GIMNAZIJA CELJE CENTER• Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
GIMNAZIJA CELJE CENTER
7.12.2009 21:02
Heełłoou.!
a gre kdo na to šooolooo? PIŠTE.RIŠTE.TIPKITE.. pa će je kdo že na šoooli naaj pove kak je keej pa kaki prfooxi so p to. Daanke schön.! ;D • Tjaska95
• Od: 9.10.2008
Re: GIMNAZIJA CELJE CENTER
8.12.2009 17:20
Haaay;
ijst sm tut meLa namen it na to šooLooo, sam fuL govorijo čez njo pa čez učitLe in use;* tak da zdei nism čist 100% da grem ...* je recimo ekonomska boLš & lažja;* drgač pa čist tvoja odLočitev;* Annnnnnc pravi: Heełłoou.!
a gre kdo na to šooolooo? PIŠTE.RIŠTE.TIPKITE.. pa će je kdo že na šoooli naaj pove kak je keej pa kaki prfooxi so p to. Daanke schön.! ;D • 005
• Od: 17.5.2009
8.12.2009 18:03
Mojaa mrzla ses3ćna hodi tja...pa ji je fuul kuul...je rekla da ni bolše šole...in gre z veseljem v šolo...če odštejemo pouk.xD glede učitlov glih nwm...pa za težavnost šole tui ne...čeprau po mojem mnenji so vse gimnazije iste...vsepovsod se morš zagotovo bolj učit ko da bi pa šou na npr. ekonomsko oz. kiro drugo poklicno šolo...
• Annnnnnc
8.12.2009 18:57
Tjaska95 pravi:Haaay;
ijst sm tut meLa namen it na to šooLooo, sam fuL govorijo čez njo pa čez učitLe in use;* tak da zdei nism čist 100% da grem ...* je recimo ekonomska boLš & lažja;* drgač pa čist tvoja odLočitev;* Annnnnnc pravi: Heełłoou.!
a gre kdo na to šooolooo? PIŠTE.RIŠTE.TIPKITE.. pa će je kdo že na šoooli naaj pove kak je keej pa kaki prfooxi so p to. Daanke schön.! ;D js sm en caajt hootła it na Kaajuha saam me je minl. pa nwm no za usaako šooło usak pove neeki dobrga pa neki słaabega tak da je prbłižn ist.seej ideaałne šoołe itak ni.sm se pa že dokoonćn odłooćła. tnx useen.* • Pa3cia95
• Od: 6.1.2010
6.1.2010 19:58
jsssst grem tja po usej vrjetnosti mislim, tko 99% sm odločena, če me bojo pa sprejel je pa uprašanje xD mam eno prjatlco tm, ki je zdej sicr eno leto komi gor ampak se je v osnouni učila tko približn k js in je ful zadovoljna. ma vredu ocene, učitli so sicr nekateri ful zateženi ampak tko je pač ko na usaki normalni gimnaziji. tko da se vidmo če se tut vi odločite pridit tja • Moiicca
• Od: 23.7.2009
7.1.2010 16:29
js hodm na gcc, pa je svetoouuun!!!
sj učit se res morš pa nekateri profesorji so zateženi.... drgač je pa naiibolšš!!! • binna
• Od: 3.3.2009
7.1.2010 18:56
jst sn na tej šoli v smeri medijskega tehnika, 1. letnik jst sn mela u usnovki ko se mi nix dal 2jke. zj mam 4ke uglavnem, prof. so cool, nekateri bol, nekateri majn, usak ma nek svoj sistem.. za ta ****.ne prof. si jih morš pa pax pogruntat pa je to to XD • maLa123
• Od: 14.3.2009
8.1.2010 16:18
Mogoč grem na tto sqL.čuiem pa USE.od naJsLaPšga pa do naJbuLšgaa.xD
• Annnnnnc
12.2.2010 19:56
doons sm bla na informatiunih na GCC.okej sej je stara šoola pa to saam se mi zdi da kr pripadam tja.• leia
• Od: 23.1.2010
29.8.2010 15:42
jst grem sm vrjetn. • Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
29.8.2010 18:18
jz bom šla naslednje leto sm če me bojo sprejeli...upam! (;
• LoveBye
• Od: 4.2.2011
23.7.2011 14:23
No.. Kdo gre pa letos na GCC-splošna gimnazija? dej javte se d se mal spoznamo k mene je ful strah k nam nbenga poznala.
• ursiii95
• Od: 15.5.2010
23.7.2011 18:34
don't go here ! resno. hahaha xD tut men je blo, k sm se odločla za to šolo da uaaau, na gimnazijo bom šla, slišla sm tut kr dost dobrga o njej, pa da se majo ful fajn tu pa vse... ampak get real, če bi mela možnost ponovn bit na konc osnovke in izbrat šolo, definitivno ne bi šla nikol več na center! sej ni neki podn od podna, ampak men se zdi da zmerom manj spadam sem.. sj ocene mam kukrtok okej, mam dober uspeh, sam ne vem kak bom sfurala še 3 lete tle... dobr premislte predn se sem vpišete |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.