Naročanje knjig prek spleta• Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
Naročanje knjig prek spleta
3.11.2010 23:47
Js sm našla eno ful zakon knjigo na internetu ( the perks of being a wallflower ( prednosti zlitja z ozadjem ) ) in je (seveda) nimajo v nobeni bližnji knjižnici. In zdej bi jo naročila preko spleta in mi je samo tole stran našlo in me zanima če jo zna kdo uporabljati? [link]
tole je pa še od knjige. Nevem zdej kak plačat. [link] + knjigo je izdal MTV in je pomoje nimajo v nobeni knjigarni. Pa še rajš bi angleško mela. Torej zelo bi bila hvaležna če kdo ve karkoli o dobavi te knjige =D _________________ don't take life too seriously, no one gets out alive anyway • MilosR
• Od: 16.6.2009
Re: Naročanje knjig prek spleta
4.11.2010 0:25
Hey
Nism gledu teh linkov, sam na nemškem amazonu je okol 9€, (js sm zadnjič plaču poštnino sam 2€ sam nevem če je zmer tok pocen-tole mi je blo prov smešno pocen). Na angleškem je pa še cenej (4 funte, sam je poštnina dost več). Je pa naročanje z amazona ful varno, js precej naročam in vedno dobim. • someb0dy
• Od: 29.9.2010
4.11.2010 10:42
jst znam to uporablat. rabš tapravo kartico al pa paypal. jst sm z kartico plačvala in je ful u izi...ker je še s slikcami prikazan kera cifra km spada. pa hitr ti pošlejo, jst sm bla ful presenečena k sm v 1 tednu dobila.
• Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
4.11.2010 21:30
ja sej sm tud na amazonu gledla, sam je tuki cenejš.
a pol je varno svojo kodo od kartice dat not? ker mene je najbol strah da na kako fejk stran naletim pa ves denar dol potegne. a poštnino pol posebi plačaš še kej od pošte slovenije ko prninesejo? al je tam vse? _________________ don't take life too seriously, no one gets out alive anyway • someb0dy
• Od: 29.9.2010
5.11.2010 19:56
glede plačvanja ne vem kok je glih varn-moja mt jo je šla posebi narest, da lohka jst po netu nabavlam...pa dobi sms če kej nabavm...tko da nej bi vidla če bi kdo keš dol poberu...poštnine ni, pa zdej ne vem al ti prnesejo paket al sam listk dajo v kaslc...
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.