prvi sex..1 | 2 | >>• PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
prvi sex..
12.2.2009 19:43
Nazadnje urejal/a PuuuPiixXxaaa 6.3.2010 19:43; skupaj popravljeno 1 krat • crniLabude
• Od: 11.3.2009
Re: prvi sex..
12.3.2009 19:05
hm...sex,sex,sex...
ja to je tko... če še nisi je najbolš da ne sexaš z nekom ki mu je sam za sex,mene osebno ni bolel,nekatere pa...torej prvič ni dobr zarad tega ker tipu bo sam do tega da mu pride in da ga namoči,brigalo ga bo zate in pozabi na nežnost in romantiko...in lahko da se bo pol okrog hvalil ja jst sm pa to podrl,... pol pa ti nimam kj druzga rečt kot pa začnita z nežnostjo,ljupčkanje in vse kar pride zraven....itak na začetku je živčnost,če je tipu kj do tebe tud njem ne bo useen kako bo izpadlo...pa sprosti se,ker sex ni nekaj za kar moraš bit resen brez smeha in tako dalje... če so kakšne neprijetnosti...nasmejta se,iz tega naredita smeh ker če bosta oba utihnila bo zelo nerodna situacija.Po sexu pa ne se hitet oblačit raje se stisni k njemu in mu na vrat,obraz ali usta pritisni enga lupčka... In upam da ti bo prvi sex izpadel tako kot si želiš... za prikazno slikco pa tud mene zanima • smeskica22
• Od: 12.3.2009
12.3.2009 20:18
moje mnenje je tako: - da bi blo prvič s tipom s kerim bi bla že dovgo časa skup in bi se mela zares rada
- da bi čutla da sm na to pripravljena in bi si res želela seksa - da bi bla "dost" stara za to recimo 17 al pa 18 let bi bla js no tk si js želim da bi blo in upam da tut bo a ne • Screaam
• Od: 14.3.2009
14.3.2009 10:48
Definitivno je najboLš.. če si najdeš pravega fanta za too.. kar je že sama po seb ovira dandans. Če mu res zaupaš pa še nikol ni izdrabu tvojga zaupanja ma točko... če te nikol ni silu u to.. pa ti skoz težiu a boma a boma.. 1oo% pa je za razmislat.. pa tut če se ti nikamor ne mudii še lahk kamot počakaš.. itak boš sama čutla kdaj bo taprau moment. • bibica
• Od: 19.10.2008
14.3.2009 20:48
PuuuPiixXxaaa pravi:no js še nism sexala...me zanima kak je to ...pa malo me je strah
am a bi lahko mmi povedali tisti ko majo že iskušnje tisti ko p njimte pa lohk povete kak si želite da bi potekal prvi sex... upam da se vm ne zdi to čudaško ker sprašujem.. se v dostih revijah piše sam hočm vedt izkušnje..p po pravic ja pa še nek me zanima nix v zvez z sexom ..kak si dš tu gor prikazno slikco? tnx u naprej Pupek vas ma rada:D lej, tko je za 1. si najdi tipa ki rečmo...nevem da ga dobiš na žuru takoj viddiš a bo hotel takoj na samo al bo mu najprej vredu ljupčkanje, objemanje. to morš sama sprobat...pol boš pa itak vidla če te bo prašu za št. al hotu da se še dobit. taki mislim da so ok fantje. preziram pa tiste ki pridejo k tebi in te začnejo otipavat in silit vate in te na koncu nit ne prašajo za kakšen drink drugič. menim, da se ti ne mudi. ko pa boš sexala bo pa tko • sanjaradasanja
• Od: 9.8.2009
23.8.2009 16:36
1. dol se dej k boš res prpravlna(k veš d te ma tip res rad pa te n b rzočaru te ne sili v to...)
2.pogovorta se mal kaj ktjrmu paše pa kaj ne(d n bosta rzočarna) 3.sej ne da te n bo bolel sam bol k boš sproščena manj te bo ker n boiš tok n to misnla al ga j že vtaknu not...aja pa predigra nej bo dolga d te zrajca in bo užitk drgač pa če u tistm trenutku ne boš sproščena sam ne mu rečt nej konča ampak potrpi in misl n kej druzga kr prvih 20 sekund j men blu najhujših... • tammi
• Od: 24.8.2009
24.8.2009 19:47
jaz sem prvič z fantom, ko sma bla skupaj že skoraj 1 leto, sej bi že prej ampak ni šlo(dobesedno).preveč me je bolelo, pol se je pa nekaj cajta ukvarjala z mojo, pol pa je šlo. zdaj ko sva skupaj že 2 leti me še vedno na začetku boli, zdaj sva začela uporabljati kondome(drgač uporablam tabletke) in me več ne boli tak fejst.
• umetnik1104
• Od: 25.8.2009
• Kraj: celje
25.8.2009 22:27
tammi pravi:jaz sem prvič z fantom, ko sma bla skupaj že skoraj 1 leto, sej bi že prej ampak ni šlo(dobesedno).preveč me je bolelo, pol se je pa nekaj cajta ukvarjala z mojo, pol pa je šlo. zdaj ko sva skupaj že 2 leti me še vedno na začetku boli, zdaj sva začela uporabljati kondome(drgač uporablam tabletke) in me več ne boli tak fejst.
premalo predigre zato tee boli
• TheLisT
• Od: 17.6.2009
25.8.2009 23:03
umetnik1104 pravi:
tammi pravi:
jaz sem prvič z fantom, ko sma bla skupaj že skoraj 1 leto, sej bi že prej ampak ni šlo(dobesedno).preveč me je bolelo, pol se je pa nekaj cajta ukvarjala z mojo, pol pa je šlo. zdaj ko sva skupaj že 2 leti me še vedno na začetku boli, zdaj sva začela uporabljati kondome(drgač uporablam tabletke) in me več ne boli tak fejst.
premalo predigre zato tee bolise strinjam kr mene ja sam prve 2x čist na začetku... predigra je pomembna. si je treba čas uzet. • pacjst
• Od: 16.8.2009
.
26.8.2009 12:41
ja jst tut še nism. in ful bi rada da nebi tipa razočarala. in nevem kko nj se uredim ipd.. pa me je ful strah starejših tipou.č k kao eni ful hočjo takoj sexat. jst pa pač nebi še. in me je ful strah zarad tega.
• disketa
• Od: 26.7.2009
Re: .
26.8.2009 12:49
pacjst pravi:ja jst tut še nism. in ful bi rada da nebi tipa razočarala. in nevem kko nj se uredim ipd.. pa me je ful strah starejših tipou.č k kao eni ful hočjo takoj sexat. jst pa pač nebi še. in me je ful strah zarad tega.
em.. če te ma zares rad bo že počakal da boš pripravljena.. • Screaam
• Od: 14.3.2009
Re: .
26.8.2009 18:08
disketa pravi:
pacjst pravi:
ja jst tut še nism. in ful bi rada da nebi tipa razočarala. in nevem kko nj se uredim ipd.. pa me je ful strah starejših tipou.č k kao eni ful hočjo takoj sexat. jst pa pač nebi še. in me je ful strah zarad tega.
em.. če te ma zares rad bo že počakal da boš pripravljena.. podpiss.. noben te ne more u nič prsiLt • caj
26.8.2009 21:19
jaz sem najprej uporabljal majhne dildote, sedaj pa 1,5 l flaše( steklene) pa ne boli več tak fejst
• ajnowajmWEIRD
• Od: 21.7.2009
5.10.2009 20:11
frendica tlele zdrawn mori ( WOMEN NIGHT ;D ) da prašam nekej tiste k so izkušeni že p te scene ..
am ona bo zdej hmal pač prvič s tipom in se mata res rada in to inja njo je baje fuul strah kko bo pa a bo kej bolel pa da mu nebo ušeč no ja tko k usakmu k gre to PRVIČ uresničt ampk ona ma pa zdej eno čudno prašanje ?! če ste bli uspodi z FRIZURO al BREZ ?! po eni strani to tud mene zanima * hahah no ja tisti k boste odgovoril * predusm punce ane * H V A L A ;D HF ! • miha1500
• Od: 13.10.2009
nwm
13.10.2009 18:34
JA...tako...jas še niskem ker sem star 14 let.
mislim pa da se mi nikamor ne mudi ker imam še časa VELIKO in se mi zdi da rajši mal počakam pa to naredim s TAPRAVO kot pa se zdaj nekaj silim pa pol to dejanje obžalujem tako da: WE HAVE TIME!!!!! • disketa
Re: nwm
13.10.2009 19:08
miha1500 pravi:JA...tako...jas še niskem ker sem star 14 let.
mislim pa da se mi nikamor ne mudi ker imam še časa VELIKO in se mi zdi da rajši mal počakam pa to naredim s TAPRAVO kot pa se zdaj nekaj silim pa pol to dejanje obžalujem tako da: WE HAVE TIME!!!!! uuu svaka čast, tipi ki pri teh letih tako mislijo so res redki! ;D • ninaaa93
• Od: 13.10.2009
13.10.2009 21:34
stara sem 17 let in sem že veliko "preseksala" • princessMJ
• Od: 7.7.2009
13.10.2009 21:35
ajnowajmWEIRD pravi:frendica tlele zdrawn mori ( WOMEN NIGHT ;D ) da prašam nekej tiste k so izkušeni že p te scene ..
am ona bo zdej hmal pač prvič s tipom in se mata res rada in to inja njo je baje fuul strah kko bo pa a bo kej bolel pa da mu nebo ušeč no ja tko k usakmu k gre to PRVIČ uresničt ampk ona ma pa zdej eno čudno prašanje ?! če ste bli uspodi z FRIZURO al BREZ ?! po eni strani to tud mene zanima * hahah no ja tisti k boste odgovoril * predusm punce ane * H V A L A ;D HF ! itak da tipom ni všeč če maš dol 'pragozd' tko da moj nasvet je d se urediš.... men osebno bol paše če je čiz brez dlačic.. k je use gladko še menel zrajca tko da zdej pa po tvojmu okusu.. a boš dala vse preč al boš kkšno obliko nardila... ponavad kkšna črtica p to ane tko d se ti počutš urejeno p to je to.... no ja čudn sm tole napisala sam useen.... upam da ti bo kj v pomoč • TechnoRainbow
• Od: 10.10.2009
14.10.2009 16:47
n vem, ma sm sigurno mora bit predigra prej, d se sprostiš _________________ Muzzic is my favourite drug! I love dance! • Diablo
• Od: 14.10.2009
14.10.2009 20:07
Izkoristi, prvo možnost, ki jo boš dobil/a, nekom spodomnem, ki ga imaš rada...
Če pa hočeš zvest kaj več maš pa na googlu, kar nekaj stvari lol • starFRUIT
• Od: 10.8.2009
16.10.2009 17:51
mene pa zanima kk je vaš prvi sex poteku. kr js še tud nism • muca maca
27.12.2009 15:12
smeskica22 pravi:moje mnenje je tako: - da bi blo prvič s tipom s kerim bi bla že dovgo časa skup in bi se mela zares rada
- da bi čutla da sm na to pripravljena in bi si res želela seksa - da bi bla "dost" stara za to recimo 17 al pa 18 let bi bla js no tk si js želim da bi blo in upam da tut bo a ne 17 al pa 18, vrjem da boš prej hotla, ko bo pršl do tega ti bo useen kok si stara:D • PiikiCaa
• Od: 6.3.2010
6.3.2010 19:20
starFRUIT pravi:mene pa zanima kk je vaš prvi sex poteku. kr js še tud nism
js sm do zdj šele 1x... sam je blo pa Ful uredu.. nwm no zj da se nauš zgražala... mi2 sva se pač dobla, men tipo pač reče da pozna en dobl plac..in mej pelou ke k ma že auto pa mi jo je on tapru zrajcou pa polizouu mmm pol pa pač še js nemu čiz mal pa sm mu dala pač kindom gor paa have Fun tud ti k boš • BlackVelvet
• Od: 11.4.2010
11.4.2010 0:51
No, em jz mam tut nekakšn problem. • BlackVelvet
• Od: 11.4.2010
11.4.2010 18:04
pa še eno vprašanje.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.