mu povedat ali ne?• malajagoda
• Od: 21.6.2011
mu povedat ali ne?
21.6.2011 16:43
hej:) rabla bi nasvet:)
pred približno pol leta sem spoznala fanta, in pred kakšnim mesecem sma se prvič videla pa čeprav samo za kratek čas.naj najprej vse opišem.spoznala sem ga preko fb in sm ga takoj kliknla.menla sma se kr dost in tut dregala sma se skoz.(:hehe. problem je bil edino da sem ga vedno jaz kliknla.nikol on. :/ in še vedn je tko. vedn ga jst kliknem. ko sma se vidla se mi je zdelo da je blo vse fajn in sma se zaštekala.in tut reku je da je blo fajn,da sma se konč vidla.od takrat dalje sm ga še parkrat kliknla pa sma se menla neki časa. ampak ne doug. tut ko sma si pisala prek smsov al pa na fb je odgovoril takoj.na začetku mi je tut velikrat napisu smejkota--> a se vam zdi da kej čut do mene? a mu nej povem al rajš ne? • fallenANGEL666
• Od: 18.4.2010
Re: mu povedat ali ne?
21.6.2011 19:10
Jst sm se s tem problemom ubadala dejmo rečt več ku 3 leta....=/ Bla sm pa v enaki oziroma še hujši situaciji ku ti....pač poznala smo se prek msn-ja in jst sm se zaljubla u njega....vedno okej 85% sm jst njega klikala, in pogovor je skori vedno steku....jst ti rečem POVEJ MU K NIMAŠ NČ ZA IZGUBIT IN TO NAREDI ČIMPREJ PREDN SE ŠE BOL NAVEŽEŠ NANJEGA, VRJEMI DA SI U NAJSLABŠEM PRIMIRU NA ISTEM KU ZDEJ, IN ČE TE **** GA POZABI!! Drgač ti pa toplo priporočam da to nrdiš čimprej, k z odlašanjem in upanjem in sanjarjanjem in useemo....si boš SVOJ lajf spremenila u žiw peku, tko ku sm si ga jst, in ga neupam pozabit, k 3 leta je useeno kr dowgo cajta in sm se nanjega ne samo zaljubla ma še faking Navezala... aja pa SREČNO • malajagoda
• Od: 21.6.2011
21.6.2011 20:55
fallenANGEL666 pravi:Jst sm se s tem problemom ubadala dejmo rečt več ku 3 leta....=/ Bla sm pa v enaki oziroma še hujši situaciji ku ti....pač poznala smo se prek msn-ja in jst sm se zaljubla u njega....vedno okej 85% sm jst njega klikala, in pogovor je skori vedno steku....
jst ti rečem POVEJ MU K NIMAŠ NČ ZA IZGUBIT IN TO NAREDI ČIMPREJ PREDN SE ŠE BOL NAVEŽEŠ NANJEGA, VRJEMI DA SI U NAJSLABŠEM PRIMIRU NA ISTEM KU ZDEJ, IN ČE TE **** GA POZABI!! Drgač ti pa toplo priporočam da to nrdiš čimprej, k z odlašanjem in upanjem in sanjarjanjem in useemo....si boš SVOJ lajf spremenila u žiw peku, tko ku sm si ga jst, in ga neupam pozabit, k 3 leta je useeno kr dowgo cajta in sm se nanjega ne samo zaljubla ma še faking Navezala... aja pa SREČNO aha hvala za nasvet...ma sj vem da zgubit nimam kej, sam me je pa mal strah kak bo on reagiru :/ sam vem da mu bo slej ko prej mogla povedat. a maš kak nasvet kak mu povedat?? :/ ne bi mu čist direkr povedla. bi mal po ovinkih.. maš kak verz al pa neki.kak predlog? • lilicee
• Od: 20.5.2011
21.6.2011 21:23
takoj k se bo dal mu puvej d si se navezala na njega kr drgač boš sam še trpela
• fallenANGEL666
• Od: 18.4.2010
21.6.2011 21:51
Ma lej jst sm nrdila tko, dA sm mu opisala celo situacijo in ga prosila za nasvet, in pol sm nrdila kar mi je reku, pač sm mu direkt povedla da je on tisti k sm govorila o njem....samo pole se je u mojem primiru malo zalomilo...in si nism prščla na jasno....tko da jst ti toplo priporočam, da mu čim prej poveš, direktno, k verzi nevem....tipi n štekajo... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.