Kozmetične skrivnosti

Ladybird • Od: 7.7.2011 • Prispevkov: 14
Kozmetične skrivnosti 7.7.2011 21:57
No, mene kozmetika zanima že od malih nog Smile Razmišlam o tem da bi šla pol naprej na kozmetično šolo Very Happy
Ful berm o tem, hodm na kkšna izobraževanja, če je kdaj kej, pa sprašujem prjatle in sorodnike, če poznajo kkšne maske, če majo kkšne nasvete itd. No in zdej sm use to zbrala in sm predučerišnm začela pisat kozmetični blog, kjer bom use objavla. Use stvari so preverjene, enostavne in naravne Smile Tko da, če koga zanima nej me spremla Smile
Zdej med počitncami bodo usak dan nove objave ( razn ko bbom na morju). Pa zlo bom vesela ush komentarjeu pa če mate kkšne predloge oz. želje kaj nej še napišem na blog mi kr povejte Very Happy

[link]
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: Kozmetične skrivnosti 8.7.2011 7:18
mne tut ful zanima kozmetika in vse kar je v zvezi z njo:)
kaj boš ti zdej mogoč 9. razred?
kastelictamara • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 33
Re: Kozmetične skrivnosti 8.7.2011 9:59
waaw ful mi je ušeč tvoja stran! kar nadaljuj s tem Wink
Re: Kozmetične skrivnosti 8.7.2011 20:35
Ja zdej bom 9 razred...pa hvala Very Happy
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: Kozmetične skrivnosti 9.7.2011 22:10
Ladybird pravi:

aha, js tudi Very Happy pač na kero kozmetično misliš it? mb? ker moja največja želja je it tja <3 drgač pa obožujem tudi kozmetiko Razz
Re: Kozmetične skrivnosti 9.7.2011 22:17
[quote="onlygirl"] Ladybird pravi:

aha, js tudi Very Happy pač na kero kozmetično misliš it? mb? ker moja največja želja je it tja <3 drgač pa obožujem tudi kozmetiko Razz[/quot

Ne jst živim v Lj, tko da če bom šla bom šla na Sredno šolo za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana Smile No, sva že dve k obožujeva kozmetiko <3
missvampire • Od: 15.11.2010 • Prispevkov: 40
Re: Kozmetične skrivnosti 9.7.2011 22:28
oh. jz grem tui zdej uu 9. Smile & hvala ti ful k si prlimala link. mi fajn koristi to Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.