Res žalostna ljubezen (pliss klikni)• birdlover
Res žalostna ljubezen (pliss klikni)
22.6.2011 15:02
heyy (niti nwm če sploh lahko tako veselo pozdravljam... • DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
Re: Res žalostna ljubezen (pliss klikni)
22.6.2011 16:23
halo? a je to sploh uprašanje?? itaq da mu morš povedat kaj mu gre! pa ne bit tak negatiuc (tut js sm učasih) simpatiji pa čim prei začni namigvat/povej da ti je ušeč • birdlover
22.6.2011 16:29
ja saj sem jo uprašu pa me je zavrnila...sklpam zato ker me še ne pozna tako dobro...ker se niva ke dost pogovarjala sva pa bila frenda...zdaj pa mislim da je to še porušilo prijateljstvo ki sva ga imela...ker se ampak čisto nič več ne pogovarjava---> zdaj pa nastopi vrstica kjer piše kako se s tem nisem mogel sprijaznit • monxiee
• Od: 2.6.2011
22.6.2011 17:22
Uff. Lei bodi samozavesten. Nasmehn se punci k jo boš vidu. S tem boš že mal pokazu da ti je ušeč. Če pač noče bit s tabo skupi, lei bodta pa sam prjatla. Mogoče te bo pol mal bl spoznala pa bo vidla da si fejst fnt.
Unmu bizgecu pa povei da ti to pač ni kul. Vpraši ga zakua ti to dela. Pač pogovorta se. Mogoče se bosta ful dobr ujela pa bosta skupi punce pecala. Lei sam samozavestn bot, pa pred usm pozitiven!! Ker to ti bo tuut naprej u lajfu dobr pršlo. Lei bot tko pozitivn pa si reč, da te ta punca očitno ni vredna. Velik je še dobrih punc. Enkrat jo boš že še spoznov, tkt k bo čas. • birdlover
22.6.2011 18:42
hvala vsem!! • miijaaw
• Od: 29.5.2011
• Kraj: Celje
23.6.2011 16:54
1. Lej zrihti se pa pejt ven pa se spogleduj z drugih punceh..mogoče ti bo katera všeč in boš pozabil nanjo....
2. Drugače pa pejt nekej delat da si boš zapovnil misli in ko boš spet nanjo pomislil si reč NE NEBOM VEČ NANJO MISLIL !!!! in potem nehaš mislit nanjo nekak se zamot da neboš razmišljal u njej... 3. Povabi svoje prijatelje pa pejte skup ven u kino al pa na pijačo al pa kamor koli...samo da neboš sam doma ker bol boš 1000% mislil nanjo... 4. Povab katero punco in razreda al pa katero full dobro prijateljico na pijačo al pa kar koli pa jo spoznaj bolje.... Veš kaj punc je še ki te bodo bol osrečle kot pa tta punca...pa še vredno ni da bi si življenje pokvaru zared nje.... to sm js probala pa mi je uspel da sm enga kretena pozabla ker res ni bil vreden sam zdej sma še sam frenda sam se bol mal vidma zato ker sem se ga izogibala da sm ga lehk pozabla...in mi je uspelo...dej se še sam kakdaj vidma na cesti pa se pozdravma in se nasmejima drug drugemu in grema naprej... VSO SREČO... • birdlover
23.6.2011 18:53
hvala, hvala res!!!!!!!!!!!! sam hvalabogu da je zdaj konc šole itd. sam edini problem je da živima (pre)blizu, in vsakič ko ga kje vidim mi reče: "ke je? še mi vedno zavidaš?? (in mi kaže SMS v katerem je rekla ja) haha" drugače pa ga bom probu ignorirat...pa tud vse tvojen nasvete bom probu upoštevati • miijaaw
23.6.2011 20:08
Eh ni problema sm mela enake probleme...
Aia glede njega če maš jajce pejt do njega pa mu powej da ti to ni fajn pa še prebute ga ( hec) pač nwm na ignor ga ****...kokr hoč nese pa sekirat zared njega ker to ni frend če je tak... • birdlover
23.6.2011 20:23
vem...on me je vedno neke izdaju -,- ...vseeno tvoja pomoč mi pomeni OGROMNO!
• miijaaw
23.6.2011 20:31
Ni problema.• sebiixx
• Od: 29.12.2010
25.6.2011 21:02
okej, iz tega sm razbrala da si tip k bi ga hotlaa skor vsaka punca... res mal tipov je k so taki zarat punce, večina gre lajf naprej in se niti ne sekerajo tolk...
glede tega tipa res brezveze.. poznam take tipe k mislejo da se vse okol njih vrti in da so nevemkaj.. in ja k bi blo vsaj kkšno zdravilo da bi lahko pozabli, nemormo... lej sam čs je potrebn pa zamot se z nečim da čimmn nanjo mislš... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.