjetn že kr "izkušen" in bo po nekem cajtu že hotu kej več kot sam poljubčke • Ursxx
23.7.2011 22:31
Hhehe vem to ja • littlevampire
• Od: 5.11.2009
23.7.2011 23:03
Ma glej, ti dodaj oba dvojčka - konc koncev ste bli en tedn skup na morju, ane? No pol pa OBEMA lajkaj povezave/stanja/slike - ampak ne vsako ... ampak tko občasno... s to izjemo, da tistemu, ki ti je všeč, mal več lajkaj. ( ne mislim da ga stalkaš, ampak po pameti ) • Ursxx
24.7.2011 23:20
littlevampire pravi:Ma glej, ti dodaj oba dvojčka - konc koncev ste bli en tedn skup na morju, ane?
No pol pa OBEMA lajkaj povezave/stanja/slike - ampak ne vsako ... ampak tko občasno... s to izjemo, da tistemu, ki ti je všeč, mal več lajkaj. ( ne mislim da ga stalkaš, ampak po pameti ) 1. a ni to mau otročje da use pi*darije lajkaš pa to...? 2. to da smo se srečal na morju pa je blo čisto naklučje (; (srečno naklučje ;$$) • Ursxx
25.7.2011 21:55
littlevampire pravi:Ma glej, ti dodaj oba dvojčka - konc koncev ste bli en tedn skup na morju, ane?
No pol pa OBEMA lajkaj povezave/stanja/slike - ampak ne vsako ... ampak tko občasno... s to izjemo, da tistemu, ki ti je všeč, mal več lajkaj. ( ne mislim da ga stalkaš, ampak po pameti ) 1. a ni to mau otročje da use pi*darije lajkaš pa to...? 2. to da smo se srečal na morju pa je blo čisto naklučje (; (srečno naklučje ;$$) • littlevampire
• Od: 5.11.2009
25.7.2011 22:24
Ursxx pravi:
littlevampire pravi:
Ma glej, ti dodaj oba dvojčka - konc koncev ste bli en tedn skup na morju, ane?
No pol pa OBEMA lajkaj povezave/stanja/slike - ampak ne vsako ... ampak tko občasno... s to izjemo, da tistemu, ki ti je všeč, mal več lajkaj. ( ne mislim da ga stalkaš, ampak po pameti ) 1. a ni to mau otročje da use pi*darije lajkaš pa to...? 2. to da smo se srečal na morju pa je blo čisto naklučje (; (srečno naklučje ;$$) 1. A sem rekla vse? Neeee, ne vseh! 2, Aja. • Ursxx
25.7.2011 22:26
littlevampire pravi:
Ursxx pravi:
littlevampire pravi:
Ma glej, ti dodaj oba dvojčka - konc koncev ste bli en tedn skup na morju, ane?
No pol pa OBEMA lajkaj povezave/stanja/slike - ampak ne vsako ... ampak tko občasno... s to izjemo, da tistemu, ki ti je všeč, mal več lajkaj. ( ne mislim da ga stalkaš, ampak po pameti ) 1. a ni to mau otročje da use pi*darije lajkaš pa to...? 2. to da smo se srečal na morju pa je blo čisto naklučje (; (srečno naklučje ;$$) 1. A sem rekla vse? Neeee, ne vseh! 2, Aja. • littlepig
• Od: 4.7.2011
25.7.2011 22:40
ja poskusi ? (:
sicer jaz še ga na tvojem mestu ne bi dodala na fejsbuku :/ tak če bote se še kdaj srečali ga rajši pozdravi pa se nekako poskusi pogovarjat najprej z njim? ali pa ne vem no..smotana situacija ampak ja no najboljše je da si ga dodaš ? pa drugega dvojčka tudi, seveda no..dodaj pa boš pol vidla če bo ti kaj lajkal ali pa piso.. jaz mu na tvojem mestu nebi kr tak neke lajkala..najprej bi v živo z njim stik navezala (: • Ursxx
25.7.2011 23:32
littlepig pravi:ja poskusi ? (:
sicer jaz še ga na tvojem mestu ne bi dodala na fejsbuku :/ tak če bote se še kdaj srečali ga rajši pozdravi pa se nekako poskusi pogovarjat najprej z njim? ali pa ne vem no..smotana situacija ampak ja no najboljše je da si ga dodaš ? pa drugega dvojčka tudi, seveda no..dodaj pa boš pol vidla če bo ti kaj lajkal ali pa piso.. jaz mu na tvojem mestu nebi kr tak neke lajkala..najprej bi v živo z njim stik navezala (: JA men je tut ful smotana situacija in nevem kdaj bom ''zbrala pogum'' in ga dodala sam nevem če bi dodala oba, mpk sam enga, un drugi me pa lah sam doda al ga pa čez neki časa šede dodam xD in ja tut jst use zakomplicirala xD ej nevem, po pravic povedanu sm jih po kopalkah razločila xD hahahah (: drgač pa ja fuuuul sta si podobna sam jst vidm razliko (k je najbrž sploh ni) xD uglaunem en bul lušn k tadrug, sam z enim sva se bol spogledvala in use, k pa s tadrugim (; in ja, ne mislm it zj slik pa nevem česa lajkat, k (tko k je una ''leia'' napisala,ti ga dodaš - prvi korak; on pa je pol na vrsti da nardi drugi korak.. tko da ja, jst bi ga ful rada še vidla, sam to ni tko preprosto k zgleda pa še ona2 bosta šla oktobra na faks, in je še mn možnosti da se vidmo :/ Kaj naj nardim? sam dodam pol pa čakam? (aš kao: kdor čaka, dočaka xD) • Ursxx
27.7.2011 13:17
sam fora je da sta oba bl '' odrasla '' in ne bosta kr tko lajkala in nevem kaj Very Happy
k stara sta 19 jst pa 15.. • littlepig
27.7.2011 22:30
amm ..
kaj si zdaj nardila? (: če si že kaj... • Ursxx
27.7.2011 22:36
littlepig pravi:amm ..
kaj si zdaj nardila? (: če si že kaj... hah, zdaj še nič. hotla sm kkšn mesc počakat (od morja pa do takrat da ga dodam) pol čez cajt dodam pa še druzga? al kk naj nardim? ((; + hvala k pomagaš ((: • littlepig
28.7.2011 22:53
hm .
če boš ju dodala bi blo pomoje boljše, če bi oba naenkrat ? (: tistega, ki ti je bil bolj všeč ( haha saj ne da sta ista kaj pa vem ..saj pravim- to je precej smotana situacija nevem, ko boš ju dodala boš mogoče kaj več vedla kje se nahajata in to in se še mogoče lahko kdaj čist po naklučju in čiiiiiist nenamerno tudi ti tam pojaviš? drugač pa ni panike (: mi je v veselje • littlepig
28.7.2011 22:56
+ btw kolko pa ste narazen doma? (:
• Ursxx
28.7.2011 23:42
littlepig pravi:hm .
če boš ju dodala bi blo pomoje boljše, če bi oba naenkrat ? (: tistega, ki ti je bil bolj všeč ( haha saj ne da sta ista kaj pa vem ..saj pravim- to je precej smotana situacija nevem, ko boš ju dodala boš mogoče kaj več vedla kje se nahajata in to in se še mogoče lahko kdaj čist po naklučju in čiiiiiist nenamerno tudi ti tam pojaviš? drugač pa ni panike (: mi je v veselje emm, pa nwm, okej res da sta ista sam rezlične inštumente igrata xD in ja u ansamblu sta alneki in upam da bodo kdej igral na kkšni veselici in se mejbi tam srečamo. ;$ in ja, jst bi najprej unga s katerim sm se najbol spogledvala dodala, mal kasnej pa še druzga hvalaaa! • Ursxx
28.7.2011 23:45
littlepig pravi:+ btw kolko pa ste narazen doma? (:
emmm, ja če se pelš z avtom je 15 minut (tle nikje) in upaaaaaaaaam da pridejo kdej na obisk al pa kej, k so bli baje že velikrat pr ns sam jst jih nism nikol vidla, upam da naslednjič jih k kej več k pa to da ga dodam za frenda pa nevem če nj še kej nardim, kliknla ga prva zihr ne bom na četu |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.