U BEDU!!!• hanaHANA
• Od: 12.6.2011
U BEDU!!!
22.6.2011 23:18
js mam eno simpatijo pa mi je že kr doug časa ušeč...no in midva še nikol nism nč mela kr je ful starejši in zadnjič je meu punco in js sm bla žalostna sam ne tk ko pa polko sm vidla da me je na facebooku odstranu od prijateljeu in sm ga dodala me ni hotu sprejet dans mam pa R.D. in me je ful prizadelo da mi ni vošču pa da je tak prasec nevem ka nj nardim!!! sploh nevem zaka me je odstranu pa zaka me noče sprejet je prej blo use u redu pa še nikol se nisma pogovarjala da bi kj mela al pa se mu zamerla kkr koli!! nevem ka to pomeni! žalostna!!! • Sannie
• Od: 7.4.2011
Re: U BEDU!!!
23.6.2011 11:15
Najbrž te je odstranu zato, ker te ne pozna... ?
Ne sekiraj se zarad fejsbuk problemov, rajš se odprav, ga spoznaj v živo in pozab na fb! • littlevampire
• Od: 5.11.2009
23.6.2011 12:21
mogoče te ne pozna, pa te je zato zbrisal ( če sta se menla že kej pol to spusti )
lahko da je samo zbrisalo in on še pač ni bil na facebooku in te ni mogo sprejet. ( če ma odprt zid lahko preveriš ) mja mogoč ni mel časa (aha ja... ), al pa je sramežljiv al pa mu je šel dar govora/pisanja na dopust... če sta pa tak bol frenda pa če veš na keri plac tak hodi pojdi tja pa ga vprašaj. al pa preprosto ignoriraj • hanaHANA
• Od: 12.6.2011
23.6.2011 14:31
ne nebi me kr tk odstranu kr je prej lajku use komade ko sm jih objaula pa njegou best frend je moj sošolc pa sm bla enkrat zraun njega ko je šou k njemu tk da me pozna pa še moja sestra je bla njegova sošolka!!!! • miijaaw
• Od: 29.5.2011
• Kraj: Celje
23.6.2011 17:13
Pomoje je pa zvedel da ti je všeč on pa ma punco in noče it narazen z njo in zato te ignorira ker bi rad da ga pozabiš
Pa ni vreden tvojih solz lej....če pa ga nočeš pozabit pa se zrihtej skos pa bot samozavestna pa zmerej ko ga boš vidla pejt mimo njega pa se mu nahitro nasmej pa odidi naprej pa bodi samozavestna ker to je fantom ušeč pa nepozab se naparfumat ker fanti se rajši obrnejo za dekleti ki lepo dišijo kot pa za dekleti ki nimajo vonja....najrajši imajo sladek vonj ali vonj po sadju.... pa vedno bodi nasmejana ker je to fantu všeč vendar ne pretiravat smej se kadar ti je kaj smešno ne se pretvarjat pa bodi takšna kakršna si... good luck... • aj mwa
• Od: 23.6.2011
23.6.2011 20:31
ne sekerej se zarad takih ljudi k ti uničujejo lajf vrjem d bo bolš sm morš pridt čez to obdobjee |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.