I need your help.

LoveBye • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 19
I need your help. 25.7.2011 21:29
Ta moj problem je tip. Tk k skor vendno pr puncih.
Starejši je 8 let in je najbolši prijatu mojga brata..
Js sm vanj zaljubljena..
Reku je moji mami pred časom da bi hodu z mani. In to je moja mama povedala men.. Ka nej nrdim? Doug časa ga že nism vidla. Ampak res skos razmišlam o njem..
Usak dan jokam zarad njega..

Kaj nej nardiim? Prosim pomagite!!
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: I need your help. 25.7.2011 22:28
koliko pa sta stara?
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: I need your help. 25.7.2011 22:32
frenchkiss pravi:
koliko pa sta stara?
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: I need your help. 26.7.2011 11:43
LoveBye pravi:
Ta moj problem je tip. Tk k skor vendno pr puncih.
Starejši je 8 let in je najbolši prijatu mojga brata..
Js sm vanj zaljubljena..
Reku je moji mami pred časom da bi hodu z mani. In to je moja mama povedala men.. Ka nej nrdim? Doug časa ga že nism vidla. Ampak res skos razmišlam o njem..
Usak dan jokam zarad njega..

Kaj nej nardiim? Prosim pomagite!!

predvidevam d si stara tko nekak 13-15 let? al se motim pač... starost res ni ovira če maš nekoga rad in to, ampak jzt vem, da mene bi mama ubila če bi domou prpelala 8 let starejšega deca xD lej, če teb mama pusti, d si lahk s tok starejšim, in če si res ful v njega, zkaj pol ne poskusta? zgubit nimaš ničesar Wink
lovebyee • Od: 26.7.2011 • Prispevkov: 2
Re: I need your help. 26.7.2011 15:12
a.. stara sma 15, pa 23
ja lej moje mame neč ne briga koga mam.. neb ji povedala dokler se nebi prepričala d je to res to, da se mava fajn in to..
ampak fora je u tem da sm js ZAJC. se prau d ne upam neč d bi kej mu napisala al pa kej kr me je strah d me bo **** pol. d se mu bom zdela ena smrkla tm. al pa d bo povedu brati un me bo pa tam cele dneve pol **** pa te fore
ka nej nrdim ?? :S
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: I need your help. 26.7.2011 15:38
hmm.. ne vem no.. razlika v letih je malo velika.. sploh ker si še ti komaj 15 stara. MOJE MNENJE.. pa ne veš če resno misli.. mogoče bi te samo rad izkoristil al pa kaj.. nočem bit nesramna, samo ponavadi se toliko let starejši težko zaljubijo v 8let mlajšo.. konec koncov je veliko punc njegove starosti, s kerimi bi lahko bil.. razen, če pač ne more dobiti punce svoje starosti pa potem za toliko let mlajšimi nori.. pač MOJE mnenje.. ni pa nujno.. zato bi ti prvo priporočala, da ga dooobro spoznaš.. pa boš vidla če je to to.. če se bosta ujela.. pa pomembno je, da se ne počutiš zraven njega kot smrklja, pol vama ne bo glih ratalo.. pač, prvo ga spoznaj.. ker dan danes marsikdo reče, da bi bil s tabo pa lalala, nazadnje pa je to samo tk za hec.. zato ga prvo spoznaj, če misliš, da bi lahko bla par. Wink

good luck.
lovebyee • Od: 26.7.2011 • Prispevkov: 2
Re: I need your help. 26.7.2011 16:00
hvala za mnenje. ampak sm že povedala d nevem kko nej se začnem z njim pogovarjat.. nimam telefonske.. pa tut nevem če bi mu upala sms napisat al pa neki...

drgač pa ni tak človek d bi punco izkorstu kr ga poznam tok dobr.kr ko je biu mlajši je bil zlo velikrat pr nas doma in smo se ful fajn mel tk d vem d ni taka oseba k bi izkorstu punco.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: I need your help. 31.7.2011 19:16
twoji mami je reku?.. ni to mal hecn?
Re: I need your help. 31.7.2011 23:32
pac jz bi za pomoc prosla brata mogoc te bor es skos zabavo sam ce je tip res vate po tvoj brat zihr to ve probas lahko a ne nimas kaj za zgubit Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.