Friends with benefits• Zakomplicirana
• Od: 28.6.2011
Friends with benefits
28.6.2011 19:02
Yo imam problem, s katerim sm si zakomplicirala življenje...kot ponavadi uglavnem, zdj bo dva meseca odkar sm ponovno samska po dougi zvezi in ugotovila sm da mi zveze ne ležijo, zto sm si zaželela malo eksperimentiranja... fuck frendi. Res me ne zanima kkšno mnenje maste o tem, ampak to je edina stvar ki mi trenutno diši. vendar problem je u tem da sta se kr dva tipa zagledala vame. obema sm povedala da si iščem fuck frenda, kr sm odkrita oseba in oba sta se ponudla ... polega tega pa sta oba predkratkim končala zvezo. eden izmed teh dveh je tko še kr dober kolega in ga poznam že dve leti in imela sva neki na začetku ampak pol si je usak najdu suojo "ljubezen" in ni blo nič iz tega, a vendar se vidi that he still has a thing for me. in ta zveza ki jo je končau ni niti dougo trajala.... drugi tipček pa je najboljši kolega od tega prvega in je pred tednom dni nazaj končau 3 letno zvezo in od takrat si nonstop piševa... okeei sej je pač mau annoying ampak tip je uredu človek, sm gre mi nažiuce da me muti četudi sm mu rekla da nočem zveze... anyway oba sta me povabla k sebi domou u tednih ko bosta sama doma .... k taprvemu grem že ta vikend in okei nekako tut jst mam še zmeraj neki kar me veže na njega ... sm tadrugi pa je full sweet ... metalec ampak mi piše full sweet stvari :$ sm problem se pojavi prav tukaj, če ona dva zvesta en za drugega bo kriza, poleg tega pa če se kiri od njiju zaljubi vame, pa še večja ... res ne morem se odločit komu bi rekla ne oz niti nobenemu ne morem rečt ne ... moja bf mi je rekla da ona bi šla k obema in pol bi vidla kai bi blo ... ampak jst nism ku**a in nočem nobenega od njiju prizadet... nazadnje ko sm bila zunaj z obema in še z enim njihovim kolegom in mojo bf, sta me oba božala po nogi, sm ob različnem času in tnx to god en drugega nista vidla ... ne bi rada uničla njunega prijatelstva, ampak tut suojega z njima nebi :S in prav zto kr jima zaupam in ker sta vredna mojega zaupanja, tretje izbire bolj da ki nimam -.- pomagaj te :/ • leia
• Od: 23.1.2010
Re: Friends with benefits
28.6.2011 19:22
Take stvari se ne končajo dobr sam povem. Hitr se strvari razvejo in vrjem nočeš vedt ka se bo zgodil če zveta drug za druzga. Lej bolš da zbereš enga kot da zgubiš oba! • kajca123
• Od: 5.5.2011
Re: Friends with benefits
28.6.2011 19:24
Daj s tistim, ki ti je bližje in veš da ne bo izdav.
Če pa misliš da bo to pokvarlo njuno prijateljstvo pa bolš da sploh ne z nobenim in da si najdeš drugega. Moje mnenje... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.