Zeloo nezauplivi starši; prosm za mnenja, nasvete? :)• mapleleaf
• Od: 15.9.2010
Zeloo nezauplivi starši; prosm za mnenja, nasvete? :)
8.7.2011 21:32
Žiujo usem k tole berete! tkole je...stara sm 16 let, hodm v 1. letnik in problem v prostm času so seveda kot ponavad STARŠI pustijo mi kr dost glede na to da eni nesmejo sami km v centr al pa vn po šoli...men pustijo da grem kamrkol, s komrkol ampak morm pač sporočit, ja to je use uredu doklr ne pride večeeer! ...pr ns mamo navado da smo tko podneu zuni u naselju al pa gremo km na kavo, pač zvečer se gre pa km v centr al pa kšne klube, in kot vedno mormo bit eni izjeme, in tuki sm izjema jz! in vedno k se z družbo zmenmo newem recimo oo dons gremo pa u centr pa smo in punce in tipi pa ns gre usaj 5, morm bit jz wedn ob 11ih doma...probala sm tud že foro "prespim pr prjatlci" in mi je mt rekla da nej ob 11ih pokličm z domačga telefona od prjatlce...in ja to njihovo nezaupanje mi gre res počas nažiuce...newem zakaj sm edina k mi ne zaupajo..pa sm wedno poklicala k sm pršla dam recmo k frendici pa nikol nism zamujala dam... help please? • zaskrbljena
• Od: 8.7.2011
Re: Zeloo nezauplivi starši; prosm za mnenja, nasvete? :)
8.7.2011 22:25
Ojla . Mam oz. sm mela kr zlo podobn problem tut sama. Velikrat sm mogla bit že ob 10h doma pa čeprou je moja best frendica bla lahko dl časa. Pol sm šla skupej z enmu tipam in mi je mtka še mn pustila, ampak zdej, k ga je spoznala in vidla d njemu in men lahko zaupa je drugač. Loh sm zunej, sicer morm na usake tok časa kšn sms poslt, ampak jbg* .
Smo pa zmeneni za uro, pač ko je kšna žurka al se gre u kšn klub al nekej morm bit tm do ene 2h doma, k se gre pa u center ''žurat'' pa recmo pounoči, če pa lepo prosm pa tut dl. Tko, da js ti priporočam ... probej tko, da jima predstauš frende .. saj tiste k greste skor zmeri skupej vn ... pol k jih bosta spoznala bosta mogoče več dovolila .. držim pesti • mapleleaf
• Od: 15.9.2010
10.7.2011 13:48
zaskrbljena pravi:Ojla . Mam oz. sm mela kr zlo podobn problem tut sama. Velikrat sm mogla bit že ob 10h doma pa čeprou je moja best frendica bla lahko dl časa. Pol sm šla skupej z enmu tipam in mi je mtka še mn pustila, ampak zdej, k ga je spoznala in vidla d njemu in men lahko zaupa je drugač. Loh sm zunej, sicer morm na usake tok časa kšn sms poslt, ampak jbg* .
Smo pa zmeneni za uro, pač ko je kšna žurka al se gre u kšn klub al nekej morm bit tm do ene 2h doma, k se gre pa u center ''žurat'' pa recmo pounoči, če pa lepo prosm pa tut dl. Tko, da js ti priporočam ... probej tko, da jima predstauš frende .. saj tiste k greste skor zmeri skupej vn ... pol k jih bosta spoznala bosta mogoče več dovolila .. držim pesti ful ti hvala za predlog ampak problem je k mt že use frende in frendice pozna :/ tkoda bom porbala še mau uztrajat • zaskrbljena
• Od: 8.7.2011
11.7.2011 9:25
mapleleaf pravi:
zaskrbljena pravi:
Ojla . Mam oz. sm mela kr zlo podobn problem tut sama. Velikrat sm mogla bit že ob 10h doma pa čeprou je moja best frendica bla lahko dl časa. Pol sm šla skupej z enmu tipam in mi je mtka še mn pustila, ampak zdej, k ga je spoznala in vidla d njemu in men lahko zaupa je drugač. Loh sm zunej, sicer morm na usake tok časa kšn sms poslt, ampak jbg* .
Smo pa zmeneni za uro, pač ko je kšna žurka al se gre u kšn klub al nekej morm bit tm do ene 2h doma, k se gre pa u center ''žurat'' pa recmo pounoči, če pa lepo prosm pa tut dl. Tko, da js ti priporočam ... probej tko, da jima predstauš frende .. saj tiste k greste skor zmeri skupej vn ... pol k jih bosta spoznala bosta mogoče več dovolila .. držim pesti ful ti hvala za predlog ampak problem je k mt že use frende in frendice pozna :/ tkoda bom porbala še mau uztrajat Mja pol je pa mal problem ''/ Sej to, uztrajej, mogoče se pa splača! Js sm toooooooooook časa težila za pirs v popku d je nakonc rekla: Pa pejt si ga že delat, sam ne tež mi več s tem! Aja, ni za kej. Loh še kdaj |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.