Morje s tastarimi - do kdaj?• Enna*
• Od: 29.10.2009
Morje s tastarimi - do kdaj?
11.7.2011 23:19
No tko. Tisti ki še hodte na morje s starimi..
1. Kuk ste stari? 2. Do kdaj mislte še hodit? 3. Kaj bote pol ko nebote več z njimi hodli (bli doma, šli s frendi itd.) Tisti ki pa ne hodte več.. Do kdaj ste hodli? Uglavnim js sm 14, pa še hodim... Še kako 1,2 lete mislim hodit, pol pa bomo kej bol zanimivga našli _________________ No music...No Łife • frenchkiss
• Od: 9.7.2011
Re: Morje s tastarimi - do kdaj?
11.7.2011 23:31
amm..ja..
jaz sem zdj 17.. ne hodima pa z njima že 2 leti,se pravi od 15leta.. ne vem no.. samo jaz sem bla na morju vsako leto..od takrat ko sem bla stara 5,6let.. včasih sem šla tud 2x v enem letu (s starši, pa pol še s starimi starši), pa sem se verjameš ali ne, naveličala morja.. no ne čist.. bi še šla, samo bol s frendi al pa s fantom.. s starši pa več definitivno ne. • Enna*
• Od: 29.10.2009
11.7.2011 23:51
Aha.. No ja.. js tut hodim že ful doug.. Od kar sm bla 2 lete stara.. In grem vsako leto 3x in use skupi je to 27 dni na leto morja.. Tut men že mal preseda.. Tak da s starimi starši grem letos zadnič.._________________ No music...No Łife • kajca123
• Od: 5.5.2011
11.7.2011 23:55
Zdj bom 15 pa še hodim, no hodim že skos vsako leto od osmih mescov naprej. In ja tut js sm se že naveličala..• littlepig
• Od: 4.7.2011
12.7.2011 17:02
1. 15
2. letos še grem pa mogoče še drugo leto. pol pa bom vidla kak bo 3. ja pol pa s frendi itaaaak • Pačupa
• Od: 7.5.2010
12.7.2011 20:13
Jaz sem trenutno star 16 let =P. V glavnem pa sem prvič na morje šel sam lani, toraj pri 15-ih letih. Dogodilo se je tako, da smo šli veroukarji - lahko rečem kar birmanci, z patrom na morje. In je blo prav zanimivo, da maš malo več vsobode in te zadeve =P. To leto pa mislimo to tudi ponoviti, tako, da jupej =D. Drugače pa ne gremo z starši na morje, tako da bom bil to leto spet sam na morju... Druga stvar pa je, da pač probaj iti z kom na morje in te zadeve, ali pa da počakaš, da si 18 in lahko greš sama na morje oz. z frendi - kar pa je tudi dosti bolše (samo verjamem, da ti bojo starši glede tega težili - toraj pač jih bo malo težko prepričat, vsaj po mojem).
Lep pozdrav! _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • lana
• Od: 24.11.2010
12.7.2011 20:51
jst sm stara 14 letos bom 15..in še hodm..nevem pa kujk doug še bom..
no, je pa razlika, kje žvite, al v ljublani pa mariboru, al pa v enem manjšem mestu (pač povprečje-ne pa usi).. kr jst mam ene sosede, pa bratranca, pa sestrično in sestrična je šla letos zadn let z njimi pa je stara 22 let-pa vrjameš al pa ne..njen brat oz. moj bratranc, pa že dve let ne hot, pa je star 25...tak de to je razlika po mojem mnjenji kje žviš (manjše mesto-večje, podeželje, pa udvisn bliz kirga večga mesta..) (npr. lublančani bojo prej nehal hodt s starši kot pa nevem npr; cele al pa neki ) MOJE MNJENJE |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.