Kje bi lahko našla.....? : //

onlyme2 • Od: 25.6.2011 • Prispevkov: 14
Kje bi lahko našla.....? : // 12.7.2011 18:23
No mene zanima kje bi lahko našla majce in čevlje, ki bi bli ''fejk'' al kak bi se izrazla sej vete no kao neka znamka naprimer addidas, nike, dc, puma....al pač te ko so orginal ful drage. Kje je v mariboru kakšna takšna trgovina??
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Kje bi lahko našla.....? : // 13.7.2011 12:10
V Bosni maš tega kolkor češ Very Happy
Al pa pri Kitajcih Laughing
TheCookieMonster • Od: 13.7.2011 • Prispevkov: 16777215
Re: Kje bi lahko našla.....? : // 13.7.2011 23:31
haha ma disketa kr prou.Very Happy u Bosni je teh stvari res fuul. pa še pocen jih dobiš.Wink
mi smo šl pred enim mescom u Velko Kladušo ka je takoj ob meji z Hrvaško.. in sm s sabo mela 120 ? pa sm fuuul nabaula za ta dnar.. tk de se ti res splača it.Wink je pa najbolš založen sejem ob sobotah pa torkih.Wink)
Re: Kje bi lahko našla.....? : // 14.7.2011 22:11
TheCookieMonster pravi:
haha ma disketa kr prou.Very Happy u Bosni je teh stvari res fuul. pa še pocen jih dobiš.Wink
mi smo šl pred enim mescom u Velko Kladušo ka je takoj ob meji z Hrvaško.. in sm s sabo mela 120 ? pa sm fuuul nabaula za ta dnar.. tk de se ti res splača it.Wink je pa najbolš založen sejem ob sobotah pa torkih.Wink)

Aha ok. HwaŁa mogoče pa bom res šla kaj tja.... : )*

Samo mene zanima bolj kje se to dobi v mariboru al pa v bližini maribora mogoče ??
Tinchys • Od: 24.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: Kje bi lahko našla.....? : // 15.7.2011 16:01
Poceni ORIGINALE dobiš v SportDirektu, tam ko je Takko, Kik, nasproti Mekiča.
Napriemer Nike originalno majco dobiš za 10 evrov, kar pa se mi ne zdi tak veliko za original. Ali pač?
Poglej, pa napiši, če si našla kaj 'uporabnega' Very Happy
Re: Kje bi lahko našla.....? : // 16.7.2011 19:14
Tinchys pravi:
Napriemer Nike originalno majco dobiš za 10 evrov, kar pa se mi ne zdi tak veliko za original. Ali pač?

Ja sem šla pogledat in sem si kupla nekaj majčk pa dvojne hlače in trenirko....res majo te znamke kar poceni oz. pridejo manj ko v hervisu, interšportu itd. pa še originali so Very Happy

HVALA Very Happy
Re: Kje bi lahko našla.....? : // 16.7.2011 20:12
hehe Very HappyD
nb
nikkka • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 59
Re: Kje bi lahko našla.....? : // 18.7.2011 20:22
Tinchys pravi:

kje je to?
(mogoče ulica) al pa kaj še je v bližini kr mi ni čist jasno ki bi blo to
prosim
Re: Kje bi lahko našla.....? : // 18.7.2011 20:25
Veš ki je mekič na tržaški, tam ko je tut drive. al pa vlki merkator. Pol tam neki čez pa je baumax. Tam ko pa je prej bil bof al pa big bang, tam je zaj sport direkt. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.