Počitniško delo :D

scartissuee • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 101
Počitniško delo :D 27.4.2011 14:44
Živjo! : )
Jst bi šla fuul delat polet pa bom šele začetk avgusta 15. a mislte d julija še nebi mogla?
a gre kdo? če ja kje, kok plačan pa kko jo je dobu : D
Hvala : ) xxx
annabelle • Od: 20.3.2011 • Prispevkov: 40
Re: Počitniško delo :D 27.4.2011 14:57
sej loh greš k staršem delat. k fotru al mami.
scartissuee • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 101
Re: Počitniško delo :D 27.4.2011 22:17
noben nima take službe da bi lahk šla Very Happy
lhribljan • Od: 20.10.2010 • Prispevkov: 13
Re: Počitniško delo :D 28.4.2011 0:35
kolikor je meni znano lahko delaš šele takrat ko si star 15 let..varno delo testi p te fore.. drgac pa ja plačan maš najmanj 3 ? ker je tko po zakonu.. js sm meu pa največ 8 evrov.. šlo se je pa za neko renovacijo stanovanja in smo šli neke omare nosit p to..
upam da sm ti pomagou Wink HF Razz
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Počitniško delo :D 28.4.2011 12:37
pomoje da bi lahko šla če ti 1 mesec manjka ;d na pumpi je drugač ful fajn delat, se mi zdi da še nekak največ zaslužiš, pa če strežeš ponoči maš tui fajn plačano drugo pa nevem Smile)
Re: Počitniško delo :D 28.4.2011 13:54
lhribljan hvalaa Very Happy aja kok si biu pa str? Very Happy

mja nwem pomoje najbol da bi šla kr prašat al pa kej Very Happy
MalaBlondinkica • Od: 26.4.2011 • Prispevkov: 8
Re: Počitniško delo :D 28.4.2011 14:27
Ko sm se šla js pozanimat kak je kej s tem, pa sm šla uprašat vsepovsod kje bi pač lahko delala smo me vsepovsod zavrlni ( sploh trgovine, benz. črpalke, restavracije itd.) da če nisem prjavlena da ne morem delat ker ni varno zarad inšpekcije pa to..
Delam pa zdej (čeprav sm že dost stara) v eni gostilni k mi pa šef ni nikol umenu da rabim kako napotnco prnest..
nissa • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 19
Re: Počitniško delo :D 29.4.2011 14:15
mene so tudi na začetku vsepovsod zavrnili.. sam delam pa zaj v eni gostilni Smile pa je ful fajn.. star pa moraš bit 15 da lahk delaš Smile pa prijavljen na študentski servis..
BloodyKitty • Od: 19.7.2010 • Prispevkov: 120
Re: Počitniško delo :D 21.6.2011 21:17
a lah kdo puve kje pa kako se prjavm na študentski servis? (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.