1. sex1 | 2 | 3 | >>• NothingYours
• Od: 19.3.2010
1. sex
29.4.2010 14:29
vem da je že veliko tem o sexu odprtih..
vseeno pa me zanima pri kolkih letih ste se prvič dol dali.. pa tisti ki še niste, kolko ste stari&kdaj nameravate prvič.. jaz sicer nisem več nedolžna.. me pa malo zanima, kako vi gledate na to..pri kerih letih je vam blo primerno itd., je blo sam iz radovednosti,.. lahko se malo razpišete, ker sem radovedna & se ful rada pogovarjam o takih stvareh.. ;$ xD uživejte. • LZyMN
• Od: 29.11.2009
Re: 1. sex
29.4.2010 20:12
17, nisem še. Nekak čakam na tisto tapravo • soonck
• Od: 16.2.2010
29.4.2010 20:28
nism šee. js tut čakam na ungaa taprauga. noum se prepustila kr enmu.. (: drgač p js nimam enih meril. k si pač prprauln.. to p itk čutš. usaj js čutm. byby. • Eay
• Od: 25.4.2010
29.4.2010 22:39
16 let nism še ker sva s fantom narazn šla..
zlo me je strah da bi bila npr še pri 18 nedoužna..pa rada bi spoznala nekoga pa ne vem kako... • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
29.4.2010 22:42
Eay pravi:16 let nism še ker sva s fantom narazn šla..
zlo me je strah da bi bila npr še pri 18 nedoužna..pa rada bi spoznala nekoga pa ne vem kako... eh, če se sekiraš da neboš nobenga dobla.. saj pri tolkih letih lahko veš da bi vsaki samo to kruta realnost • anjja
• Od: 11.1.2009
29.4.2010 23:12
zlo me je strah da bi bila npr še pri 18 nedoužna..pa rada bi spoznala nekoga pa ne vem kako... Brezveze glej, boljše pri 18 še devica ( jas si to želim, če nebom do tedaj našla pravega) Vsaj neboš mela slabe vesti, če še boš počakala.. BOLJŠE TO.. kot pa da si najdeš nekoga na silo, da poveš da si že • Insane
• Od: 12.7.2009
29.4.2010 23:26
jas bi se tam po 15 pa do 18.xD
• backspace
• Od: 3.4.2010
29.4.2010 23:57
16-17 se mi zdi najbolš.. drgač pa kkr si prpravlen.. jst še nism .. to vem .. in mi je useen • iasnaaa
• Od: 21.1.2010
30.4.2010 8:02
js tut nism še. xD
junija bom sTara 15, in se še dooougu ne misLm doL dt: 1. spLoh še fanta nimam 2. zakaai bi hiteLa? še ceLo mLadost mam pred sabo. (: nwm.. nočem js zdei tega načrtnu izpeLat... fanta bom pač dobiLa kadar ga bom, **** bova pa tut takrat, ku bova oba prprauLena. useenu mi je, če bom edina devica poL u sredni šoL. ;D • NothingYours
30.4.2010 12:13
LZyMN pravi:17, nisem še. Nekak čakam na tisto tapravo
tip si? svaka ti čast pol..redko keri tip še pri 17 ni.. ql.. • NothingYours
30.4.2010 12:14
horny pravi:ma pr 15 oz 16 je najboljš
se strinjam.. • NothingYours
30.4.2010 12:17
zlo me je strah da bi bila npr še pri 18 nedoužna..pa rada bi spoznala nekoga pa ne vem kako... heh..glej, ti lahko zgubiš nedolžnost takoj..greš v neko diskoteko, poiščeš enega tipa pa bo takoj za akcijo.. samo potem ti bo pa žal..ker boš ga verjetno videla prvič in zadnjič.. edino če ti je vseeno in bi se rada sam nedolžnosti 'znebila'.. • NothingYours
30.4.2010 12:18
GreenJess pravi:js tut nism še. xD
junija bom sTara 15, in se še dooougu ne misLm doL dt: 1. spLoh še fanta nimam 2. zakaai bi hiteLa? še ceLo mLadost mam pred sabo. (: nwm.. nočem js zdei tega načrtnu izpeLat... fanta bom pač dobiLa kadar ga bom, **** bova pa tut takrat, ku bova oba prprauLena. useenu mi je, če bom edina devica poL u sredni šoL. ;D pametno razmišlaš.. vidim da nisi ena tistih, ki se že pri 14ih hočejo dol dat. (Y) ql.. • iasnaaa
• Od: 21.1.2010
30.4.2010 12:35
NothingYours pravi:
GreenJess pravi:
js tut nism še. xD
junija bom sTara 15, in se še dooougu ne misLm doL dt: 1. spLoh še fanta nimam 2. zakaai bi hiteLa? še ceLo mLadost mam pred sabo. (: nwm.. nočem js zdei tega načrtnu izpeLat... fanta bom pač dobiLa kadar ga bom, **** bova pa tut takrat, ku bova oba prprauLena. useenu mi je, če bom edina devica poL u sredni šoL. ;D pametno razmišlaš.. vidim da nisi ena tistih, ki se že pri 14ih hočejo dol dat. (Y) ql.. ja tnx.! • LZyMN
• Od: 29.11.2009
30.4.2010 16:54
NothingYours pravi:tip si?
svaka ti čast pol..redko keri tip še pri 17 ni.. ql.. ja sm tip ja • Eay
30.4.2010 17:09
NothingYours pravi:
Eay pravi:
zlo me je strah da bi bila npr še pri 18 nedoužna..pa rada bi spoznala nekoga pa ne vem kako... heh..glej, ti lahko zgubiš nedolžnost takoj..greš v neko diskoteko, poiščeš enega tipa pa bo takoj za akcijo.. samo potem ti bo pa žal..ker boš ga verjetno videla prvič in zadnjič.. edino če ti je vseeno in bi se rada sam nedolžnosti 'znebila'.. na kak način si pa zgubla nedoužnost? oz a je blo tko kot si hotela? in ti je zdej ostalo v lepem spominu... • NothingYours
30.4.2010 19:20
Eay pravi:
NothingYours pravi:
Eay pravi:
zlo me je strah da bi bila npr še pri 18 nedoužna..pa rada bi spoznala nekoga pa ne vem kako... heh..glej, ti lahko zgubiš nedolžnost takoj..greš v neko diskoteko, poiščeš enega tipa pa bo takoj za akcijo.. samo potem ti bo pa žal..ker boš ga verjetno videla prvič in zadnjič.. edino če ti je vseeno in bi se rada sam nedolžnosti 'znebila'.. na kak način si pa zgubla nedoužnost? oz a je blo tko kot si hotela? in ti je zdej ostalo v lepem spominu... hmm..jas sem jo zgubila pri 16ih.. oz. nekaj mesecev nazaj.. ko sem dopolnila 16 sem se ustrašila, ker sem še vedno nedolžna..heh.. in sem se odločila da bom zgubila nedolžnost preden dopolnim 17 let.. nisem pa razmišlala v tej smeri, da bi zdaj kar enemu dala, sam da bi se tega znebila.. hotela sem da bi blo s fantom ki ga mam rada.. pa se mi je to uresničilo.. z enim sva se že prej dosti menila po msnju.. potem sva se spoznala v živo.. pol me je vprašal.. nekaj časa sva hodla.. potem pa sva se odločila za sex.. za oba je blo prvič.. ni me blo strah pa nič..vedela sem, da sem pripravljena.. skoraj nič me ni bolelo nisem krvavela.. tak da je blo super.. s tipom pa sva še skupaj.. • Eay
2.5.2010 10:54
NothingYours pravi:
Eay pravi:
NothingYours pravi:
Eay pravi:
zlo me je strah da bi bila npr še pri 18 nedoužna..pa rada bi spoznala nekoga pa ne vem kako... heh..glej, ti lahko zgubiš nedolžnost takoj..greš v neko diskoteko, poiščeš enega tipa pa bo takoj za akcijo.. samo potem ti bo pa žal..ker boš ga verjetno videla prvič in zadnjič.. edino če ti je vseeno in bi se rada sam nedolžnosti 'znebila'.. na kak način si pa zgubla nedoužnost? oz a je blo tko kot si hotela? in ti je zdej ostalo v lepem spominu... hmm..jas sem jo zgubila pri 16ih.. oz. nekaj mesecev nazaj.. ko sem dopolnila 16 sem se ustrašila, ker sem še vedno nedolžna..heh.. in sem se odločila da bom zgubila nedolžnost preden dopolnim 17 let.. nisem pa razmišlala v tej smeri, da bi zdaj kar enemu dala, sam da bi se tega znebila.. hotela sem da bi blo s fantom ki ga mam rada.. pa se mi je to uresničilo.. z enim sva se že prej dosti menila po msnju.. potem sva se spoznala v živo.. pol me je vprašal.. nekaj časa sva hodla.. potem pa sva se odločila za sex.. za oba je blo prvič.. ni me blo strah pa nič..vedela sem, da sem pripravljena.. skoraj nič me ni bolelo nisem krvavela.. tak da je blo super.. s tipom pa sva še skupaj.. Men se je isto nardilo da sm se zlo ustrašla ko sm dopolnila 16 let pa počas bom že 16 pa pou..pa tud js si želim s fantom ki bi ga mela res rada pa on mene... vesela sm da se je zate tko lepo končalo oz šele začelo ko bi le js tut mela takšno srečo:/ • 005
• Od: 17.5.2009
2.5.2010 12:52
LZyMN pravi:
NothingYours pravi:
tip si?
svaka ti čast pol..redko keri tip še pri 17 ni.. ql.. ja sm tip ja no fajn. • Munda
• Od: 30.5.2009
2.5.2010 13:53
hah, js sem 18 pa še nisem , ne nameravam še dalj časa, pa ne mislit da nebi rada sexala al pa kaj, samo si želim da bi blo nekaj res posebnega, in upam da bo _________________ \m/ • Maika
• Od: 30.4.2010
2.5.2010 14:10
js sem stara 17 in sm že - pri 15ih
zgodlo pa se je s fantom z katerim sva hodila 1 leto in ni me čist nč bolel pa kj in še vedno sva skup - 3 leta pa 7 mescu sva že par pa sva še vedno fuuul zalublena • babylove
• Od: 9.5.2009
2.5.2010 14:30
LZyMN pravi:
NothingYours pravi:
tip si?
svaka ti čast pol..redko keri tip še pri 17 ni.. ql.. ja sm tip ja jst pozna, enga k je 19 star avgusta bom 20 pa si še vedno ni dal dol... sam je p cool tip osebno ga mam ful rada |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.