Koneeeeeec usega preber! <'3

bad0girl • Od: 17.8.2009 • Prispevkov: 36
Koneeeeeec usega preber! <'3 17.6.2011 11:31
Brezveze. Nevem kako bi to opisala. Konc je osnoune šole. Konc. Ne morm sploh dojet. Bla sm zadnje 4 leta z istimi sošolci, zdi se mi kda je minil 9 let. Čutm bedo u seb, tako bedo da nism niti lačna več. Pogrešam use, čeprou nikol nism bla popularna. Velikrat so me **** u glavo, tračal. Sam useen jih pogrešam. Šele zdej k smo se razšli se zavedam kok mi pomenjo. Ne morm več. Usak nou dan se zbudim z mislijo, kdaj jih bom spet vidla. Ampak nažalost vem, da jih nikol več nebom vidla useh skupi. Začele so se počitnce, počutm se k da jih je lih konc. Kako naj uživam počitnce, če sm se pa glih kar poslovila od 40 ljudi k so mi ful pomenl. To je tko kt da bi mi uzel roke pa noge. Kako naj se zabavam če jih pa ni ob men. Misnla sm si komi čakam da bo konc, k je pa ta trenutk pršou, sm se pa počutla res GROZN in sm se u tism trenutku komi zavedla, kok mi pomenjo in od koga se poslaulam. Vem da oni mene niso mel lih najrajš, sam js sm mela njih in jih mam še vedno, ker so poskrbel, da sm odrastla. Spoznala sm jih glih v precepu med otroštvom in odraslostjo. In pomagal so mi na tej poti, da sm usaj polovično dorastla. Usak dan z njimi je biu moj najbolši dan, res. Res nevem zakaj zdej to pišm sam mogla sm to nekam napisat. Preveč mi je hudo. Na te smotkote sm se tok navezala. Zdej gledam dol na ulco in je use prazno, zdi se mi kda se svet podira. Sam očitno je to moje prvo ful veliko slovo, in mogla bom dt glavo gor in it naprej. To je življenje. Za konc pa še: 9.A, 9B ZAVEDNO BOSTE U MOJEM SRČKU, skos se bom spomnla gdo me je kritizerou, da bi postala boljša, kdo me je opominjou k sm kej narobe nardila, kdo me je tolažu k sm bla žalostna. RADA VS MAM. <3

evo to je to vem da ni umetnija sam mogla sm napisat res. <3
kajca123 • Od: 5.5.2011 • Prispevkov: 168
Re: Koneeeeeec usega preber! <'3 17.6.2011 12:23
Tut meni je ful težko, ne vem kak bom brez njih. Zdej proti koncu smo se še bol zaštekali pa vse, sej vem da se bomo še vidli, samo ne vsi in res ful mi je žal da je že vsega konc, ampak glavo pokonci in septembra spoznat nove, ki ti bo za njimi čez 4 leta prav tako težko ko ti je zdaj za devetošolci,..... Men je tak bedno šele 2 dneva jih nisem vidla pa se mi zdi kot da jih nebi 2 mesca ful jih pogrešam.<3
xbubblex • Od: 11.7.2011 • Prispevkov: 1
Joj no:$ 11.7.2011 7:50
Okej, a si ti resna? Mislš, da se med počitncami nebote videval? Da se neboste klicarl, da se dobite kje uzuni na pici alpa npr. na sladoledu? zato punca draga obstajajo telefoni in morda še facebook! Joj, pokličeš, pa se zmeniš! Res je, da je zdej use drugač, kr jih nebo videvala 5x na tedn in pač res je, da si znjimi ful uredu počutiši... POKLIČTE SE KEJ ANE..... <333
kajca123 • Od: 5.5.2011 • Prispevkov: 168
Re: Joj no:$ 11.7.2011 7:57
xbubblex pravi:
Okej, a si ti resna? Mislš, da se med počitncami nebote videval? Da se neboste klicarl, da se dobite kje uzuni na pici alpa npr. na sladoledu? zato punca draga obstajajo telefoni in morda še facebook! Joj, pokličeš, pa se zmeniš! Res je, da je zdej use drugač, kr jih nebo videvala 5x na tedn in pač res je, da si znjimi ful uredu počutiši... POKLIČTE SE KEJ ANE..... <333

Ja valda sej smo vsak dan skup, sam vsi skup več nikol nebomo. In enih vidla nism že od konca... Very Happy
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: Koneeeeeec usega preber! <'3 11.7.2011 23:45
okej lej sej po eni strani te zastopm da ti je ful hudo kr se kao ne boste več vidl....sam kokr so že prej omenil ubstaja fon, fejs pa vs tehnološki sranje tko da mislm da ti bo uspel....aja pa upam da se ne bo prekruto slišal sam če bi tebe j....al u glavo bi si vrjetn zapomnla in si jih nebi želela vidt.....s tem da te **** ke u glavo sej rataš bol udrasu sam ti lahk zlo velkle psihične posledice pusti...pa sm kr sigurna da si zdele jih želiš vidt sam bo 100% pršu cajt k ti bojo presedal mrskdo ti zna dt pa tut kensl na ulci....mislm to je sam moje mnenje glede na pretekle osnovnošolske izkušnje je pa za usazga posameznika drgač....sej se boste itak slišal, vidl pa te fore..Smile)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.