NUJNO..ČEZ ENO URO ŽE RABIM..!!

lana • Od: 24.11.2010 • Prispevkov: 155
NUJNO..ČEZ ENO URO ŽE RABIM..!! 15.7.2011 18:26
mene pa zanima..
kr je u teh dnevih pivo in cvetje,..in zato upam, de bom z prjatlcami kakiga uredu tipa spoznale-al pa več (tipu-tantu)..
al pa, tut kje drgje,, lahka, če si enga na nou spoznal, mu lahka daš cifro (svojo)..
pač mislim, jih računalniško na list napisat, pa nevem, kok nej bo približn listek velilk: (devite npr take primere: 5centimetru širok, pa visok 8 centimetru..uglavnem nevem, kujk nej bo velik, tak de če ma kdo kake izkušnje, al pa ve..nej pove kr jst nevem...
+še neki, al nej bo listek enkrat prepognjen, al dvakrat, al ničkrat..
+pa še eno uprašanje: a nej bo moj ime gor napisan al ne..??

če se da kiter odgovorte, kr čezt eno uro že rabim..!! HVALA Very Happy
Re: NUJNO..ČEZ ENO URO ŽE RABIM..!! 15.7.2011 18:27
moje ime pravi:
mene pa zanima..
kr je u teh dnevih pivo in cvetje,..in zato upam, de bom z prjatlcami kakiga uredu tipa spoznale-al pa več (tipu-tantu)..
al pa, tut kje drgje,, lahka, če si enga na nou spoznal, mu lahka daš cifro (svojo)..
pač mislim, jih računalniško na list napisat, pa nevem, kok nej bo približn listek velilk: (devite npr take primere: 5centimetru širok, pa visok 8 centimetru..uglavnem nevem, kujk nej bo velik, tak de če ma kdo kake izkušnje, al pa ve..nej pove kr jst nevem...
+še neki, al nej bo listek enkrat prepognjen, al dvakrat, al ničkrat..
+pa še eno uprašanje: a nej bo moj ime gor napisan al ne..??

če se da hiter odgovorte, kr čezt eno uro že rabim..!! HVALA Very Happy
kajca123 • Od: 5.5.2011 • Prispevkov: 168
Re: NUJNO..ČEZ ENO URO ŽE RABIM..!! 15.7.2011 18:37
No js osebno nebi delila teh listkov okol če bo ti kdo ušeč pa mo itak na roko al pa kam napišeš cifro. Kr lahko pride tut do zlorabe če ti kr enim daš št. in pol te **** skos. Pač nwm tako je moje mnenje..... Smile
Re: NUJNO..ČEZ ENO URO ŽE RABIM..!! 15.7.2011 18:53
kajca123 pravi:
No js osebno nebi delila teh listkov okol če bo ti kdo ušeč pa mo itak na roko al pa kam napišeš cifro. Kr lahko pride tut do zlorabe če ti kr enim daš št. in pol te **** skos. Pač nwm tako je moje mnenje..... Smile

----------------------------------------------------------------
ne sej jst nebi delila teh listkou ukol..
+sej bi mu na roko, sam problem, je k sm pred kratkim, dobila novo
cifro, pa je ne vem na pamet..staro pa sm vedla...
ne bi pa mogla npr, na telefon gledat cifro, zram pa jo
pisat,,..,nevem no, mene bi blo sram, de svoje lastne
cifre nevem..
+ja vem kok je ko te ****..ko sm enkrat, sam enmu
dala, pol me je pa cela šola **** , pa klicarla celle dneve..
kajca123 • Od: 5.5.2011 • Prispevkov: 168
Re: NUJNO..ČEZ ENO URO ŽE RABIM..!! 15.7.2011 19:49
moje ime pravi:
kajca123 pravi:

----------------------------------------------------------------
ne sej jst nebi delila teh listkou ukol..
+sej bi mu na roko, sam problem, je k sm pred kratkim, dobila novo
cifro, pa je ne vem na pamet..staro pa sm vedla...
ne bi pa mogla npr, na telefon gledat cifro, zram pa jo
pisat,,..,nevem no, mene bi blo sram, de svoje lastne
cifre nevem..
+ja vem kok je ko te ****..ko sm enkrat, sam enmu
dala, pol me je pa cela šola **** , pa klicarla celle dneve..

To je pa pol ž spet en problem več, hahaa..Razz.
leTii • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 18
Re: NUJNO..ČEZ ENO URO ŽE RABIM..!! 16.7.2011 0:42
al pa če ti pobereš cifre ane? pč si v telefon shranš in je to to, ne pa da delaš ene listke Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.