Vaši starši in seks

1 | 2 | >>
ASDF • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 1
Vaši starši in seks 3.7.2010 6:19
Mene pa zanima, kako vaši starši odreagirajo, ko pogovor nanese na seks.
Pred par dnevi sm gledu neko oddajo, ki j govorila o kondomih. Pa sm šou mamo prašat kaj so kondomi (sevede sm vedu) pa je ratala takoj rdeča pa "ni vedla" in me je poslala nej fotra uprašam kaj j tu. pr njemu se j zgodba spet ponovila. istu se j zgodilu ku sm uprašu kaj j kontracepcija :S

A tut vaši starši nardijo kej podobnega?
sabrina94 • Od: 12.6.2010 • Prispevkov: 20
Re: Vaši starši in seks 3.7.2010 13:08
Kolko pa si star? ker če si 10 ( ja vem da nisi deset, ampak pač xD ) ti še menda nebojo o vseh podrobnostih razlagali Very Happy

meni pa so skos težili s tem kaj je kaj Very Happy pa nikol nisem poslušala Very Happy tak da moji so kar se tega tiče zlo odprti Razz

drugač pa sem večino podatkov dobla na internetu, ker mi je nekak bolše, da si grem sama poiskat kaj me zanima, ker se nene rada pogovarjam o tem s starši Razz
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Vaši starši in seks 3.7.2010 14:02
mojmu fotru tut takoj nerodno rata in ponavad on odganja stran če vprašam kakšne nadležene reči, ko pa tema nanese na to začne pa kr on stran bežat Very Happy sam jst se o tem itak nočm ment z njim ker je tut men bedno njemu govort, je pa moja mlajša sestra bl odprta za to in on kr direkt reče pol pa beži Very Happy
pr mamic je pa tko, če vprašam pove, sama pa nč ne reče. nerodno ji tut ni nekej preveč, pa ne sprašujm res uno podrobnosti ampak sam tko kej mimogrede Smile
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: Vaši starši in seks 3.7.2010 18:05
ha! Very Happy pri meni je pa ati glede tega ful zgovoren pa mi včasih teži kak pa kaj hehe Laughing samo ga itak nea nič sprašujem ker mi je nerodno Embarassed mama isto Wink nič ju ne sprašujem .. kolko sta mi sama povedala-sta mi Wink zaj pa tak vse informacije dobim v revijah ali pa na internetu in mi je čist kul! Smile
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: Vaši starši in seks 4.7.2010 0:28
ja mojedva mislm od nih nism nč zvedu ud tega ne da bi se spomnu ker jih nč ne sprašujem pa to....
jameslewis • Od: 3.1.2010 • Prispevkov: 12
Re: Vaši starši in seks 11.7.2010 21:16
moj fotr je zelo odprt mama pa ne toliko
KateySixx • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 100
Re: Vaši starši in seks 12.7.2010 14:35
ubistvu jst velik stvari že nasploh vem :Đ
sam k pa pride do nosečnosti pa seksa... mi pa mt začne 'pamet solit' Smile
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Vaši starši in seks 12.7.2010 14:37
KateySixx pravi:
cja... enako pr men Razz, napru čist rahle teme o tem pa pogovori pa take fore o tem, pol pa začne o zaščiti, pa tem da morm pazt kua delam, itd xD. pol pa jst zablokiram pa spremenim temo xD. drugač matka bi se z lahkoto o tem pogovarjala, za fotra pa nwem xP
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Vaši starši in seks 13.7.2010 9:15
jameslewis pravi:
moj fotr je odprt mama pa ne toliko

nekak tak tudi pri nas
Re: Vaši starši in seks 13.7.2010 12:12
Boris pravi:
KateySixx pravi:
cja... enako pr men Razz, napru čist rahle teme o tem pa pogovori pa take fore o tem, pol pa začne o zaščiti, pa tem da morm pazt kua delam, itd xD. pol pa jst zablokiram pa spremenim temo xD. drugač matka bi se z lahkoto o tem pogovarjala, za fotra pa nwem xP

haha Very Happy ja men tut o zaščiti najeda pa o tem da ji pč povem kdaj pa kako ;S
sam jst se pa s fotrm sploh nočm od tega zgovarjat Confused čudn.. Shocked
model • Od: 20.8.2010 • Prispevkov: 8
Re: Vaši starši in seks 22.8.2010 4:49
pr men sta pa oba skor kr mal preveč odprta pa pol men rata nerodn Embarassed
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Vaši starši in seks 10.10.2010 19:29
hahahaha men p lih onadwa n pouno razlagata.. sam res ni potrebe ej.. jao.. a starci še niso slišal za intrnet hehe
Re: Vaši starši in seks 10.10.2010 20:04
hahah xD ko sm bla stara približno 12 let mi je mt razložila vse na dougo in široko.
nasplošno se z njo loh o usm pogovorim in ji use loh povem, zato mi pred njo res ni nč sram. pred fotrom pa je dost drugač (: on ni tok odprt oz. kr neki začne filozofirat če sm ga kdaj kj uprašala. zdj sta mi oba nehata use razlagat o sexu ker vesta da že dost vem Very Happy usen pa mt kdaj kj upraša al mi pa pove...
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Vaši starši in seks 10.10.2010 20:21
neki me še zanima Very Happy a ste že kdaj slišal/vidl sexat vaše starše?
Re: Vaši starši in seks 10.10.2010 20:30
men sta tut že razlagala.. sam tkrt sm meu že dost pojma.. hah najprej je biu fotr k se je bl resno pogoworu.. mal n nerodn način je pršu .. hah tut če nebi ej.. če bi me extra zanimal bi prašu.. pol mt mi p o tem razlaga usakič k gledamo kšn film pa se začne namigwanje n sex alpa pč je.bejo.. alpa tut če se že sam zalizujejo.. pa naswet za starce: če hočte z swojimi froci še kdaj gledat kšn film s tem d nau use skp čudn BODTE TIH MED FILMOM...
pa še odgowor n prašanje: ... hahaha.. ja XD ubistwu sta lih začela.. jao biu sm še tok mejhn.. tok sm biu šokiran d sm sam prašu če grem lahk telewizijo gledat.. jao a še nista slišala za kluče???
Re: Vaši starši in seks 11.10.2010 17:45
hahahahahah k sm bla stara ene 6 let sm ponoč uletela v sobo in vidla, da sta starca pod odejo Very Happy tkrt še nism razumela kaj točno delata, zdel pa se mi je čudn zakaj me je mt iz sobe poslala pa bla usa čudna... šele po kšnih šestih letih sm ugotovila zakaj (:
drgač sm pa slišala starce sexat že ene 3x. res nwm kaj mislta Very Happy da se ponoč ne zbujam? da ni možno da se sliš?? uglaunm hja.. čudn je slišat svoje tastare f.u.kat. prouzaprou si jih sploh nemorm predstaulat..
Re: Vaši starši in seks 11.10.2010 19:23
hahahaha to sm jz k sm biu mjhn kr wlikrt uletu u njuno sobo.. kero srečo mam po drugi strani.. XD haha in tebe je pr 6 letih wn poslala pol ti p ni blo nč jasn in si stala tm?.. ahahahaha boga.. jz ih še nism slišu sam sm jih p zto widu ne.. ehh uglawnm nč od tega ni ql.. hahaha sam ej.. bolš tko k p d oni tebe widjo **** z nekom XD to pa bi blo.. pa sej bolš da si jih ne predstawlaš..
Re: Vaši starši in seks 11.10.2010 21:53
hahaha jap (: spomnem se da sm jo uprašala kaj sm nardila narobe in kaj sta delala? pa me je sam objela in rekla da sta se samo igrala (:
uf... da bi me starci vidl z enim u postli Very Happy ... crknem. js bi si sam deko dala čez glavo pa se drla: S.P.I.Z.D.IIIIIIIIIIIII xD
Re: Vaši starši in seks 12.10.2010 16:46
hahahaha to je p prou najbolš.. te staršewski odgovori na neki kar u resnici nočjo odgovoarjat.. hahaha te get off my back odgovori.. ehh prou predstawlam si sceno ej.. hahaha no p sej če pomislš.. kej bi p mi rekl swojim otrokom če se to zgodi?.. XD faqq hahaha in zato mamo kluče.. jz ga mam od swoje sobe tkoda.. se učimo na napakah swojih starcew XD
Re: Vaši starši in seks 13.10.2010 20:12
hahahhaha pazi da se nebo kj slišal če se že vidl nebo Wink
Re: Vaši starši in seks 13.10.2010 23:11
mja.. ubistwu se mislta zej preselt lih u spodn štuk direkt pod mojo sobo.. mmm sej glede n to ke use folk sexa pol tut ni treba da lih u swoji sobi.. oz sploh doma..
Re: Vaši starši in seks 14.10.2010 20:58
Naše tastare sam sam slišala k sta mela nek obdobje k sta kr večkrat xD
Uglaunem ne nism in nočem jih videt. Sm pa vidla tastare od moje frendice in me obe not uletimo o 8 letih in nama valjda nč jasn pol pa sm vn uletimo in buhvej kaj sta si misnla xDD

Jaaa. letos oz u pondelk (ta tedn) smo mel predavanje o spolnosti matka je vedla sam da neki iz bolnce pridejo al kaj... in pol tko zvečer jemo jst mami & oči sestre ni blo (na srečo) in mati: kaj ste se pa pogovarjal? jst: jaa aam aaa ja o spolnosti in stara se sam pogledata pa čist rdeča ratata jst pa zm uletim u zgorn štuk xD nasledn dan pa me začne sprašvat da naj bol podrobnu kaj use smo se pogovarjal in uglaunm jaa pol pa ti ne zardi xD

Mater ubila bi jo k se mi je prou u friz režala. drgač se pa nikol ne pogovarjamo o tem (na srečo) sej mam net. ;D
Re: Vaši starši in seks 14.10.2010 22:09
hah ma ja.. to k smo mi mel spolno sploh niso zwedl moji starci.. sej bolš tko.. mgoče lih zto k se moja mt zlo rada o tem pogowarja.. al.. ne zgleda d ji je blem.. ma pa dost mot.. glede n to d se s starci nočem pogovarjat niti o tem kakšne naloge smo dbil u sql se tut o sexu nam pogowarju z nimi.. če me bo kej znimal bom uprašu sam zlo dwomm da me bo kdaj tok znimal.. pa drgač kko je p to možn?.. XD d uletiš u sobo p widš starce od prjatlce.. jaao hahahaha a se folk nmore niti tok zadržat? faaaq hahahaha
Re: Vaši starši in seks 14.10.2010 22:14
pk4life pravi:
hah ma ja.. to k smo mi mel spolno sploh niso zwedl moji starci.. sej bolš tko.. mgoče lih zto k se moja mt zlo rada o tem pogowarja.. al.. ne zgleda d ji je blem.. ma pa dost mot.. glede n to d se s starci nočem pogovarjat niti o tem kakšne naloge smo dbil u sql se tut o sexu nam pogowarju z nimi.. če me bo kej znimal bom uprašu sam zlo dwomm da me bo kdaj tok znimal.. pa drgač kko je p to možn?.. XD d uletiš u sobo p widš starce od prjatlce.. jaao hahahaha a se folk nmore niti tok zadržat? faaaq hahahaha

ja resno se je to zgodlo dobr da se ni to zgodil zdej xD

ja naši sm pa neki bleknla čepprou nism hotla. naša se mi sam neki reži u friz in nevem kaj s tem misl drgač se pa tut jst nočm pogovarjat o tem (:
Re: Vaši starši in seks 14.10.2010 22:17
naši (mislš kot mt?..) drgačpa to si starci pč misljo d morjo use razložit.. nwm no.. sam če so še neandartalci wedl kam ga utaknt zkj mi nebi skontal??

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.