dej bod prjazn/a pa klikn :/

zaskrbljena • Od: 8.7.2011 • Prispevkov: 46
dej bod prjazn/a pa klikn :/ 8.7.2011 14:25
Žiujo.
Vem, da boste zdej spet rekl, pismo pa kok si ti stara pa nevem kaj, ampak js sm pač zaskrblena. Uglaunm, zadno menstro sm dubla 30.6.2011 in 6.7. sva se s tipom mal igračkala .... petting pa to ... pač pršlo mu je name in problem je u tem, da sm se šla js pol stuširat da sm spermo dol iz sebe spraula. Takrt se ni mogl nč zgodit ane? Mislm sam sprala sm, tko d ni možnosti d bi bla noseča ane? Ker sicer sm še junf..
No in dons sva bla spet skupej ane ...in najprej je njemu pršlo in si je šou umit roke z milom ...pol se je pa še z mojo mal igračkou ... pol k si je že roke umiu ... tk da tut nč ni mogl bit ane? Okej vem da iz muhe delam slona, ampak vedno k sva skupej in se mal igrava sm js pol tkoooooo žiučna :O pa vedno ful pazva, pa še useen ...uglaunm ... dejte povedat, kakšna je možnost d bi bla noseča?

Hvala, pa prosim ne utrujejte z bednimi komentarji ...
Smile
spacesheep • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 135
Re: dej bod prjazn/a pa klikn :/ 8.7.2011 14:35
to mnde ni panike sploh...
midva sva se tut neki igrala pa si ni rok umiu predn je mene,in sm čis živčna,jao -.-'

Re: dej bod prjazn/a pa klikn :/ 8.7.2011 14:37
spacesheep pravi:
to mnde ni panike sploh...
midva sva se tut neki igrala pa si ni rok umiu predn je mene,in sm čis živčna,jao -.-'

ma ja sej js sm tut 99% da nč ni, sam sej veš ... zmer je pa možnost ane ...
nancy • Od: 27.4.2010 • Prispevkov: 87
Re: dej bod prjazn/a pa klikn :/ 8.7.2011 19:59
nč ni.. sam folk pazte mal..
zaskrbljena • Od: 8.7.2011 • Prispevkov: 46
Re: dej bod prjazn/a pa klikn :/ 8.7.2011 22:20
nancy pravi:
nč ni.. sam folk pazte mal..

s tema dvema besedama si me kr mal pomirila Smile upam da res ne ...
in ja, bo treba mal pazt .. ''/

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.