Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse.

kates • Od: 28.8.2010 • Prispevkov: 112
Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 11.6.2011 17:09
Mogoče je tale naslov res mal bolan ampak je resničen. Vsak dan bol opažam da se folk spreminja in to na slabš. Vsi majo neke probleme in nobenem nč ne paše pa noben ne sprejema drugačnosti. Men nikol ne bo jasno zakaj se nekteri na tak nizek nivo spuščajo. Pa skor usi k jih poznam so se tok spremenil in to ne zarad sebe ampak zarad družbe. Men učasih sploh ni za nikamor it kr sploh ne prenesem tazga folka pa sploh nimam volje da bi se družla z njim in sm rajš cele dneve doma za kompom.MIslm sej so tud izjeme sam tud te izjeme grejo na slabš. Res... trenutno ne poznam enga k bi biu kul mogoče je kdo ampak tega ne vidm oz. še ne vem. In sploh nimam več volje za nč kr me to use skup prou utruja. krneki res-.- help, im alive:/
someb0dy • Od: 29.9.2010 • Prispevkov: 31
Re: Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 11.6.2011 18:07
kates pravi:
Mogoče je tale naslov res mal bolan ampak je resničen. Vsak dan bol opažam da se folk spreminja in to na slabš. Vsi majo neke probleme in nobenem nč ne paše pa noben ne sprejema drugačnosti. Men nikol ne bo jasno zakaj se nekteri na tak nizek nivo spuščajo. Pa skor usi k jih poznam so se tok spremenil in to ne zarad sebe ampak zarad družbe. Men učasih sploh ni za nikamor it kr sploh ne prenesem tazga folka pa sploh nimam volje da bi se družla z njim in sm rajš cele dneve doma za kompom.MIslm sej so tud izjeme sam tud te izjeme grejo na slabš. Res... trenutno ne poznam enga k bi biu kul mogoče je kdo ampak tega ne vidm oz. še ne vem. In sploh nimam več volje za nč kr me to use skup prou utruja. krneki res-.- help, im alive:/

I feel the same way.
youbitch • Od: 5.5.2010 • Prispevkov: 158 • Kraj: ljubljana
Re: Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 11.6.2011 18:56
enako!

K sploh ne morm več živet tuki, bi se kr ubila k bom znurela od usga tega...
Re: Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 11.6.2011 21:34
youbitch pravi:
enako!

K sploh ne morm več živet tuki, bi se kr ubila k bom znurela od usga tega...

owhh i feel you:/ mah jst newem al sm sam u takem mestu al kaj:S
someb0dy • Od: 29.9.2010 • Prispevkov: 31
Re: Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 11.6.2011 22:20
sam u takmu mestu? ni krivo mesto, krivi so ludje, k se nahajajo okol tebe Very Happy
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 12.6.2011 13:19
jst sm z vami.....čist use gre na slabš...nubenmu ni več mar za sočloveka al pa nasploh živo bitje......jst mam tut rajš živali kokr ljudi...do zdej so mi največ škode nardil ravn oni.....kdaj bi prou usm puvedala kar jim gre....sm že raazmišlala da bi napisala knigo al pa bi nekak na tv pršla pa jim puvedala.....okej sej vem bedno sam mi gre res na ku...ac kuko se ljudje obnašajo do drugih....kr neki...Smile)
Re: Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 12.6.2011 13:38
ahh vidm da je tega usepousod dost-.- sam pomojem bo vedno tko alpa sam še slabš...
RiverSong • Od: 9.4.2011 • Prispevkov: 34
Re: Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 13.6.2011 20:25
tumblr si naredte. men je blo tud skoz bed ker sm mela kr en folk okol sebe, pol sm si pa naredla tumblr in vidla da je še več tazga folka okol Smile
Re: Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 14.6.2011 1:48
Jok3r pravi:
kaj ste vi zdele vlekl? ;P

kao ji gre na kurac k vsi jambrajo in pol piše kako je bedno na svetu bla bla bla bla.
MCRmy • Od: 22.6.2010 • Prispevkov: 10
Re: Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 6.7.2011 1:34
svet tone nižje in nižje nažalost.
SmileyFace • Od: 14.3.2011 • Prispevkov: 26
Re: Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 6.7.2011 9:30
Mislm da sm enkat rekla čist isto, kokr si napisala u naslovu <.< ~btw, psi so zakon, pedigre Very Happy
Jah ldje se spreminjamo, ne sam oni, tut mi u končni fazi. in mogoče sčasoma preprost.. nevem nismo več nekateri za druženje drug z drugim.. sam je pa res da se u družbi ldje čist drgač obnašajo k tkt k so sami.. ehh skratka če maš enga res dobrga prjatla si lahko srečn ^^
Re: Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 7.7.2011 9:44
Js tkole pravim. Takšna kot sem sem, zarad dbenga **** se ne bom spreminjala. Tist ko me bo meu rad me bo meu rad takšno kot sem, če ne pa pač ne. Ne dovolim da bojo ludje men govoril da se morm spremenit da me bojo sprejeli. to je big shit. in ja res je, bodte srečni če mate kerga dobrega prijatla. Js sm za use moje "frende" ugotovila da niso pravi -.- whatever
sm se že sprijaznala da sm bol samotarska. In ne briga me več za druge ljudi, druga mnenja o meni itd. Ne potrebujem takšnih, mam glasbo, kitaro in psa Smile
MCRmy • Od: 22.6.2010 • Prispevkov: 10
Re: Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 7.7.2011 15:53
Tok sn dala že teh ''frendic pa frendou'' čez da sn dobesedno postala čist nezainteresirana da bi spoznavala ljudi u notranjost kr se ponavadi razočaram temu kar sledi.
folk se kr oklicuje za neke prave frende,takoj ko obrneš hrbt pa začnejo šimfat tok da glava boli resno..pol se pa čudijo zakaj so nekateri tok nedružabni -.-
Re: Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 7.7.2011 22:12
MCRmy pravi:
Tok sn dala že teh ''frendic pa frendou'' čez da sn dobesedno postala čist nezainteresirana da bi spoznavala ljudi u notranjost kr se ponavadi razočaram temu kar sledi.
folk se kr oklicuje za neke prave frende,takoj ko obrneš hrbt pa začnejo šimfat tok da glava boli resno..pol se pa čudijo zakaj so nekateri tok nedružabni -.-

ja sj to-.-
Applle • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 23
Re: Bolj kot spoznavam ljudi rajši imam pse. 7.7.2011 22:33
Nažalost se tut js bližam takmu mnenju. Smile (oz. usai dns je tko, so dnevi ko je res uredu pa so dnevi ko te čist potolče)
Me kr mine it na žur s takimi...raj dal slušalke u ušesa in grem vn laufat da pozabm mal na skrbi in use...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.