prosiiim pomagajte mi!!!• evek13
• Od: 30.5.2011
prosiiim pomagajte mi!!!
18.6.2011 13:03
živijo!
imam strašen problem nujno rabim vašo pomoč...zdej sem konec 7. razreda in sem aprila dobla fiksni aparat (zvezdice). mela ga bom eno letoo...to zame ni tok velik problem saj sem se že navadla pa tut moji prijatli so ga super sprejeli in se nočem hvalit (sem ena najbol priljubljenih punc). zdej pa resnastopi problem: po mami imam slab vid (na daleč ne vidim dobro). doslej sem to skrivala sam zadnje čase je pa mal slapše in sem mamici to povedala...hoče da nosim ta očala ki jih mam doma sam js one sovražim...grozne so...take čudne rdeče pa ko bi mi usaj pristajale...in zdej si zamislite punco ko ma fiksni aparat ko se ne sanme, pa grozna očala...pa ne svetovat nej mam leče ker si jih do 15 leta itak ne morm omislit!!! zdej vas pa prosim da mi svetujete kake vaje za boljši vid....itd. hvala, hvala, hvala, hvala • Theone1
• Od: 19.4.2010
Re: prosiiim pomagajte mi!!!
18.6.2011 13:54
heei. poznam punco k ma pr 13 letih leče. zakaj jih neb smela met? pejd se h zdrauniku pogovort o lečah itd. • sebiixx
• Od: 29.12.2010
18.6.2011 15:45
lej to ni nč taga... sam ubistvu za leče se ti more vid ustait , ker čene ti lahk še bl oškoduje oko pa vid in use, tko da ti ne priporočam ...
sicer če maš aparat, poglej z druge plati.. nekaterim to prav paše, nekateri si dajejo to za modni dodatek, in nasploh men se sploh ne zdi grdo! pa pogovori se z mami pa ji reči da te bojo zafrkavali pa nevem kaj use, če lahko gresta po nov okvir... pač saj majo že za 80? tok lepe očala... poznam velik punc ka majo očala in aparat in so res lepe... počaki da se ti zobje naglihajo, pa je tok lepo drgač al maš aparat alpa ne če te pa skrbi da ne boš več prlublena, lej tak je lajf in ne glej sam na zunanjost... če so te sprejel pomeni da te tut z očali bojo in so tvoji frendi!! to je edino važno. • evek13
• Od: 30.5.2011
19.6.2011 11:24
hvala vam • loveilicic
• Od: 17.6.2011
19.6.2011 13:49
sebiixx pravi:lej to ni nč taga... sam ubistvu za leče se ti more vid ustait , ker čene ti lahk še bl oškoduje oko pa vid in use, tko da ti ne priporočam ...
sicer če maš aparat, poglej z druge plati.. nekaterim to prav paše, nekateri si dajejo to za modni dodatek, in nasploh men se sploh ne zdi grdo! pa pogovori se z mami pa ji reči da te bojo zafrkavali pa nevem kaj use, če lahko gresta po nov okvir... pač saj majo že za 80? tok lepe očala... poznam velik punc ka majo očala in aparat in so res lepe... počaki da se ti zobje naglihajo, pa je tok lepo drgač al maš aparat alpa ne če te pa skrbi da ne boš več prlublena, lej tak je lajf in ne glej sam na zunanjost... če so te sprejel pomeni da te tut z očali bojo in so tvoji frendi!! to je edino važno. Se strinjaam ! • Anaa102
• Od: 21.6.2011
21.6.2011 14:39
Tudi jaz nosim očala, preden sem jih dobila, sem jih sovražila, a zdaj sem se navadila in mi super pristojijo! Prijateljice pravijo, da bolje izgledam, če imam očala. Očala sploh niso tak problem, ko se jih navadiš. Ja, zdaj sem jaz izvedela, da bom dobila zobni aparat. To je pa res grozno. Očala IN zobni aparat. Se popolnoma sočustvujem s tabo. Sicer te bodo pa prijateljice sprejele tako kot si. Izberi si tak okvir očal, ki ti je všeč. Naj ti kdo svetuje. In okvirji tudi niso zelo dragi.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.