Re: nesrečna zaljubljenost• naty16
• Od: 28.11.2009
Re: nesrečna zaljubljenost
23.7.2011 14:11
heeeeeei !!! jst mam pa en velik problem... pred par leti je bil vame zalubljen tip, katermu nism dala priložnosti za u zvezo.. potem sva parkrat ''zasrala'' in sedaj sem pa jst zaljubljena u njega • LoveBye
• Od: 4.2.2011
Re: Re: nesrečna zaljubljenost
23.7.2011 14:27
povej mu še 1x kaj čutiš do njega. pa da ti je žou k mu nis takrat rekla ja.. in da naj ti da eno šanso..za izgubit nimaš nč.
• naty16
23.7.2011 14:48
ja to maš dejansko prau , toda poanta usega je u tem da ima svoj ponos in je zelo trmast.. sploh ko je z kolegi, takrat so usi drugi pomembni samo jst ne.. • frenchkiss
• Od: 9.7.2011
23.7.2011 15:27
ja nevem.. malo še vztrajaj, mi povej v živo,kak maš ga rada, da bi rada da ti da šanso.. pa povej mu,da veš,da te ma rad.. vglavnem, vztrajaj..
je pa res da majo moški ta svoj ponos in nočejo marsikaj priznat.. pri tem pa nažalost nemoreš drugo, kot da še malo vztrajaš in mu v oči poveš kaj čutiš.. potem pa počakaj pa boš vidla kaj bo naredu.. če te ma res tak rad kot si rekla, ti bo slej al prej dal šanso.. samo ne smeš SILIT v njega.. • drejchiii
• Od: 19.7.2011
23.7.2011 15:35
lej sm mela podobn primer
pač blo je tk da je pač mene tip uprašu in sm mu rekla da pač bom premisnla in pol me je čez 3 dni šeenkrat prašu pa sm mu rekla da ne pol pač je reku da bodva usaj frenda pa to no pol pa čez ene pou leta k sva pač u teh 6 mescih bla usak dan skupi dejansko ni blo dneva da nebi bla če sm šla jz na morje je on tut pršu dol za mano in obratno..bla sva najbolša frenda pol pa pač sm jz ugotovila da jz čutm neki več do njega pol sm mu pa namigvala pa use pa usi so mi govoril da nej mu povem pol sm mu pa res povedala in je biu on čist u šoku mi je reku da zdej dlih k se je sprjaznu da bova mi2 sam frenda mu jz to povem..pač to najino prijatelstvo itk kr naenkrat izpuhti..pol so mi pa spet frendice govorile da nej ga pozabm in da brezveze da se ukvarjam stakim kretenom..in pač to on enkrat sliš kaj so mi govorile in tko on men napiše sms če sm že pozabla tega(njega)kretena..in pač jz čist šokirana kje je to zvedu da mi stem pounejo glavo..pa mu odpišem da če se dobiva nekje mu povem in on pač odpiše da bo še vidu če bo meu cajt..čez 2 uri tko napiše da nej pridm u tivoli na eno klopco kjer sva notr napisala najini začetnici imen..in tko pridm prva se usedm pa tko pogledam kje sta tisti začetnici pač men prtečejo souze in tko dlih u tistmu trenutku on pride zamano pa tko reče da bi blo lepo če bi blo tk k učasih..pač pol sm mu use povedala s čim so mi pounile glavo te frendice in je tko reku a si me pozabla pa jz tko pač u joku da ne..no pol je pa tko blo da me je le uprašu..seveda sva se zmenila da nebova nubenmu povedala da sva skupi.. no fora je u tem da če te ma on res rad te nebo pozabu pa tut če je tko trmast bo mogu enkrat popustit ej pa sori k sm se tok razpisala:$:$:$ • jasy
• Od: 9.11.2010
23.7.2011 15:49
pogum, pogum ena mojih lastnosti je recimo da sm zlo sramežliva in pol sm tko 3 leta u istga tipa pa mu nč ne rečm in pol valda to ful obžalujem & upam da mate drugi več poguma • naty16
23.7.2011 16:10
jasy, pol pa če mu nea nič rečeš mu pa napiši u kakem smsu al pa kako, sam nakaži mu da ti je všeč in da se zanimaš za njega.. pr men je tlko da so tile kolegi njegovi full proti men, nekoč pa smo seveda bli usi prjatli.. odkar pa se mi ne družimo, pa hočejo da sva tud midva med sabo skregana in ga pol z nwm čim fse obračajo proti men.. saj ko on ni z njimi je vse čist drgač.. jas imam pogum pa sm na vse možne načine mu skušala že to povedat, ampak na smse mi več ne odpisuje, v živo pa ko ga jas ne gledam me on opazuje, ko pa se obrnem k njemu pa se obrne stran ... hvala vsem za pomoč in komentarje, mi je zlo všeč da se tko razpišete • naty16
23.7.2011 16:15
bojim se tko kot mi je zgoraj napisala ena da naj vztrajam sam silit ne, da če dam času čas me bo morda sčasoma pozabu mimogrede sem pozabla omenit da takrat ko se je on zanimal za me nisn bla resna in ga je tui to močno prizadelo • drejchiii
23.7.2011 19:31
ja sam zdej je odvisn al si ti to že prej vedla kaj čutš do njega al si šele pol spoznala..ker jz sm šele pol po pou leta spoznala..lej če te ma res rad te bo počaku oz. bo meu drugo sam zto da bi te naredu lubosumno..lej tut tanajvečje trme popoustijo..sam mu morš pa pač še enkrat povedat kaj čitš do njega pa kdaj si šele to začela čitt to pa povedat mu mmorš zakaj si tkrt rekla ne in uglavnm use to pa bo za zih popustu tut če je še nwm kok trmast(če te ma res rad).. • naty16
23.7.2011 20:16
jaaa tut jst sem komaj pol spoznala koliko mi pomeni, pa kaj čutim do njega.. ampak pravjo da priložnost zamujena ne vrne se nobena :/ upam da to ni tko, in da se da na novo začet pa zacelit stare rane.. čeprau pozabljeno ne bo nikol... sam glei s tem da on meni kaže da mu je useen za me, s tem si tud jst mislim da mam lahko tud jst nekoga tko za ''bluzit'' tut če me ima on rad pa mi tega noče pokazat.. saj sam skriva ta čustva do mene... • drejchiii
23.7.2011 20:28
usi delamo napake iz njih se učimo..lej jz sicr njega ne poznam sam poznam pa podobne primere..pa tut lej en kao rek je da usak si zasluš še eno možnost..u tej možnosti si ti lahko mnogo bolša sej si spoznala svojo napako in si jo poskušala popraut..lej to da začneš z enim drugim bluzit boš pa še nrdila eno napako ker bo on to razumeu da pač si se sprjaznla da je med vama usega konc..aja pa dej mu reč da bi se vi2 enkrat tko dobila sama in da se rabta neki zlo nujnga pogovort..
• naty16
23.7.2011 21:13
Hvala ti res za nasvete ! upam da me razumš • drejchiii
23.7.2011 21:50
ej čist te razumm..pa upam da se bo use uredu končal..aja pa dej če ti ni odveč seveda mi povej kako se je končal • littlevampire
• Od: 5.11.2009
23.7.2011 23:10
hm, ja. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.