Flirt• riba
• Od: 7.11.2008
Flirt
10.11.2008 14:17
2 vprašanju
1) a zaupate ludem na flirtih al pa na msn če vam povejo npr ime pa vse pa bi se dobil 2) če če kira sam mal flirtat pa je nekje iz cela lohk napiše al pa napiše pod zaseban sporočila to je to punce pište • metuljcica2
• Od: 27.1.2009
Re: Flirt
29.1.2009 18:11
Ja jaz jim najbolj ne zaupam, ker si lahk bilo kaj izmislijo, ker jih itak ti ne vidiš pa ne veš nič od njih. Sem mela že več talih ponudb, da bi se s kom dobila, pa sem si vedno premislla, ker nikoli ne veš, kdo je na drugi strani.
Lahk si pozitivno presenečen, lahk pa tudi razočaran. Tak, da je tveganje veliko. Ne vem, kako je tvoje mnenje, sam jaz jim najbolj ne verjamem. • Pix
• Od: 14.1.2009
4.2.2009 21:32
newem. Men je pa bedno se neki lagat kdo sem ka delam itd.
Spoznala sem že dost ljudi pa smo se dubil. med drugim sm prek enga foruma tut spoznala BF. K mi je res spremnila življenje. &pač če nikol noute zaupal, boste mogoče zgublal ljudi k bi bli lohka vaši res najbolši prjatli. al pa bi zamudil priložnost spoznat osebo s ktero ste res sorona duša itd. sicer pa if u never try you will never know. kokr sm že tisočkrat rekla XD • malina1
• Od: 7.2.2009
7.2.2009 16:29
Js...js ne zaupam folku na msn-ju k ga ne poznam osebno..pač fora..kdorkoli je lohk..lohk te ****..se norce dela..karkoli..js pač ne zaupam in se ne bi dobla z nekom takim..razn če si še fuuulll doug pišema, pa se menma..sam še to bi na nevem kir način preverla, če je vse res...ampak to je sam moje mnenje...
• lullaby
• Od: 14.10.2008
• Kraj: kp
7.2.2009 20:46
ma js jim zaupam dokler tega ne izkoristijo ,pol ka jih ****
sem se tud že dobla s folkom z neta ja ,ampak sam s folkom k je z bližnje okolice tak da sem si tut tipa tak najdla <3 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.