Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >>• GoodGirlGoneBad
• Od: 18.10.2008
Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje...
18.10.2008 17:09
Tipkeii kar hočeš u zuezzii s tem.
Najdalši kiss, najbolši kiss, kako se najrajš poljubljate, tehnika itd. Kar pač mislte o usem tem... • krisTi
• Od: 19.10.2008
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje...
19.10.2008 1:22
usakmu svoje paše. • GoodGirlGoneBad
• Od: 18.10.2008
19.10.2008 19:00
Točn tko.XD
• theKrixx
• Od: 22.10.2008
• Kraj: Novo mesto
Re: Lizanje, Žvaljanje ali pač samo preprosto poljubljanje..
25.10.2008 17:56
GoodGirlGoneBad pravi:Tipkeii kar hočeš u zuezzii s tem.
Najdalši kiss, najbolši kiss, kako se najrajš poljubljate, tehnika itd. Kar pač mislte o usem tem... amja. no to bi blo z moje strani.. hf. • Trish
• Od: 2.12.2008
17.12.2008 21:12
Jooj js se pa nism še žvalla :S
Je res to d se kr zgodi ?? • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
17.12.2008 22:37
hm ja no odvisno kko to mislš..
kr ZGODI se pač ne. pač ti si želiš in on si tui to želi in greš pač u akcijo če si bolj sramežljiva,boš vrjetno mogla pač zbrat malo poguma... maybe pa bo tko, da bo use čist u izi. kr use od sebe pa pomoie ne bo x) BAI** _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • JUSTkid
• Od: 27.10.2008
2.1.2009 20:51
mene je tk strah da bi zasrala...
ful.ful.ful sam mislm da bi se rada.. sam morš met to osebo res rad.. drgač se mi zdi pa brezeze. • aly
• Od: 7.12.2008
2.1.2009 21:02
nč te nima bit strah, valda prvo te je strah čaki kko nei vrtim jezik a ga preveč dam vn al kko.. k te tip zažvali se čis prepustiš in delaš kar pač delaš enostavno pozabš na use skrbi k si jih mela do tega..
Naibol grozn pa je če ti tip zarije svoi jezik do tvoiga grla tkrt sam odrin stran hahaha drgač js mam nairai ful nežno in pa strastno • leila
• Od: 18.1.2009
18.1.2009 2:39
no ja... mogoče se vam bo zdel čudn... sam moj pru kiss je biu ogabn haha. tip pač je biu neiskušn kt js ane. in ni glih dobr ispadl. tm sva neki mutila... in pol iskreno rečeno mi je blo slabo. sam dobr... upm da k bom drugić mela tipa- da bo biu iskušn haha. no to je to.
nć uživitee še napreii • XcrazyyX
18.1.2009 15:53
leila pravi:no ja... mogoče se vam bo zdel čudn... sam moj pru kiss je biu ogabn haha. tip pač je biu neiskušn kt js ane. in ni glih dobr ispadl. tm sva neki mutila... in pol iskreno rečeno mi je blo slabo. sam dobr... upm da k bom drugić mela tipa- da bo biu iskušn haha. no to je to.
nć uživitee še napreii hja.. podobn tle _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • toohappy
• Od: 2.3.2009
2.3.2009 15:12
JUSTkid pravi:mene je tk strah da bi zasrala...
ful.ful.ful sam mislm da bi se rada.. sam morš met to osebo res rad.. drgač se mi zdi pa brezeze. jst bi na tvojem mestu počakala na enga s katerim bi res hotla tu doživt..k iz mojih izkušnj..(jih je bl mal XD)...pač prvga sm doživela z enim frendom ...blu je pa za stavo...men je blu res bednu..k on je biu ful vame zalublen jst pa no sej mi je bil ušeč sam zalublena pa nism bla tok da mi je blu prou grous...kar izklopla sm se edinu kar se pa spomnm da je meu ful velk jezk ..... mejte se čaw • XcrazyyX
2.3.2009 18:34
leila pravi:no ja... mogoče se vam bo zdel čudn... sam moj pru kiss je biu ogabn haha. tip pač je biu neiskušn kt js ane. in ni glih dobr ispadl. tm sva neki mutila... in pol iskreno rečeno mi je blo slabo. sam dobr... upm da k bom drugić mela tipa- da bo biu iskušn haha. no to je to.
nć uživitee še napreii pr meni tud tko.. no zdei pa hodiva že en cajt in zdei se pa že tko lpo lupčkaa trening dela svoje _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • freaky
• Od: 28.2.2009
2.3.2009 22:16
moi prvi kiss pa ni bil tolk slab.. sicr se ga en spominjam dobro x) sam okei.. nism mela takih problemov.. s slino al pa karkol.. use je blo ql.
drugač pa.. mi2 si pa kar dosti časa uzameva ja rada mam pa nežne poljubčke, al pa poljubčke useh vrst pač.. al pa ko se eden od naju prepusti drugemu.. pol se pa mal izmenično poljubljava.. oči, nos, usta, vrat, uho.. rada mam pa tudi strastne • freaky
• Od: 28.2.2009
2.3.2009 22:19
ful.ful.ful sam mislm da bi se rada.. sam morš met to osebo res rad.. drgač se mi zdi pa brezeze. ma nimaš kei zasrat.. js sm se tud full bala kko bo.. ampak blo je res.. full lpo.. pa romantično <3 xP ja, bolj ko si navezan nanjo (to osebo pač) bolj se lahko prepustiš občutkom.. bolj delaš s feelingom.. • smeskica22
• Od: 12.3.2009
12.3.2009 19:54
no js sm se prvič pr 15 letih z enmu ko sma bla pol mesec in pol skup • kitty95
• Od: 17.1.2009
13.3.2009 16:05
am jst sm se pa prvič žvalila z tipom s katerim sva hodila že full doug • Ashley
• Od: 31.10.2008
13.3.2009 23:36
10 minut • XcrazyyX
13.3.2009 23:40
rekord? hm nvem kako uro in 15 min
al neki tazga _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Screaam
• Od: 14.3.2009
14.3.2009 10:42
najdaljše? uuf ne gledam na čas k sm z osebo k jo mam najrajš <3 pa se mama lepo . prvič je blo na morju tko use blo lepo.. zahod pa ob morju sma sedela pa use res sanjskooo poljubljam se pa pač kot mi tist moment paše.. če sm neke ranljiva pa to.. nežno pa tko previdno če sm pa nora nanjga pa čist u formi pa tk strastno d ga ne spustim • eucha
• Od: 12.3.2009
15.3.2009 1:53
am.. najdlje... je blo dve šolski uri.. k smo film gledli u sql..in pač ja.. nama ni bil tok zanimiv..... no bla sva ful zalublena.. tko da je blo fuul lepo.. pa od takrat naprej sva bla skup. • Nina
15.3.2009 21:12
Prvič je blo lani pri 13-letih, ampak le kratek poljub na usta.
Nič takega. • pupaa94
• Od: 15.3.2009
15.3.2009 21:26
jst sm pru kiss dubla u 5 klasu:S ful ga na nek način obžalujm ampk uredu ane pač poljub
zdej sm že bol u praksi pa tko da.... sam pač res punce z unmu se ukušujte k vm ful pomen... jst pač tkt u petmu klasu je blo zame ful neki rgeh pa tko ane pol sm mela u 7 enga tipa pa sm od nega dubla dva kissa sam pač je blo bolš pa tko sam še usejn ni blo tiste lubezni pa to pol sm pa pršla u 8 klas in prke koncu k sva s ez enmu ful družla pa use je pa pršla res taka iskra d sm u sql pe ucenah kr dost padla skos metulčki u trebuhu pa poljubi ooo neki čist rumantičnega... enkrat sva s elizala kol 10 min pa je blo sue tko k u filmih xD mislm res ni važn kk se polublaš al sam na usta a se žvališ al kokr kol važn je d pride iz lubezni... pa tut taktika ni pomembna kr pač sma po občutku use kr je rteba vedt je to da pač nesme bit preveč sline pa ne jezk mu zabit u gru pa bo xD drgač pa lepo nežno pa po občutku • sarcii
• Od: 23.2.2009
26.3.2009 20:07
ful.ful.ful sam mislm da bi se rada.. sam morš met to osebo res rad.. drgač se mi zdi pa brezeze. Lej nedeli panike js sm se letos taprvič žvalila,lizala...hihi in prej je blo tud mene fuuuuuul fuuul fuul strah anpak pol se je pa kr zgodl kr use je šlo tk kukr je mogl it. lej to se sam predaš pa gre samo od sebe boš vidlaa. tk da le POGUM. baaiZ • BuBu
• Od: 25.3.2009
27.3.2009 16:41
Hmm ia...strah te nima bit nč... jz sm se lani, nuem mislm d ukol oktobra 1...in pač s tipom sua bla sam frenda sicr je biu on men ušeč ampak že preiii med puletnimi pučitncami...no in pač on se ie paliu na moio frendico in sta tut tko neki mela pto..in pač tkt ukol uktobra sta mela neke frke pa ubistvu nista hudila in tip ie biu kao putrebn kissa...in glih ie mela niegoua frendica b.dax in je biu tisto noč nalit pa kadiu ie Em ...Lpo SE mEITE pA UElIK se SMeiTe.! <3* • eLaaa
• Od: 28.3.2009
28.3.2009 12:05
ful.ful.ful sam mislm da bi se rada.. sam morš met to osebo res rad.. drgač se mi zdi pa brezeze. ja saj mene je tut bloo strah nee.. samo pač neja mislee na to če boš zasrala ale pa nee.. pač puste se trenutkee pa te bo vsee vreii.. sej boš vidlaa.. hff |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.