PROSIM POMAGAJTE MI :''''(• lilicee
• Od: 20.5.2011
PROSIM POMAGAJTE MI :''''(
20.6.2011 18:23
pa začnimo... s fantom hodma že skor 4 mesce.uzuni sma bla sam 4x..prvič k sma šla vn sm bla js bol tih kr sm sramežljiva pa tko...pol t drugič je blo že bolš mal bol sm govorila pa še objel me je..ta 3. je blo enak..ta 4. sma šla pa vn k so mel valeto..to je bil torek.dobila sma se ob 16.30 z mani je bla pa še frendica.mi2 sma se bol mal pogovarjala sam useen.pol smo šle s frendicam gledat valeto.med valeto sm ga js gledala pa tut un me je nazaj..sam pol je blo pa konc valete in js sm ga šla čakat pred vhodom v dvorano.in sm vidla d je un že šel domov in to je šel še zelo hitro ku d bi se mu mudilo..tu me je tolk razjezil.pol sm pa pršla dumou in šla na facebook pa ni bil dosegliu.in sm na facebook napisala: kr neki :/.. in čez 5 minut je že komentiru kua je narobe in mi je reku naj mu pošlem sms.in sm mu puslala.napisala sm mu d je narobe tu, kaku se ubnašam du njega.in poslal mi je nazaj sms in napisu d me ma še useen rad in d naj se ne sekiram..in js se skor usak dan jokam zrad njega kr sma 4 mesce skupi pa me ni ne za roke prjeu, še poljubil me ni pa še sam 4x sma bla uzuni..konca mu pa tut ne mislm dat zto kr sm pač u njega zalublena pa še nevem kku mu naj povem d je konc..res pa je d mu tut nikol ne povem kar si mislm, zausak mu rečem d je use uredi pa tko..js res nevem kua naj nrdim zato mi PROSIM PROSIM PROSIM PROSIM PROSIM pomagite! :'''''''''(
Ppa zanima me še po kolkem časi ste se vi poljubili (kolkret ste šli vn pa kolk cajta je npr. 1 dan , 1 tedn, 1 mes) ??? • lilicee
Re: PROSIM POMAGAJTE MI :''''(
20.6.2011 18:28
Ppa zanima me še po kolkem časi ste se vi poljubili (kolkret ste šlii vn pa kolk cajta ste mogl čakat na prvi poljub s fantom/punco k ste hodil npr. 1 dan , 1 tedn, 1 mes) ???
• KaTTexx
• Od: 28.4.2011
20.6.2011 19:25
Kolk si pa stara? O.o
Em..sam neki..4 mesce sta skup in se še nista niti za roke prjela niti poljubla? Lej če on ne nardi pruga koraka ga pa ti dej, ne sam čakat da se neki zgodi.. In ni prou da mu zmer govoriš da je use okej pa veš da ni..povej mu ka je narobe in mu zaupi.. • nancy
• Od: 27.4.2010
20.6.2011 20:03
sori sam.. am.. vedva nista bla skupi..
• lilicee
20.6.2011 21:05
KaTTexx pravi:Kolk si pa stara? O.o
Em..sam neki..4 mesce sta skup in se še nista niti za roke prjela niti poljubla? Lej če on ne nardi pruga koraka ga pa ti dej, ne sam čakat da se neki zgodi.. In ni prou da mu zmer govoriš da je use okej pa veš da ni..povej mu ka je narobe in mu zaupi.. stara sm 14 un pa 15 če prou ne upam nrdit pruga kuraka kr sm ful sramežliva • lilicee
20.6.2011 21:08
nancy pravi:sori sam.. am.. vedva nista bla skupi..
sej sma še kr skupi...lej, sej mi guvuri d me ma rad sam govorit pa naredit je neki druzga..pa tut na facebooki mama d sma u razmerji..res pa je d je tu use skp BOLAN !! • mary123
• Od: 13.9.2010
20.6.2011 21:54
moje mnenje je pa takole.. zdej, če si ti sramežliva, se najprej spros u negovi družbi... pa ja ZAUPEJ MU!!! morš mu.. in magari ga pa ti povab vn, al pa pč reč dab blo fajn dab se mal dobla in to.. in pol.. ga pa ti prim prva za roko.. lej, korak za korakom pa bo šlo... tut če si sramežliva.. dokler si taka, pomen, da nisi sproščena in mu logično tut zaupat ne moreš.. torej, udih, izdih in nared pa bo šlo • Beky96
• Od: 22.5.2009
21.6.2011 13:42
mary123 pravi:moje mnenje je pa takole.. zdej, če si ti sramežliva, se najprej spros u negovi družbi... pa ja ZAUPEJ MU!!! morš mu.. in magari ga pa ti povab vn, al pa pč reč dab blo fajn dab se mal dobla in to.. in pol.. ga pa ti prim prva za roko.. lej, korak za korakom pa bo šlo... tut če si sramežliva.. dokler si taka, pomen, da nisi sproščena in mu logično tut zaupat ne moreš.. torej, udih, izdih in nared
pa bo šlo Strinjam se s tabo...drgač paa mam podobno izkušnjo...korak za korakom in bo šlo sam potrudt se morš...vrejm d če je njega starh nrdit 1.korak se morš ti potrudt pa nekak izpelat pol ti bo zaupu in vama bo šlo zmir bolš...mogoče je tud njega strah d bo naredu kej narobe tko da počas pa sporščeno tko dobiš vanj zaupanje • lilicee
21.6.2011 21:17
Beky96 pravi:
mary123 pravi:
moje mnenje je pa takole.. zdej, če si ti sramežliva, se najprej spros u negovi družbi... pa ja ZAUPEJ MU!!! morš mu.. in magari ga pa ti povab vn, al pa pč reč dab blo fajn dab se mal dobla in to.. in pol.. ga pa ti prim prva za roko.. lej, korak za korakom pa bo šlo... tut če si sramežliva.. dokler si taka, pomen, da nisi sproščena in mu logično tut zaupat ne moreš.. torej, udih, izdih in nared
pa bo šlo Strinjam se s tabo...drgač paa mam podobno izkušnjo...korak za korakom in bo šlo sam potrudt se morš...vrejm d če je njega starh nrdit 1.korak se morš ti potrudt pa nekak izpelat pol ti bo zaupu in vama bo šlo zmir bolš...mogoče je tud njega strah d bo naredu kej narobe tko da počas pa sporščeno tko dobiš vanj zaupanje hvala obema..sam js reees ne upam nrdit pruga koraka zato, kr kaj bi blo na primer če bi ga js prjela za roko un me pa ne bi nazaj al pa kej podobnga..ful me je strah • mary123
21.6.2011 21:29
lilicee pravi:
Beky96 pravi:
mary123 pravi:
moje mnenje je pa takole.. zdej, če si ti sramežliva, se najprej spros u negovi družbi... pa ja ZAUPEJ MU!!! morš mu.. in magari ga pa ti povab vn, al pa pč reč dab blo fajn dab se mal dobla in to.. in pol.. ga pa ti prim prva za roko.. lej, korak za korakom pa bo šlo... tut če si sramežliva.. dokler si taka, pomen, da nisi sproščena in mu logično tut zaupat ne moreš.. torej, udih, izdih in nared
pa bo šlo Strinjam se s tabo...drgač paa mam podobno izkušnjo...korak za korakom in bo šlo sam potrudt se morš...vrejm d če je njega starh nrdit 1.korak se morš ti potrudt pa nekak izpelat pol ti bo zaupu in vama bo šlo zmir bolš...mogoče je tud njega strah d bo naredu kej narobe tko da počas pa sporščeno tko dobiš vanj zaupanje hvala obema..sam js reees ne upam nrdit pruga koraka zato, kr kaj bi blo na primer če bi ga js prjela za roko un me pa ne bi nazaj al pa kej podobnga..ful me je strah pomoje modle ni tko čudn, da če bi ga ti prjela za roke, pa on tebe nebi.. ker če te ma res rd, pol bo te korake, k vodjo k bolšmu odnosu podpru.. zdej če se bo pa usmu zmiku pol se je treba pa usest pa resn pogovort.. ker tko pa ne bo šlo naprej... js ti čist vrjamem da te je strah, usazga je, sam treba je pa kej narest... udih, izdih in nardiš.. ne razmišlaš če te je strah al ne.. na hitr ispeleš kar si zamisleš in je toto.. to najbl užge pr sammu seb.. pač če je mene česa tku starn, ne razmišlam, sam nrdim • lilicee
22.6.2011 18:14
mary123 pravi:
lilicee pravi:
Beky96 pravi:
mary123 pravi:
pa bo šlo Strinjam se s tabo...drgač paa mam podobno izkušnjo...korak za korakom in bo šlo sam potrudt se morš...vrejm d če je njega starh nrdit 1.korak se morš ti potrudt pa nekak izpelat pol ti bo zaupu in vama bo šlo zmir bolš...mogoče je tud njega strah d bo naredu kej narobe tko da počas pa sporščeno tko dobiš vanj zaupanje hvala obema..sam js reees ne upam nrdit pruga koraka zato, kr kaj bi blo na primer če bi ga js prjela za roko un me pa ne bi nazaj al pa kej podobnga..ful me je strah pomoje modle ni tko čudn, da če bi ga ti prjela za roke, pa on tebe nebi.. ker če te ma res rd, pol bo te korake, k vodjo k bolšmu odnosu podpru.. zdej če se bo pa usmu zmiku pol se je treba pa usest pa resn pogovort.. ker tko pa ne bo šlo naprej... js ti čist vrjamem da te je strah, usazga je, sam treba je pa kej narest... udih, izdih in nardiš.. ne razmišlaš če te je strah al ne.. na hitr ispeleš kar si zamisleš in je toto.. to najbl užge pr sammu seb.. pač če je mene česa tku starn, ne razmišlam, sam nrdim no bom probala čeprou ne vem če bom upala • mary123
22.6.2011 18:57
lilicee pravi:
mary123 pravi:
lilicee pravi:
Beky96 pravi:
mary123 pravi:
pa bo šlo Strinjam se s tabo...drgač paa mam podobno izkušnjo...korak za korakom in bo šlo sam potrudt se morš...vrejm d če je njega starh nrdit 1.korak se morš ti potrudt pa nekak izpelat pol ti bo zaupu in vama bo šlo zmir bolš...mogoče je tud njega strah d bo naredu kej narobe tko da počas pa sporščeno tko dobiš vanj zaupanje hvala obema..sam js reees ne upam nrdit pruga koraka zato, kr kaj bi blo na primer če bi ga js prjela za roko un me pa ne bi nazaj al pa kej podobnga..ful me je strah pomoje modle ni tko čudn, da če bi ga ti prjela za roke, pa on tebe nebi.. ker če te ma res rd, pol bo te korake, k vodjo k bolšmu odnosu podpru.. zdej če se bo pa usmu zmiku pol se je treba pa usest pa resn pogovort.. ker tko pa ne bo šlo naprej... js ti čist vrjamem da te je strah, usazga je, sam treba je pa kej narest... udih, izdih in nardiš.. ne razmišlaš če te je strah al ne.. na hitr ispeleš kar si zamisleš in je toto.. to najbl užge pr sammu seb.. pač če je mene česa tku starn, ne razmišlam, sam nrdim no bom probala čeprou ne vem če bom upala MORŠ SI UPAT!!!!! mi držimo pesti • lilicee
22.6.2011 19:15
mary123 pravi:
lilicee pravi:
mary123 pravi:
lilicee pravi:
Beky96 pravi:
mary123 pravi:
pa bo šlo Strinjam se s tabo...drgač paa mam podobno izkušnjo...korak za korakom in bo šlo sam potrudt se morš...vrejm d če je njega starh nrdit 1.korak se morš ti potrudt pa nekak izpelat pol ti bo zaupu in vama bo šlo zmir bolš...mogoče je tud njega strah d bo naredu kej narobe tko da počas pa sporščeno tko dobiš vanj zaupanje hvala obema..sam js reees ne upam nrdit pruga koraka zato, kr kaj bi blo na primer če bi ga js prjela za roko un me pa ne bi nazaj al pa kej podobnga..ful me je strah pomoje modle ni tko čudn, da če bi ga ti prjela za roke, pa on tebe nebi.. ker če te ma res rd, pol bo te korake, k vodjo k bolšmu odnosu podpru.. zdej če se bo pa usmu zmiku pol se je treba pa usest pa resn pogovort.. ker tko pa ne bo šlo naprej... js ti čist vrjamem da te je strah, usazga je, sam treba je pa kej narest... udih, izdih in nardiš.. ne razmišlaš če te je strah al ne.. na hitr ispeleš kar si zamisleš in je toto.. to najbl užge pr sammu seb.. pač če je mene česa tku starn, ne razmišlam, sam nrdim no bom probala čeprou ne vem če bom upala MORŠ SI UPAT!!!!! mi držimo pesti sam fora je u tem d se morma še zment za vn...drgač pa bom probala pa vm bom tut puvedala kua je blu • mary123
22.6.2011 20:19
supr, čakamo novice • lilicee
22.6.2011 20:23
mary123 pravi:supr, čakamo novice
ja sam se morma še nekak zment za vn, pol bote pa dubil novice • pk4life
• Od: 20.7.2010
20.7.2011 14:54
pismo sej hodta pa je tebe strah ga za roke prjet??.. sam poklič ga že pa pejta wn no.. res da ne upaš swojga lastnga tipa poklicat da bi šla wn je pa rahlo čudn no.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
20.7.2011 16:21
ku*ba ste glupi s ttimi citaranji, tk ko da se ne vidi drgač ka ste napisal_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Unkn0vvn
• Od: 20.7.2011
21.7.2011 11:15
Tut js poznam par k sta hodla 4 mesce sta se vidla vedno sam v družbi drugih ene 6x pa se nikol nista za roke prjela objela al pa kej in šele pol smo jih mi prepričal da sta se začela za rokce držat.
Drgač pa glede na tvojo zgodbo se mi zdi da ti še nisi prpraulena na zvezo. Ker 4 mesce hodt z njim vidt ga pa sam 4x je brezveze da hodta in še takrt k se vidta se ne obnašata k par in to. In sej je možn res da ga maš ful rada ampak mu tega ubistvu ne pokažš in ni lihk fer do njega, niti do tebe ker se pol sekeraš ker nisi sama kriva, sam pač nisi prpraulena... Js sm bla zdele nazadnje s tipom 2 mesca pa pol in prvi mesc sva se dobivala usak dan pol sva pa mau umirila pa sva se dobivala na 2-3 dni al pa kej ker nisva mela časa. Drgač pa prvi dan k sva začela hodt sva se sam skos objemala pa govorila kok se mava rada pa se držala za rokce. Pol drugi dan sva si že dajala lupčka na lička pa občasno tut tko na usta pol tretji dan sva se pa že žvalila. Tko postopoma sva šla lepo počas. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.