Love & shy

Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Love & shy 24.6.2011 12:59
Oj,

jst mam naslednji problem: letos sem končal OŠ in nekaj dni pred koncem šol. leta mi je postala všeč ena punca. Nekajkrat sem hotel pristopiti do nje in jo povabiti ven (v živo), vendar vedno ko sem jo zagledal me je postalo sram in sem se začel pogovarjati z kakšnim frendom. 3 krat sem prišel pred šolo da bi jo počakal vedno je bilo vendar zaman saj pač nisem imel poguma. Sad((((( Danes ko je pa še šol. leta konec tudi za njo, pa mi je žal... Toda vedno ko je čakala avtobus, me je pogledala in se mi rahlo nasmejala. Sicer poznam nekaj njenih frendic vendar nebi rad prek nekoga (again) vabil ven. :/// Ima kdo kakšno idejo kaj naj naredim? Pa prosim brez da se naj prek fb pišem z njo, ali pa kaj podobnega....nima fb-ja....in tudi jaz ga bom u kratkem izbrisal. (najlepša razmerja so če se v živo spoznaš.)
Kaj idej kaj naj naredim?
Re: Love & shy 24.6.2011 15:26
če se ti smehlja, si ji verjetno tud ti všeč, ker punce se vedno s tem izdamo Very Happy
drugače pa se pozanimaj kje živi in pejt do nje, naj te ni sram, to je neki najlepšiga kar lahko fant nrdi da punco u živo povabi ven Razz ne pa ta facebook pa kr neki -.-''
pa mugoče dobi njeno cifro pa ji pošl kakšn sms, npr. da jo boš pogrešu in da bi jo rad še kdaj vidu :3 puncam to ful velik pomeni.
bod kar si, ne se pretvarjat da si nek 'frajer' kar dela večino tipov k jih jz poznam. če bosta pa šla ven, ji pa vsake tok cajta namen kkšn lep poklon da se bo počutla posebno. samo ne hiti, ker je časa na pretek. in ne pričakovat da bosta tkoj skp, prvo morsta ratat ful dobra prjatla ^^
želim ti vso srečo & sporoč kk je šlo Very Happy
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: Love & shy 24.6.2011 18:50
Ok. Hvalaa. Smile Bom puskuso. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.