mal pomoči bi nucala....• mata
• Od: 7.11.2010
mal pomoči bi nucala....
19.7.2011 13:14
u glaunem.... tuki se gre zrd dnara...
sej neki ga mam pa to sam navadno usega ponucam al za kako sladoled al kej tazga (pa za fon tud.... in kdr vidm račun in use pač si rečem da bom drugič mejn ponucala pa da bom bel pač skrbela da bom mela nekki dnara na zalogi še in tko.... SAM JE POL DRUGIČ SPET ISTOOOO!!! tko da zdej bi mogla met dnar, da bi si zunanji disk za komp kupla, pa še kr neki reči... pa ne rečt nej doma prašam za dnar ka kr skos jiih tut ne morm sprašvat za dnar ane zdej bi prosla če mi kdo svetuje pač kako nej šparam da ne bo zmeri ista štorja 'pa sej bom šparala' in to. pa sam tisti ta resni plis.. če kdo ne šteka kej nej kr pove... pa res bi nucala help tnx • katka5
• Od: 22.10.2010
Re: mal pomoči bi nucala....
19.7.2011 18:08
A maš denar doma, al na banki?
• Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
19.7.2011 18:32
če si stara vsaj 15 loh delaš tud počitniško delo...se še usaj naučiš da je treba za dnar neki narest....sam PREDLOG!_________________ Peace!
• littlevampire
• Od: 5.11.2009
19.7.2011 18:45
staršem reči, naj ti žepnino posebi šparajo, pa naj ti povejo ko bo tok našparano kot hočeš.
al pa prepolovi porabo.. npr., dobiš od babice pa dedka na mesec 20? pa od očeta in mame 20?, tj. skupaj 40?. zdaj pač daš enih 20? na stran, zdaj če se ne znaš nadzorovat, potem glej napisan prvi odstavek, what is totally the same as you give 20? to you parents to save it for you. • mata
• Od: 7.11.2010
19.7.2011 22:18
katka5 pravi:A maš denar doma, al na banki?
pou pou |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.