|
• Timo3113
• Od: 22.2.2011
Facebook
20.8.2011 19:26
Brišem Facebook...
Same svinjarije,laži,vse je gor... Včeraj je moja prijatreljica dobila pismo,v katerem sobili zapisani vsi njeni pogovori,vse...POŠILJATELJ:neka državna služba...Oni vse vidijo,lahko preberejo kar se jim zahoče... Vsak dan gledam preurejene slike punc-100 lajkov...Rajši dam svojo slikco gor kakor pa preurejeno,pa če dobim 0 lajkov... Ljudje ne hodijo več ven,ko pridem na Facebook vidim 100 prisotnih,pogledam ven,in ni nikjer nikogar... LJUDJE PREKLOPITE ŽE NA REAL LIFE... ne visite samo na virtualnih svetovih...Kaj imate od 5000h na virtualnih svetih in najbolšega avatarja?50 novih prijateljevČe bi izklopili računalnike in šli ven ter bili kar se v resnici bi dobili manj prijatelji,AMPAK TO BI BILI PRIJATELJI,pravi prijatelji,ne tisti,ki gredo po sezna,mu prijateljev svojih prijateljev in vsak dan 50 neznancem,ki jih še niso srečali,kaj šele da bi jih poznali,pošljejo prošnjo za "prijateljstvo"! se opravičujem za zmedenost in upam,da ste razumeli sporočilo te teme. Hvala za pozornost • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
Re: Facebook
20.8.2011 20:08
men je pa fejsbuk po eni strani vredu za ohranjanje stikov-pa laži je spoznat ludi prek fb ko pa v realnosti (mislim,vsaj nekterim ni tak lahk)
pa če nesmeš ven,edina opcija k ti ostane je fejsbuk. če ne drugo vsaj prebereš kam gre kdo na parti pa se smiliš pol sam seb *offtopic* sej po eni strani maš prav,po drugi pa spet ne. • frenchkiss
• Od: 9.7.2011
20.8.2011 20:19
ImmortalLea pravi:men je pa fejsbuk po eni strani vredu za ohranjanje stikov-pa laži je spoznat ludi prek fb ko pa v realnosti (mislim,vsaj nekterim ni tak lahk)
pa če nesmeš ven,edina opcija k ti ostane je fejsbuk. če ne drugo vsaj prebereš kam gre kdo na parti pa se smiliš pol sam seb *offtopic* sej po eni strani maš prav,po drugi pa spet ne. se popolnoma strinjam s tabo.. jaz sem npr. bolj sramežljiva in sem do zdaj ravno prek fbja največ ljudi spoznala, pa pol smo se vidli v živo pa tk.. pa tudi kar nekaj bivših sem spoznala prek spleta.. tak da je pomoje kar ok fb.. sicer pa, vsaka stvar pa prednosti in slabosti.. • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
20.8.2011 21:06
Facebook: Destroying relationships and friendships since 2004.
• littlepig
• Od: 4.7.2011
20.8.2011 22:08
kako pismo je dobla al kaaaaaaaaj? • Timo3113
21.8.2011 8:17
Mama njena je dobila pismo od neke držaune službe v katerem so ble kopije vseh njenih chatov na Facebook to poletje!!
Njena mama zdej ve use kar se je kdaj koli menla,use skriunosti,use...DEJANSKO očitno lahko držauna služba use pogleda in očitno DEJANSKO lahko to pošlje staršem :S Lejte ne rečem glede frendov pa tega,da je super Facebook,ampak a se ni bolš dobit z njimi nek uzuni,na kakšni pijački al pa kej takega??Sicer pa,kaj ma te rajši:da ti fant prek facebooka pošlje en "kiber poljubček" pa ti napiše "rtm" al ti u živo pove da te ma rad pa te poljubi?!;D • mucek
• Od: 25.1.2010
21.8.2011 11:43
Timo3113 pravi:Brišem Facebook...
Same svinjarije,laži,vse je gor... Včeraj je moja prijatreljica dobila pismo,v katerem sobili zapisani vsi njeni pogovori,vse...POŠILJATELJ:neka državna služba...Oni vse vidijo,lahko preberejo kar se jim zahoče... Vsak dan gledam preurejene slike punc-100 lajkov...Rajši dam svojo slikco gor kakor pa preurejeno,pa če dobim 0 lajkov... Ljudje ne hodijo več ven,ko pridem na Facebook vidim 100 prisotnih,pogledam ven,in ni nikjer nikogar... LJUDJE PREKLOPITE ŽE NA REAL LIFE... ne visite samo na virtualnih svetovih...Kaj imate od 5000h na virtualnih svetih in najbolšega avatarja?50 novih prijateljevČe bi izklopili računalnike in šli ven ter bili kar se v resnici bi dobili manj prijatelji,AMPAK TO BI BILI PRIJATELJI,pravi prijatelji,ne tisti,ki gredo po sezna,mu prijateljev svojih prijateljev in vsak dan 50 neznancem,ki jih še niso srečali,kaj šele da bi jih poznali,pošljejo prošnjo za "prijateljstvo"! se čist strinjam s tabo.. se opravičujem za zmedenost in upam,da ste razumeli sporočilo te teme. Hvala za pozornost • rainbow888
• Od: 7.8.2011
21.8.2011 13:36
tvoje besedilo sem kopirala in ga na facebooku objavla kot beležko...btw tvoj vzdevek pa s kerga foruma je sem tud napisala...nisem kradla jaz se popolnoma strinjam! internet je le internet! vse kar daš enkrat na internet, ostane na internetu za zmeraj. ne moreš zbrisat, še vedno si nekdo lahko slikco al pa kej shrani, in potem širi dalje..vedno je nekje...tako da pazte kaj dajate na internet. to poletje sem mela facebook deaktiviran, ampak sem si ga potem spet aktivirala zaradi ene prijatlce, ker se ne vidima tak pogosto, in se zaradi tega skoraj nisma velik slišale... maila pa ona ni vajena pogosto čekirat...meni je res žal za to glede facebooka...tudi sama razmišljam o tem, da bi si ga spet deaktivirala, pozabila geslo in to bi bilo to • littlepig
• Od: 4.7.2011
21.8.2011 15:23
Timo3113 pravi:Mama njena je dobila pismo od neke držaune službe v katerem so ble kopije vseh njenih chatov na Facebook to poletje!!
Njena mama zdej ve use kar se je kdaj koli menla,use skriunosti,use...DEJANSKO očitno lahko držauna služba use pogleda in očitno DEJANSKO lahko to pošlje staršem :S waatafaaaaaaak? to je zejabancija al ja ? zakaj pa ravno njej? al kaj ?? :O drugače pa se strinjam . fejsbuk je eno navadno sranje ! :/ • Timo3113
21.8.2011 16:35
par ljudeh so,najstnikom,razloga mi ni izdala/ga ne ve...
• malavesnika
• Od: 20.7.2009
21.8.2011 20:50
fb je po eni strani slab po drugi pa dober res je da morš pazit kaj napišeš objaviš itd. sam vseeno pa lahko ohraniš stike z ljudmi res je da lahk greš ven samo to ni tak preprosto če nisi rauno v mestu doma oz. nimaš rauno možnosti bit tok s prijatli. Čeprav bi seveda rajš vedla če bi meli vsi možnost tut tisti iz bolj odmaknjenih krajev da bi se res družli in meli super.
Am glede podatkov bi pa rekla da res lahko dost zvejo glede na to da ti lahko v računalnik vdrejo pa ti poberejo podatke ti jih na fb seveda še lažje. DRugač pa vsak ma svoje mnenje in tko je tut prav uživite FH • pk4life
• Od: 20.7.2010
21.8.2011 23:03
usaka stwar ma swoje dobre pa slabe lastnosti.. je pa tut res da je fejs slaba stwar ker ne ščitjo podatkou in tko k si reku.. lahko skor kdorkol pride do twojih pogoworou.. ne smeš bit neumn pa je use ql_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • netopane
• Od: 15.8.2011
22.8.2011 11:52
vsi neki govorite kko je fejs, sranje ja pejte pol zbriste si ga pjte vn, pa ulce naujo prazne. Sicer jst tega problema nism meu, zmeri sm živeu isto kot pa če facebooka nebi meu. Sicer je pa internet del živlenja, sami odločate, kaj boste pisali gor, zto ne krivit drugih. Do vseh podatkov se da pridt, sam mors met neko računalnosko znanje, nemore kr vsak odpret prijateljev facebook. Glede pisma, to ni mogoče, zato ker si država ne more pivoščiti vohunjenja za mladoletno osebo, ker je to kaznivo dejanje • lana
• Od: 24.11.2010
22.8.2011 13:15
jst sm tut nekje umes...ne neki de sam facebook in ne sam real life..
..lahko ohranjuam stike, z osebami, ki sm jih kdaj spoznala na morji, ali kje drugje,.. ..je pa tudi res, da je gor veliko laži, jaz osebno vem, da zdaj ne verjamem več usemu, kar piše gor, kr ljudje si nekatere stvari tudi smišljujejo.. me je pa ratalo kar malos trah.. ko sem prebrala, to da je njena mama od neke punce dobila pismo domou..to nevem, če je res, niti nvem če je možno...ampak nekje sem izvedela, da bojo za zdaj nevidne stravi, postale vidne, usem..(zasebna sporočila in to).. zato me je strah, kr se jst s prajtlcami tut "marskej" menm po zasebcih..in tud nebi rada , de bi to zdej usi zvedl, pa vidl... kot ste že rekl, de bo ostalo use gor, tut če zbrišeš..jst si zdej te stare sporočile brišem, samo me je useeno strah, da bodo vidni.. ali me je lahko strah, ali je strah odveč..??? PROSIM VAŠA MNJENJA.. +tut jst se strinjam, de bi hodl bol na ulce, al pa de bi usi uporbaniki mel omejen dostop kujk ur je lahka na dan, al pa na tedn gor...čeprau vem, de bi jih pol eni mel več(profilov-namreč)..pa to..sam usejen... nevem no pač ŠE...!! drgač si pa tut jst osebno ne predstavlam življenja brez facebook-a, pa ne zarad tega de sm cele dneve gor, kr nism, al pa de bi bla orng odvisna ,al pa kej...sam jst dobesdno nevem, ka bi tist cajt delala, PA PREDUSEM, KA BI DRUGI DELAL, KO SO ŽE CELI ODVISNI, PA USE..po mojem bi blo bolš, kr bi hodl več ven, u naravo, na ulce, na pjačo, več frendou bi mel, kr bi res vidl kdo je taprau...pa tko, po mojem bi blo bolš...-tko ko je blo učasih..po mojem bi blo zanimiu..sam nevem..ko tko razmišlajm, bi ga pa še usejen mela..ej nevem....glede tega še nimam izoblikovanega SVOJEGA mnjenja.. tok iz moje strani • thesunshine
• Od: 11.6.2011
22.8.2011 14:33
omg a ti to resn???!! d postane vidno pa to?
• lana
• Od: 24.11.2010
22.8.2011 14:45
thesunshine pravi:omg a ti to resn???!! d postane vidno pa to?
tko praujo.. baje lej..jst nevem.. ja, pa tko tut piše na 24.com • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
22.8.2011 16:51
Stara in večini že znana zgodba. Nič novega ni to, da se use kar delamo na facebooku shranjuje. Nam "normalnim" ljudem ne bojo nič naredili s podatki katere vnašamo in sporočili katera tipkamo vsak dan, ker nimajo nič od nas. Izrabljajo pa podatke ljudi, podjetij, družb, od katerih bo imel nekdo korist, če izve te podatke. No za lažje razumevanje, da se podatki res shranjujejo in ne brišejo: če še niste poskusli, pa poskusite. Zbrišite se iz facebooka in nato ponouno prijavite. Ko boste to storili bodo vsi vaši prijatelji, podatki, sporočila še vedno tam. Zakaj? Ker se vsi podatki shranjujejo in kljub temu da se zbrišete, podatki ostanejo v bazi. To ni nič novega, a so skrbi zaenkrat pomojem odveč. Sicer pa itak načrtuje neka skupina, po imenu Anonymous, facebook v bližnji prihodnosti uničit (5. november). • anchycka
• Od: 25.5.2009
22.8.2011 20:37
D3NiiS pravi:Stara in večini že znana zgodba.
Nič novega ni to, da se use kar delamo na facebooku shranjuje. Nam "normalnim" ljudem ne bojo nič naredili s podatki katere vnašamo in sporočili katera tipkamo vsak dan, ker nimajo nič od nas. Izrabljajo pa podatke ljudi, podjetij, družb, od katerih bo imel nekdo korist, če izve te podatke. No za lažje razumevanje, da se podatki res shranjujejo in ne brišejo: če še niste poskusli, pa poskusite. Zbrišite se iz facebooka in nato ponouno prijavite. Ko boste to storili bodo vsi vaši prijatelji, podatki, sporočila še vedno tam. Zakaj? Ker se vsi podatki shranjujejo in kljub temu da se zbrišete, podatki ostanejo v bazi. To ni nič novega, a so skrbi zaenkrat pomojem odveč. Sicer pa itak načrtuje neka skupina, po imenu Anonymous, facebook v bližnji prihodnosti uničit (5. november). to glede uničemka sem tud js že slišala..sam to ni dobro zame (: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.