kdo razmišlja da bi posnel film?• Jok3r
• Od: 22.7.2009
kdo razmišlja da bi posnel film?
23.6.2011 22:47
zanima me če je kdo že razmišljal o tem.
namreč večina nas je najstnikov, glave polne idej in domišljije, filma s strani najstnikov pa nobenega. zato sem se po dolgih premislekih lotil izdelati dva filma. to sem vzel resno, pustil šolo (padel letnik), vzel pisalo ter risal, pisal, si izmišljal iz dneva v noč (skoraj). -skoraj 'scenarij' za prvi film mi je osebno bolj všeč. napisan je na 173 listih in sicer gre se o fantaziji 13 angelov, in vzeto iz svetega pisma je bil 13 kot Juda izdajalec.vem da se mogoče že zdi bedno, samo dokler ne vidite moje domišljije si ne boste mogli predstavljati. zadnjih 50 strani scenarija se vsaj zame močno prepleta. ko pomislim na akte, scene si kar težko predstavljam domišljijo preslikati na ekran. če kdo hoče natančnejši opis filma naj me kontaktira po zasebcu. -drugi je še nekako v izdelavi.srednješolska komedija, zaenkrat sem na 79 strani. motiv verjetno veste: ljubezen, smeh. mogoče kdo ve če bi smel snemati erotične prizore, ker pomoje nek pravni zakonik mora biti.nočem pa urada za posilstvo na bajti dobit.. sedaj pa rabim vaše nasvete: - so sploh kakšne možnosti za uspeh filma, ali sem le zasanjan? -glede na to da sem napisal toliko strani, si izmislil osebe, njihove značilnosti, bi vrgel puško v koruzo če nebi posnel.zdaj je spet tukaj problem kvaliteta filma, opremljenost. kje bi se to izvajalo? -ne bojim se osmešiti, ne bojim se neuspeha, samo delam to v prve in sam, zato sem tudi malo živčen.kaj nasplošno menite o tem da bi izdal film pri 16? hf <3 • nejchula
• Od: 30.6.2009
Re: kdo razmišlja da bi posnel film?
24.6.2011 0:25
ušeč mi je ful..bi se dalo zment da bi lahko kej sodelvala? al pa kej kr mi je res ful ušeč tole..sicr sm pa na mediski šoli in bi znalo kej pomagat _________________ sometimes I pretend to be normal. but it gets boring. So I go back to being me. xD • zebraxD
• Od: 3.1.2011
24.6.2011 11:12
Ej men je tud ušeč tale tvoja ideja.. dal bi se use zrihtat evo poletje je, časa mamo preveč dobiš eno kamero, igrauce in se da useee zment ;D a mi mogoče loh pošlješ kej od tega d mau vidm? • natariana
• Od: 17.6.2009
• Kraj: ukolca Lublane xD
24.6.2011 11:52
wauu..super! vztrajej pri svoji želji in mogoče še kam prideš • Jok3r
24.6.2011 20:41
nejchula pravi:ušeč mi je ful..bi se dalo zment da bi lahko kej sodelvala? al pa kej kr mi je res ful ušeč tole..sicr sm pa na mediski šoli in bi znalo kej pomagat
hmm, res bi rabil dodaten par rok. daj poglej na zasebca da se naprej zmeniva ;D • Jok3r
24.6.2011 20:46
zebraxD pravi:Ej men je tud ušeč tale tvoja ideja.. dal bi se use zrihtat evo poletje je, časa mamo preveč dobiš eno kamero, igrauce in se da useee zment ;D a mi mogoče loh pošlješ kej od tega d mau vidm?
natariana pravi: wauu..super! vztrajej pri svoji Ĺželji in mogoÄ?e ĹĄe kam prideĹĄ Very Happy men sta uba scenarija kolkr si napisou o njiju zelo uĹĄeÄ?, tko da.. res fajn! Smile) ne se pustit, sam optimistiÄ?no naprej pa naprej pa naprej dokler ti ne rata!! Very Happy Very Happy
thank you for your support ;D • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
24.6.2011 23:29
Jst sm meu tud že to idejo. Moja je bla pa grozljivka, komedija in romantika hkrati...Snemat smo pa hoteli v enem starem mlinu in okolici ki je pač u naši vasi, kamor bi naj pač skupina najstnikov zašla ko so popivali in se niso zavedali kaj počnejo. V mlinu bi se nekaj časa zabavali in našli razne zanimivosti(med njimi tudi BoB-a Marleya kise je skril pred javnostjo zaradi tega ker mu je blo poln ku...ac paparacijev pa zasledovanja pa tega vsega in je že pobelil od vsega časa ki ga je preživel v mlinu, našli bi tudi neko bakico ki se oblači v stilu hiphop in repa, medtem vsem se pa tudi razvije ljubezen med dvema igralcema ko je pač fant punci pomagal ko se je urezala ob neko rezilo ko je brskala po stari šari v mlinu...Nato ko pa so nekaj dni tam in se približuje polna luna oni veselo popivajo in kadijo ko nenadoma zaslišijo strašne glasove...krike....jok...in medtem tudi kot nekakšne vrste stokanje med seksom in nato se tisti strašni glas opraviči in pove da je narobe zavrtel kaseto...podobno bi blo u bistvu scary movie 1...sicer če maš mau domišljije kr fajn rata tole... Vse je blo že ready(igralci, scenarij, videomontaža, kamera,...) ko smo pa šli do lastnika tega mlina je pa povedal da je kao prepovedano ker bo tu kao nek muzej...to stoji že 2 leti pa še ni nič iz muzeja... film bi pa biu u približno 1 leta do 1,5 leta že ok... saj mi je malo škoda da se vse kar smo zvadili in se trudili ni izteklo. mogoče ko bomo večji. loh pa uporabte vi moj scenarij če bo pač kaj iz tega in če dobite prostor.
Vso srečo in obilo užitkov ob snemanju. _________________ Peace!
• zebraxD
25.6.2011 1:37
Timi pravi:Jst sm meu tud že to idejo. Moja je bla pa grozljivka, komedija in romantika hkrati...Snemat smo pa hoteli v enem starem mlinu in okolici ki je pač u naši vasi, kamor bi naj pač skupina najstnikov zašla ko so popivali in se niso zavedali kaj počnejo. V mlinu bi se nekaj časa zabavali in našli razne zanimivosti(med njimi tudi BoB-a Marleya kise je skril pred javnostjo zaradi tega ker mu je blo poln ku...ac paparacijev pa zasledovanja pa tega vsega in je že pobelil od vsega časa ki ga je preživel v mlinu, našli bi tudi neko bakico ki se oblači v stilu hiphop in repa, medtem vsem se pa tudi razvije ljubezen med dvema igralcema ko je pač fant punci pomagal ko se je urezala ob neko rezilo ko je brskala po stari šari v mlinu...Nato ko pa so nekaj dni tam in se približuje polna luna oni veselo popivajo in kadijo ko nenadoma zaslišijo strašne glasove...krike....jok...in medtem tudi kot nekakšne vrste stokanje med seksom in nato se tisti strašni glas opraviči in pove da je narobe zavrtel kaseto...podobno bi blo u bistvu scary movie 1...sicer če maš mau domišljije kr fajn rata tole... Vse je blo že ready(igralci, scenarij, videomontaža, kamera,...) ko smo pa šli do lastnika tega mlina je pa povedal da je kao prepovedano ker bo tu kao nek muzej...to stoji že 2 leti pa še ni nič iz muzeja... film bi pa biu u približno 1 leta do 1,5 leta že ok... saj mi je malo škoda da se vse kar smo zvadili in se trudili ni izteklo. mogoče ko bomo večji. loh pa uporabte vi moj scenarij če bo pač kaj iz tega in če dobite prostor.
Vso srečo in obilo užitkov ob snemanju. Huuda! škoda zrd mlina -.-'' • chick
• Od: 13.10.2008
• Kraj: Kranj
25.6.2011 16:05
sliš se zakon....pomoje ti bo kr ratal tole izpelat...
za pomoč smo pa tuki aja za opremo pa nwm iz kje si ampak obstaja openlab vem da je v Kranju pa v lj je tud pomoje pa še kje ...oni ti lahko posodjo opremo pa tud montažo majo in take ...pa cool folk je mislm res ti znajo pomagat pa brez težav se use zmenš z njmi • Jok3r
26.6.2011 1:40
fak stari, use je u izi zarad počitnc ;DDDD
• bleedingstar
• Od: 14.8.2009
26.6.2011 20:53
Ušeč mi je, ušeč mi je jst bi tut rada vidla scenarij lahko ti kej pomagam kr mam nekaj izkušenj iz šole stem režiranjem in te bale • Sannie
• Od: 7.4.2011
26.6.2011 20:58
Uaaau. M O R A Š posnet! Oba scenarija se mi zdita reeeees zanimiva.. a je kakšna možnost, da bi jih lahko prebrala? (A) ;') • Jok3r
26.6.2011 21:26
original lahko prebereš pri meni. itak bom dele kmalu 14 dni sam doma, tok da bom imel veliko časa. • zebraxD
26.6.2011 22:24
Kje p je to 'pr tebi'?? xD mislm kje žviš? ;D
• Feded
• Od: 28.5.2011
28.6.2011 12:00
pripravlena bi bla sodelovatii!! _________________ HaveFun! • maliislatkii
• Od: 10.11.2010
• Kraj: Łublanaa*
28.6.2011 14:43
wauu men je tut ušeč če rabš pomoč sm takoj za _________________ I'm sweet, I'm hot, I'm everything you're not* Beauty+ Danger= ME* • lovelygirl
• Od: 9.3.2009
29.6.2011 10:35
hejhoj!
dost je idej ja, noben pa tega ne izpelje, ... tko da NARED TO!! nč nimaš za izgubit, res nč... mogoče te če clo kdo (producent,itd.) opaz in ti ubistvu ponud kkšno pomoč pri ''naslednjemu'' pa tko. sicr pa ja, openlab (na fejsbuku so tut) vem da ti pomogajao, pa misl clo da zaston (nism 100% ampak neki so omenjal u tej smeri, ko smo mel mi eno predavanje) mejbi prečekiri kkšn blog od koga, k je to delu pa tko... ej, ideja je zakoon! sam res jo morš izpelat... mislm šolo bi blo ubistvu tut pametno narest zravn no... mogoče ti medijska ne bi škodla pa še ker te veseli to, mislm da ne boš meu problema jo narest ;D sicr pa JA! nared to!!! fino bi blo vidt kkšn slovenski film, k ni kr neki u 3 krasne • BF4E
• Od: 29.6.2011
29.6.2011 17:45
Ideja mi je zeloooo ušeč. Predvsem ta2. scenarij, (bolj padam na komedije) čeprav verjamem da tudi 1. ni slab, mi je všeč. To moreš nujno izpeljat, kr si res že zlo daleč pršu in škoda bi blo če bi zdej opustu. • missvampire
• Od: 15.11.2010
29.6.2011 18:34
waaaaaaa. ! js sm zato d ga posnameš . res.. glede na to, slovenija je ful majhna in če bi biu film res dobr.. mislim potem so pač odprte use možnosti. js se ne tolko spoznam na to. bi pa z veseljem igrala v filmu • Thunder
• Od: 10.2.2011
29.6.2011 21:28
Ej ej ej! ti moraš tole DEFINITIUNO posnet! sploh 1. ideja mi je ušeč tistu ful! In ne obupat kr maš nore ideje+da si se tku trudu da si letnik **** pa boš zdej odnehou? Neeee ;D a se da ta scenarij vidt oz. prebrt kr me RES zanima? (a)
• androjst
• Od: 6.6.2010
30.6.2011 13:38
Jok3r pravi:zanima me če je kdo že razmišljal o tem.
namreč večina nas je najstnikov, glave polne idej in domišljije, filma s strani najstnikov pa nobenega. zato sem se po dolgih premislekih lotil izdelati dva filma. to sem vzel resno, pustil šolo (padel letnik), vzel pisalo ter risal, pisal, si izmišljal iz dneva v noč (skoraj). -skoraj 'scenarij' za prvi film mi je osebno bolj všeč. napisan je na 173 listih in sicer gre se o fantaziji 13 angelov, in vzeto iz svetega pisma je bil 13 kot Juda izdajalec.vem da se mogoče že zdi bedno, samo dokler ne vidite moje domišljije si ne boste mogli predstavljati. zadnjih 50 strani scenarija se vsaj zame močno prepleta. ko pomislim na akte, scene si kar težko predstavljam domišljijo preslikati na ekran. če kdo hoče natančnejši opis filma naj me kontaktira po zasebcu. -drugi je še nekako v izdelavi.srednješolska komedija, zaenkrat sem na 79 strani. motiv verjetno veste: ljubezen, smeh. mogoče kdo ve če bi smel snemati erotične prizore, ker pomoje nek pravni zakonik mora biti.nočem pa urada za posilstvo na bajti dobit.. sedaj pa rabim vaše nasvete: - so sploh kakšne možnosti za uspeh filma, ali sem le zasanjan? -glede na to da sem napisal toliko strani, si izmislil osebe, njihove značilnosti, bi vrgel puško v koruzo če nebi posnel.zdaj je spet tukaj problem kvaliteta filma, opremljenost. kje bi se to izvajalo? -ne bojim se osmešiti, ne bojim se neuspeha, samo delam to v prve in sam, zato sem tudi malo živčen.kaj nasplošno menite o tem da bi izdal film pri 16? hf <3 Ideji sta KUL Jst kr nekej znam s kamero pa fotkičam, tko, da ti sam prskrb kamero, pa lahk začnemo snemat, za kakšne računalniške priredbe bi potrebovali še "Green screen"... Je pa res, da če bi sedaj vrgel vse to v koš, bi si naredil neznansko škodo. Me pa tela filma full zanimata, pa bi te prosu, da mi ju pošlješ-*email* LP Nazadnje urejal/a androjst 20.10.2013 12:20; skupaj popravljeno 1 krat • daniel06081995
• Od: 14.5.2011
30.6.2011 13:47
lahko se jst kj pomagam ce rabte |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.