štikle

durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
štikle 15.7.2010 13:37
okeej mene pa zanima, če sm res edina, ki ima ˝širook pobplat˝
nisem debela ( oz. sm sredne postave) ampak moji podplati so obupni -.-

zato težko najdem štikle. Usi čevli na peto so narejeni za ozke podplate.
veste kje je kakšna trgovina s štiklami za široke podplate al pa kj podobnga mogoče straan ??
loh pa prlimate tud kšno sliko Smile huaaala že ua unapereej
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: štikle 15.7.2010 13:44
js mam tud bolj široko nogo..pa tud visoko..pa nwm ni tak problem dobit pete..nazadnje sem jih dobila v deichmanu..srečo morš sam met da naletiš na pravi model..pa da ni spredaj na špic..Smile
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: štikle 15.7.2010 16:31
no bom pogledala.
sam js mam res uno ful šroko :S

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.