</3 preber.!• Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
</3 preber.!
26.4.2011 13:45
Vsaka solza, ko zajokam, svojo zgodbo govori a najbolj prizadane tista v kateri si ti!
Veste, tisti moj najboljši prijatelj, imenujmo ga X. No, ko sem mu rekla, ko mi je on povedal... Ne vem, zakaj sem odgovorila tako, kot sem. O besedah, ki mu jih bom povedala, o besedah, kako ga bom zavrnila, sem veliko razmišljala. Vem, da sem mu rekla, da nisem prava zanj, da si zaluži boljšo od mene, da si ga jaz ne zaslužim. Nikoli mu nisem povedala, da mi je bil včasih všeč. Nisem mu povedala, da je bil on vzrok za rane na mojih zapestjih. Nisem mu povedala, kaj čutim do njega. Po dolgem prebolevanju od njega, me je dobesedno zabil s tisto ljubezensko izjavo. Hkrati sem je bila zelo vesela, saj sem se ga trudila osvojiti, a sem vedno verjela, da mu nebom bila nikoli všeč. Hkrati pa sem bila prestrašena. Sedaj se nisva videla že kak teden. Dejstvo je, da ga pogrešam. Ostajam hladna, a na koncu nobenemu ni lažje. Tut robot ima čustva, prekleto, da imela sem te najraje.! Pogrešam te. Najraje bi zakričala vsemu svetu, koliko mi pomeniš. Zakričala bi, kako močno te pogrešam. Nikoli si nisem predstavlala, da mi tako veliko pomeniš. Pogrešam najine dolge pogovore, ki so trajali od 18 ure zvečer, pa do 4 zjutraj. Kljub temu, da sva bila na smrt utrujena, sva se pogovarjala dolgo v noč, nato pa se poslavljala vsaj 15 minut. Pogrešam načine, kako si me uspel nasmejati, tudi če sem imela grozen dan. Pogrešam najine prepire in vojno z "poki" na facebooku. Pogrešam tvoj nasmeh. Pogrešam tvoj vonj. Pogrešam te.! Odsev v ogledalu več ne vrača mi nasmeha. .Želim si, da bi te lahko izbrisala. Da bi te lahko pozabila. Da bi te lahko izbrisala iz svojega srca. Da ne bi več trpela. Toda kljub mojim željam, da te ne bi več nikoli videla, moje srce hrepeni po tebi. Po tvojih zelenih očeh, po tvojem nasmehu. Rada bi pozabila na vse trenutke, ki sva jih preživela skupaj. Pozabila na najine pogovore. Pozabila na tvoje odgovore. Pozabila na tebe. Pozabila tvoje ime. Pozabila tvoj obraz. Pozabila tvoj vonj. Resnično si želim, da bi me povozil avto, ter da bi preživela, toda se te ne bi spomnila. Samo tebe ne. Toda potem, bi se znova zaljubila vate. Pa čeprav si ne obetam,vem da me hočeš, lahko se delam da nisem zate,a vem da tega nočeš.! Spomnim se, kako sem te sanjala. V vsakih sanjah sva bila skupaj. Čutila sem tvoje ustnice na svojih. Toda vedno nama je neko preprečeval najino ljubezen. Tega me je bilo strah. Želela sem biti s teboj, toda me je bilo tega zelo strah. Želim si, da bi lahko zavrtela čas nazaj, ter vzela besede nazaj, da jih ne bi nikoli izrekla. Želim si, da takrat ne bi govorila, ampak bi bila samo tam, objeta, kot da ostali ne obstajajo. Vem, da bi bila popoln par, vsi tako pravijo. Toda mene je preveč strah lastnih čustev. Preveč me je strah ljubiti. Posebno ljubiti tebe. Ti si poseben, resnično si eden izmed najboljših oseb, ki sem jih kdajkoli spoznala. Ne poznaš me preveč dobro. Veš, kaj rada jem, se oblačim, mojo najljubšo barvo. Ne veš, da se režem. Ne veš, da imam bolezen. Ne veš, da sem zelo nasilna. Ne veš, da kadarkoli sem ob tebi, se mi ustavi srce in bi se lahko v sekundi stopila. Bojim se, da če bi se ti pokazala, da če bi ti povedala kdo sem, kakšna sem, me ne bi imel več rad. Ne glede na vse, jaz zmeraj te bom v srcu nosila.! Vem, da sem te zavrnila. Toda želela bi to popraviti, a nemorem. Vem, da nisva za skupaj, toda vseeno se bom trudila da bi bila tvoja. Vem, da ne bom nikoli tvoja, toda meni je bolje živeti v sanjah, kot pa se prebuditi v kruto resničnost. Vem, da kljub temu, da bi rada bila s teboj, ne bom. Ne bom, ker ti tega ne bom mogla nikoli povedati. Oprosti za vse napake, za vse besede s katerimi sem te prizadela. Ampak želim si, da si najdeš boljšo. Kljub temu, da si ti tisti, katerega hočem, si princ mojih sanj, si enostavno popoln zame; toda želim, da si srečen z drugo. S tako, ki bo vredna tvoje ljubezni. Boli me, toda brez mene ti bo lažje. Le tista, ki bo z ledom na sonce napisala tvoje ime; le tisti bom priznala, da te ima raje od mene. I LOVE JU.! </3 koment.? • Ursxx
• Od: 6.12.2009
Re: </3 preber.!
26.4.2011 14:00
Ooooo Wooow, res je lepo napisano! + če bi bla jaz na tvojem mestu, bi nekako ''naredila'' anonimno da bi dobil sporočilo, in potem bi videla kako bi se odzval na prebrano.
drugače je pa res res res, lepo in (se vid) naravnost iz srca. Brez besed ostaneš ko prebereš to ''sporočilo''. • Njegova skos.! <3
26.4.2011 14:03
Ursxx pravi:Ooooo Wooow, res je lepo napisano! + če bi bla jaz na tvojem mestu, bi nekako ''naredila'' anonimno da bi dobil sporočilo, in potem bi videla kako bi se odzval na prebrano.
drugače je pa res res res, lepo in (se vid) naravnost iz srca. Brez besed ostaneš ko prebereš to ''sporočilo''. em* čaki. kam mu nej anonimno spuručilo pošlm.? tole me zanima kar si ti rekla. kak bi se odzvav. Iz srčka direkt.! sam da ti je ušeč. ;D upam da bo ostalim tut.! najlepš bi blo če bi blo njemu. >.<ej poglej zs,! • myself
• Od: 3.4.2010
26.4.2011 14:48
Dureex Skoos. ;P pravi:Vsaka solza, ko zajokam, svojo zgodbo govori a najbolj prizadane tista v kateri si ti!
Veste, tisti moj najboljši prijatelj, imenujmo ga X. No, ko sem mu rekla, ko mi je on povedal... Ne vem, zakaj sem odgovorila tako, kot sem. O besedah, ki mu jih bom povedala, o besedah, kako ga bom zavrnila, sem veliko razmišljala. Vem, da sem mu rekla, da nisem prava zanj, da si zaluži boljšo od mene, da si ga jaz ne zaslužim. Nikoli mu nisem povedala, da mi je bil včasih všeč. Nisem mu povedala, da je bil on vzrok za rane na mojih zapestjih. Nisem mu povedala, kaj čutim do njega. Po dolgem prebolevanju od njega, me je dobesedno zabil s tisto ljubezensko izjavo. Hkrati sem je bila zelo vesela, saj sem se ga trudila osvojiti, a sem vedno verjela, da mu nebom bila nikoli všeč. Hkrati pa sem bila prestrašena. Sedaj se nisva videla že kak teden. Dejstvo je, da ga pogrešam. Ostajam hladna, a na koncu nobenemu ni lažje. Tut robot ima čustva, prekleto, da imela sem te najraje.! Pogrešam te. Najraje bi zakričala vsemu svetu, koliko mi pomeniš. Zakričala bi, kako močno te pogrešam. Nikoli si nisem predstavlala, da mi tako veliko pomeniš. Pogrešam najine dolge pogovore, ki so trajali od 18 ure zvečer, pa do 4 zjutraj. Kljub temu, da sva bila na smrt utrujena, sva se pogovarjala dolgo v noč, nato pa se poslavljala vsaj 15 minut. Pogrešam načine, kako si me uspel nasmejati, tudi če sem imela grozen dan. Pogrešam najine prepire in vojno z "poki" na facebooku. Pogrešam tvoj nasmeh. Pogrešam tvoj vonj. Pogrešam te.! Odsev v ogledalu več ne vrača mi nasmeha. .Želim si, da bi te lahko izbrisala. Da bi te lahko pozabila. Da bi te lahko izbrisala iz svojega srca. Da ne bi več trpela. Toda kljub mojim željam, da te ne bi več nikoli videla, moje srce hrepeni po tebi. Po tvojih zelenih očeh, po tvojem nasmehu. Rada bi pozabila na vse trenutke, ki sva jih preživela skupaj. Pozabila na najine pogovore. Pozabila na tvoje odgovore. Pozabila na tebe. Pozabila tvoje ime. Pozabila tvoj obraz. Pozabila tvoj vonj. Resnično si želim, da bi me povozil avto, ter da bi preživela, toda se te ne bi spomnila. Samo tebe ne. Toda potem, bi se znova zaljubila vate. Pa čeprav si ne obetam,vem da me hočeš, lahko se delam da nisem zate,a vem da tega nočeš.! Spomnim se, kako sem te sanjala. V vsakih sanjah sva bila skupaj. Čutila sem tvoje ustnice na svojih. Toda vedno nama je neko preprečeval najino ljubezen. Tega me je bilo strah. Želela sem biti s teboj, toda me je bilo tega zelo strah. Želim si, da bi lahko zavrtela čas nazaj, ter vzela besede nazaj, da jih ne bi nikoli izrekla. Želim si, da takrat ne bi govorila, ampak bi bila samo tam, objeta, kot da ostali ne obstajajo. Vem, da bi bila popoln par, vsi tako pravijo. Toda mene je preveč strah lastnih čustev. Preveč me je strah ljubiti. Posebno ljubiti tebe. Ti si poseben, resnično si eden izmed najboljših oseb, ki sem jih kdajkoli spoznala. Ne poznaš me preveč dobro. Veš, kaj rada jem, se oblačim, mojo najljubšo barvo. Ne veš, da se režem. Ne veš, da imam bolezen. Ne veš, da sem zelo nasilna. Ne veš, da kadarkoli sem ob tebi, se mi ustavi srce in bi se lahko v sekundi stopila. Bojim se, da če bi se ti pokazala, da če bi ti povedala kdo sem, kakšna sem, me ne bi imel več rad. Ne glede na vse, jaz zmeraj te bom v srcu nosila.! Vem, da sem te zavrnila. Toda želela bi to popraviti, a nemorem. Vem, da nisva za skupaj, toda vseeno se bom trudila da bi bila tvoja. Vem, da ne bom nikoli tvoja, toda meni je bolje živeti v sanjah, kot pa se prebuditi v kruto resničnost. Vem, da kljub temu, da bi rada bila s teboj, ne bom. Ne bom, ker ti tega ne bom mogla nikoli povedati. Oprosti za vse napake, za vse besede s katerimi sem te prizadela. Ampak želim si, da si najdeš boljšo. Kljub temu, da si ti tisti, katerega hočem, si princ mojih sanj, si enostavno popoln zame; toda želim, da si srečen z drugo. S tako, ki bo vredna tvoje ljubezni. Boli me, toda brez mene ti bo lažje. Le tista, ki bo z ledom na sonce napisala tvoje ime; le tisti bom priznala, da te ima raje od mene. I LOVE JU.! </3 koment.? omgggggggggggggggg, kak je to lepo napisano, se prau vidi da si pisala to kar res čutiš :$ na tvojem mestu, bi mu poslala sms al pa anonimno sporočilo in bi opisala tut use svoje občutke , tak ko si tule napisala, in mu bi poslala , da bi vidla kak bi odreagiral.. ziher bi ga zanimalo ! če sta bla dougo prjatla al kak, še te ma zmeraj rad.. če se boš potrudla in hodla vedno navzgor po pozitivnem ti bo uspelo. *GOOD LUCK* piši sam to kar res čutiš, boš vidla da bo pomagalo ! • Njegova skos.! <3
26.4.2011 14:52
Kammz pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Vsaka solza, ko zajokam, svojo zgodbo govori a najbolj prizadane tista v kateri si ti!
Veste, tisti moj najboljši prijatelj, imenujmo ga X. No, ko sem mu rekla, ko mi je on povedal... Ne vem, zakaj sem odgovorila tako, kot sem. O besedah, ki mu jih bom povedala, o besedah, kako ga bom zavrnila, sem veliko razmišljala. Vem, da sem mu rekla, da nisem prava zanj, da si zaluži boljšo od mene, da si ga jaz ne zaslužim. Nikoli mu nisem povedala, da mi je bil včasih všeč. Nisem mu povedala, da je bil on vzrok za rane na mojih zapestjih. Nisem mu povedala, kaj čutim do njega. Po dolgem prebolevanju od njega, me je dobesedno zabil s tisto ljubezensko izjavo. Hkrati sem je bila zelo vesela, saj sem se ga trudila osvojiti, a sem vedno verjela, da mu nebom bila nikoli všeč. Hkrati pa sem bila prestrašena. Sedaj se nisva videla že kak teden. Dejstvo je, da ga pogrešam. Ostajam hladna, a na koncu nobenemu ni lažje. Tut robot ima čustva, prekleto, da imela sem te najraje.! Pogrešam te. Najraje bi zakričala vsemu svetu, koliko mi pomeniš. Zakričala bi, kako močno te pogrešam. Nikoli si nisem predstavlala, da mi tako veliko pomeniš. Pogrešam najine dolge pogovore, ki so trajali od 18 ure zvečer, pa do 4 zjutraj. Kljub temu, da sva bila na smrt utrujena, sva se pogovarjala dolgo v noč, nato pa se poslavljala vsaj 15 minut. Pogrešam načine, kako si me uspel nasmejati, tudi če sem imela grozen dan. Pogrešam najine prepire in vojno z "poki" na facebooku. Pogrešam tvoj nasmeh. Pogrešam tvoj vonj. Pogrešam te.! Odsev v ogledalu več ne vrača mi nasmeha. .Želim si, da bi te lahko izbrisala. Da bi te lahko pozabila. Da bi te lahko izbrisala iz svojega srca. Da ne bi več trpela. Toda kljub mojim željam, da te ne bi več nikoli videla, moje srce hrepeni po tebi. Po tvojih zelenih očeh, po tvojem nasmehu. Rada bi pozabila na vse trenutke, ki sva jih preživela skupaj. Pozabila na najine pogovore. Pozabila na tvoje odgovore. Pozabila na tebe. Pozabila tvoje ime. Pozabila tvoj obraz. Pozabila tvoj vonj. Resnično si želim, da bi me povozil avto, ter da bi preživela, toda se te ne bi spomnila. Samo tebe ne. Toda potem, bi se znova zaljubila vate. Pa čeprav si ne obetam,vem da me hočeš, lahko se delam da nisem zate,a vem da tega nočeš.! Spomnim se, kako sem te sanjala. V vsakih sanjah sva bila skupaj. Čutila sem tvoje ustnice na svojih. Toda vedno nama je neko preprečeval najino ljubezen. Tega me je bilo strah. Želela sem biti s teboj, toda me je bilo tega zelo strah. Želim si, da bi lahko zavrtela čas nazaj, ter vzela besede nazaj, da jih ne bi nikoli izrekla. Želim si, da takrat ne bi govorila, ampak bi bila samo tam, objeta, kot da ostali ne obstajajo. Vem, da bi bila popoln par, vsi tako pravijo. Toda mene je preveč strah lastnih čustev. Preveč me je strah ljubiti. Posebno ljubiti tebe. Ti si poseben, resnično si eden izmed najboljših oseb, ki sem jih kdajkoli spoznala. Ne poznaš me preveč dobro. Veš, kaj rada jem, se oblačim, mojo najljubšo barvo. Ne veš, da se režem. Ne veš, da imam bolezen. Ne veš, da sem zelo nasilna. Ne veš, da kadarkoli sem ob tebi, se mi ustavi srce in bi se lahko v sekundi stopila. Bojim se, da če bi se ti pokazala, da če bi ti povedala kdo sem, kakšna sem, me ne bi imel več rad. Ne glede na vse, jaz zmeraj te bom v srcu nosila.! Vem, da sem te zavrnila. Toda želela bi to popraviti, a nemorem. Vem, da nisva za skupaj, toda vseeno se bom trudila da bi bila tvoja. Vem, da ne bom nikoli tvoja, toda meni je bolje živeti v sanjah, kot pa se prebuditi v kruto resničnost. Vem, da kljub temu, da bi rada bila s teboj, ne bom. Ne bom, ker ti tega ne bom mogla nikoli povedati. Oprosti za vse napake, za vse besede s katerimi sem te prizadela. Ampak želim si, da si najdeš boljšo. Kljub temu, da si ti tisti, katerega hočem, si princ mojih sanj, si enostavno popoln zame; toda želim, da si srečen z drugo. S tako, ki bo vredna tvoje ljubezni. Boli me, toda brez mene ti bo lažje. Le tista, ki bo z ledom na sonce napisala tvoje ime; le tisti bom priznala, da te ima raje od mene. I LOVE JU.! </3 koment.? omgggggggggggggggg, kak je to lepo napisano, se prau vidi da si pisala to kar res čutiš :$ na tvojem mestu, bi mu poslala sms al pa anonimno sporočilo in bi opisala tut use svoje občutke , tak ko si tule napisala, in mu bi poslala , da bi vidla kak bi odreagiral.. ziher bi ga zanimalo ! če sta bla dougo prjatla al kak, še te ma zmeraj rad.. če se boš potrudla in hodla vedno navzgor po pozitivnem ti bo uspelo. *GOOD LUCK* piši sam to kar res čutiš, boš vidla da bo pomagalo ! do zdj k sm pesmce pisala in mu jih potlej powedala je reku sam lepo. res je da swa bla po tem 1x uzuni sam končalo se je iz sowzami in krvjo iz moje žile. >< drgač pa hwala. ja res napisan je iz srčka. k sm to pisala so souze tekle in brala sm njegowa sporočila nakoncu pa je pisala >> volim te<< ker pred pou leta swa bla skp. >< • myself
26.4.2011 15:42
Dureex Skoos. ;P pravi:
Kammz pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Veste, tisti moj najboljši prijatelj, imenujmo ga X. No, ko sem mu rekla, ko mi je on povedal... Ne vem, zakaj sem odgovorila tako, kot sem. O besedah, ki mu jih bom povedala, o besedah, kako ga bom zavrnila, sem veliko razmišljala. Vem, da sem mu rekla, da nisem prava zanj, da si zaluži boljšo od mene, da si ga jaz ne zaslužim. Nikoli mu nisem povedala, da mi je bil včasih všeč. Nisem mu povedala, da je bil on vzrok za rane na mojih zapestjih. Nisem mu povedala, kaj čutim do njega. Po dolgem prebolevanju od njega, me je dobesedno zabil s tisto ljubezensko izjavo. Hkrati sem je bila zelo vesela, saj sem se ga trudila osvojiti, a sem vedno verjela, da mu nebom bila nikoli všeč. Hkrati pa sem bila prestrašena. Sedaj se nisva videla že kak teden. Dejstvo je, da ga pogrešam. Ostajam hladna, a na koncu nobenemu ni lažje. Tut robot ima čustva, prekleto, da imela sem te najraje.! Pogrešam te. Najraje bi zakričala vsemu svetu, koliko mi pomeniš. Zakričala bi, kako močno te pogrešam. Nikoli si nisem predstavlala, da mi tako veliko pomeniš. Pogrešam najine dolge pogovore, ki so trajali od 18 ure zvečer, pa do 4 zjutraj. Kljub temu, da sva bila na smrt utrujena, sva se pogovarjala dolgo v noč, nato pa se poslavljala vsaj 15 minut. Pogrešam načine, kako si me uspel nasmejati, tudi če sem imela grozen dan. Pogrešam najine prepire in vojno z "poki" na facebooku. Pogrešam tvoj nasmeh. Pogrešam tvoj vonj. Pogrešam te.! Odsev v ogledalu več ne vrača mi nasmeha. .Želim si, da bi te lahko izbrisala. Da bi te lahko pozabila. Da bi te lahko izbrisala iz svojega srca. Da ne bi več trpela. Toda kljub mojim željam, da te ne bi več nikoli videla, moje srce hrepeni po tebi. Po tvojih zelenih očeh, po tvojem nasmehu. Rada bi pozabila na vse trenutke, ki sva jih preživela skupaj. Pozabila na najine pogovore. Pozabila na tvoje odgovore. Pozabila na tebe. Pozabila tvoje ime. Pozabila tvoj obraz. Pozabila tvoj vonj. Resnično si želim, da bi me povozil avto, ter da bi preživela, toda se te ne bi spomnila. Samo tebe ne. Toda potem, bi se znova zaljubila vate. Pa čeprav si ne obetam,vem da me hočeš, lahko se delam da nisem zate,a vem da tega nočeš.! Spomnim se, kako sem te sanjala. V vsakih sanjah sva bila skupaj. Čutila sem tvoje ustnice na svojih. Toda vedno nama je neko preprečeval najino ljubezen. Tega me je bilo strah. Želela sem biti s teboj, toda me je bilo tega zelo strah. Želim si, da bi lahko zavrtela čas nazaj, ter vzela besede nazaj, da jih ne bi nikoli izrekla. Želim si, da takrat ne bi govorila, ampak bi bila samo tam, objeta, kot da ostali ne obstajajo. Vem, da bi bila popoln par, vsi tako pravijo. Toda mene je preveč strah lastnih čustev. Preveč me je strah ljubiti. Posebno ljubiti tebe. Ti si poseben, resnično si eden izmed najboljših oseb, ki sem jih kdajkoli spoznala. Ne poznaš me preveč dobro. Veš, kaj rada jem, se oblačim, mojo najljubšo barvo. Ne veš, da se režem. Ne veš, da imam bolezen. Ne veš, da sem zelo nasilna. Ne veš, da kadarkoli sem ob tebi, se mi ustavi srce in bi se lahko v sekundi stopila. Bojim se, da če bi se ti pokazala, da če bi ti povedala kdo sem, kakšna sem, me ne bi imel več rad. Ne glede na vse, jaz zmeraj te bom v srcu nosila.! Vem, da sem te zavrnila. Toda želela bi to popraviti, a nemorem. Vem, da nisva za skupaj, toda vseeno se bom trudila da bi bila tvoja. Vem, da ne bom nikoli tvoja, toda meni je bolje živeti v sanjah, kot pa se prebuditi v kruto resničnost. Vem, da kljub temu, da bi rada bila s teboj, ne bom. Ne bom, ker ti tega ne bom mogla nikoli povedati. Oprosti za vse napake, za vse besede s katerimi sem te prizadela. Ampak želim si, da si najdeš boljšo. Kljub temu, da si ti tisti, katerega hočem, si princ mojih sanj, si enostavno popoln zame; toda želim, da si srečen z drugo. S tako, ki bo vredna tvoje ljubezni. Boli me, toda brez mene ti bo lažje. Le tista, ki bo z ledom na sonce napisala tvoje ime; le tisti bom priznala, da te ima raje od mene. I LOVE JU.! </3 koment.? omgggggggggggggggg, kak je to lepo napisano, se prau vidi da si pisala to kar res čutiš :$ na tvojem mestu, bi mu poslala sms al pa anonimno sporočilo in bi opisala tut use svoje občutke , tak ko si tule napisala, in mu bi poslala , da bi vidla kak bi odreagiral.. ziher bi ga zanimalo ! če sta bla dougo prjatla al kak, še te ma zmeraj rad.. če se boš potrudla in hodla vedno navzgor po pozitivnem ti bo uspelo. *GOOD LUCK* piši sam to kar res čutiš, boš vidla da bo pomagalo ! do zdj k sm pesmce pisala in mu jih potlej powedala je reku sam lepo. res je da swa bla po tem 1x uzuni sam končalo se je iz sowzami in krvjo iz moje žile. >< drgač pa hwala. ja res napisan je iz srčka. k sm to pisala so souze tekle in brala sm njegowa sporočila nakoncu pa je pisala >> volim te<< ker pred pou leta swa bla skp. >< 1. NE REŽI SE.. ćeprau vem da ti je hudo in use, sam rezat se pa nea.. kr moja prjatlca se je mal preveč in je pol 2leti mogla hdit k psihiatru in u bolnci je bla nevem kak dougo, in prosim te sam da se ne režeš, kr s tem itak neboš doseglla nič. ! 2.že po dugi kitici al kak naj temu rečem, sm vedla da pišeš to kar čutiš 3.ka zej ma kero, al je samski ? 4. zakaj pa nebi bla z njem ? • Njegova skos.! <3
26.4.2011 16:07
Kammz pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Kammz pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Veste, tisti moj najboljši prijatelj, imenujmo ga X. No, ko sem mu rekla, ko mi je on povedal... Ne vem, zakaj sem odgovorila tako, kot sem. O besedah, ki mu jih bom povedala, o besedah, kako ga bom zavrnila, sem veliko razmišljala. Vem, da sem mu rekla, da nisem prava zanj, da si zaluži boljšo od mene, da si ga jaz ne zaslužim. Nikoli mu nisem povedala, da mi je bil včasih všeč. Nisem mu povedala, da je bil on vzrok za rane na mojih zapestjih. Nisem mu povedala, kaj čutim do njega. Po dolgem prebolevanju od njega, me je dobesedno zabil s tisto ljubezensko izjavo. Hkrati sem je bila zelo vesela, saj sem se ga trudila osvojiti, a sem vedno verjela, da mu nebom bila nikoli všeč. Hkrati pa sem bila prestrašena. Sedaj se nisva videla že kak teden. Dejstvo je, da ga pogrešam. Ostajam hladna, a na koncu nobenemu ni lažje. Tut robot ima čustva, prekleto, da imela sem te najraje.! Pogrešam te. Najraje bi zakričala vsemu svetu, koliko mi pomeniš. Zakričala bi, kako močno te pogrešam. Nikoli si nisem predstavlala, da mi tako veliko pomeniš. Pogrešam najine dolge pogovore, ki so trajali od 18 ure zvečer, pa do 4 zjutraj. Kljub temu, da sva bila na smrt utrujena, sva se pogovarjala dolgo v noč, nato pa se poslavljala vsaj 15 minut. Pogrešam načine, kako si me uspel nasmejati, tudi če sem imela grozen dan. Pogrešam najine prepire in vojno z "poki" na facebooku. Pogrešam tvoj nasmeh. Pogrešam tvoj vonj. Pogrešam te.! Odsev v ogledalu več ne vrača mi nasmeha. .Želim si, da bi te lahko izbrisala. Da bi te lahko pozabila. Da bi te lahko izbrisala iz svojega srca. Da ne bi več trpela. Toda kljub mojim željam, da te ne bi več nikoli videla, moje srce hrepeni po tebi. Po tvojih zelenih očeh, po tvojem nasmehu. Rada bi pozabila na vse trenutke, ki sva jih preživela skupaj. Pozabila na najine pogovore. Pozabila na tvoje odgovore. Pozabila na tebe. Pozabila tvoje ime. Pozabila tvoj obraz. Pozabila tvoj vonj. Resnično si želim, da bi me povozil avto, ter da bi preživela, toda se te ne bi spomnila. Samo tebe ne. Toda potem, bi se znova zaljubila vate. Pa čeprav si ne obetam,vem da me hočeš, lahko se delam da nisem zate,a vem da tega nočeš.! Spomnim se, kako sem te sanjala. V vsakih sanjah sva bila skupaj. Čutila sem tvoje ustnice na svojih. Toda vedno nama je neko preprečeval najino ljubezen. Tega me je bilo strah. Želela sem biti s teboj, toda me je bilo tega zelo strah. Želim si, da bi lahko zavrtela čas nazaj, ter vzela besede nazaj, da jih ne bi nikoli izrekla. Želim si, da takrat ne bi govorila, ampak bi bila samo tam, objeta, kot da ostali ne obstajajo. Vem, da bi bila popoln par, vsi tako pravijo. Toda mene je preveč strah lastnih čustev. Preveč me je strah ljubiti. Posebno ljubiti tebe. Ti si poseben, resnično si eden izmed najboljših oseb, ki sem jih kdajkoli spoznala. Ne poznaš me preveč dobro. Veš, kaj rada jem, se oblačim, mojo najljubšo barvo. Ne veš, da se režem. Ne veš, da imam bolezen. Ne veš, da sem zelo nasilna. Ne veš, da kadarkoli sem ob tebi, se mi ustavi srce in bi se lahko v sekundi stopila. Bojim se, da če bi se ti pokazala, da če bi ti povedala kdo sem, kakšna sem, me ne bi imel več rad. Ne glede na vse, jaz zmeraj te bom v srcu nosila.! Vem, da sem te zavrnila. Toda želela bi to popraviti, a nemorem. Vem, da nisva za skupaj, toda vseeno se bom trudila da bi bila tvoja. Vem, da ne bom nikoli tvoja, toda meni je bolje živeti v sanjah, kot pa se prebuditi v kruto resničnost. Vem, da kljub temu, da bi rada bila s teboj, ne bom. Ne bom, ker ti tega ne bom mogla nikoli povedati. Oprosti za vse napake, za vse besede s katerimi sem te prizadela. Ampak želim si, da si najdeš boljšo. Kljub temu, da si ti tisti, katerega hočem, si princ mojih sanj, si enostavno popoln zame; toda želim, da si srečen z drugo. S tako, ki bo vredna tvoje ljubezni. Boli me, toda brez mene ti bo lažje. Le tista, ki bo z ledom na sonce napisala tvoje ime; le tisti bom priznala, da te ima raje od mene. I LOVE JU.! </3 koment.? omgggggggggggggggg, kak je to lepo napisano, se prau vidi da si pisala to kar res čutiš :$ na tvojem mestu, bi mu poslala sms al pa anonimno sporočilo in bi opisala tut use svoje občutke , tak ko si tule napisala, in mu bi poslala , da bi vidla kak bi odreagiral.. ziher bi ga zanimalo ! če sta bla dougo prjatla al kak, še te ma zmeraj rad.. če se boš potrudla in hodla vedno navzgor po pozitivnem ti bo uspelo. *GOOD LUCK* piši sam to kar res čutiš, boš vidla da bo pomagalo ! do zdj k sm pesmce pisala in mu jih potlej powedala je reku sam lepo. res je da swa bla po tem 1x uzuni sam končalo se je iz sowzami in krvjo iz moje žile. >< drgač pa hwala. ja res napisan je iz srčka. k sm to pisala so souze tekle in brala sm njegowa sporočila nakoncu pa je pisala >> volim te<< ker pred pou leta swa bla skp. >< 1. NE REŽI SE.. ćeprau vem da ti je hudo in use, sam rezat se pa nea.. kr moja prjatlca se je mal preveč in je pol 2leti mogla hdit k psihiatru in u bolnci je bla nevem kak dougo, in prosim te sam da se ne režeš, kr s tem itak neboš doseglla nič. ! 2.že po dugi kitici al kak naj temu rečem, sm vedla da pišeš to kar čutiš 3.ka zej ma kero, al je samski ? 4. zakaj pa nebi bla z njem ? 1. bom nehala. upam 2. aja.? 3.samski 4. ker ni wame • myself
26.4.2011 16:16
Dureex Skoos. ;P pravi:
Kammz pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Kammz pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Veste, tisti moj najboljši prijatelj, imenujmo ga X. No, ko sem mu rekla, ko mi je on povedal... Ne vem, zakaj sem odgovorila tako, kot sem. O besedah, ki mu jih bom povedala, o besedah, kako ga bom zavrnila, sem veliko razmišljala. Vem, da sem mu rekla, da nisem prava zanj, da si zaluži boljšo od mene, da si ga jaz ne zaslužim. Nikoli mu nisem povedala, da mi je bil včasih všeč. Nisem mu povedala, da je bil on vzrok za rane na mojih zapestjih. Nisem mu povedala, kaj čutim do njega. Po dolgem prebolevanju od njega, me je dobesedno zabil s tisto ljubezensko izjavo. Hkrati sem je bila zelo vesela, saj sem se ga trudila osvojiti, a sem vedno verjela, da mu nebom bila nikoli všeč. Hkrati pa sem bila prestrašena. Sedaj se nisva videla že kak teden. Dejstvo je, da ga pogrešam. Ostajam hladna, a na koncu nobenemu ni lažje. Tut robot ima čustva, prekleto, da imela sem te najraje.! Pogrešam te. Najraje bi zakričala vsemu svetu, koliko mi pomeniš. Zakričala bi, kako močno te pogrešam. Nikoli si nisem predstavlala, da mi tako veliko pomeniš. Pogrešam najine dolge pogovore, ki so trajali od 18 ure zvečer, pa do 4 zjutraj. Kljub temu, da sva bila na smrt utrujena, sva se pogovarjala dolgo v noč, nato pa se poslavljala vsaj 15 minut. Pogrešam načine, kako si me uspel nasmejati, tudi če sem imela grozen dan. Pogrešam najine prepire in vojno z "poki" na facebooku. Pogrešam tvoj nasmeh. Pogrešam tvoj vonj. Pogrešam te.! Odsev v ogledalu več ne vrača mi nasmeha. .Želim si, da bi te lahko izbrisala. Da bi te lahko pozabila. Da bi te lahko izbrisala iz svojega srca. Da ne bi več trpela. Toda kljub mojim željam, da te ne bi več nikoli videla, moje srce hrepeni po tebi. Po tvojih zelenih očeh, po tvojem nasmehu. Rada bi pozabila na vse trenutke, ki sva jih preživela skupaj. Pozabila na najine pogovore. Pozabila na tvoje odgovore. Pozabila na tebe. Pozabila tvoje ime. Pozabila tvoj obraz. Pozabila tvoj vonj. Resnično si želim, da bi me povozil avto, ter da bi preživela, toda se te ne bi spomnila. Samo tebe ne. Toda potem, bi se znova zaljubila vate. Pa čeprav si ne obetam,vem da me hočeš, lahko se delam da nisem zate,a vem da tega nočeš.! Spomnim se, kako sem te sanjala. V vsakih sanjah sva bila skupaj. Čutila sem tvoje ustnice na svojih. Toda vedno nama je neko preprečeval najino ljubezen. Tega me je bilo strah. Želela sem biti s teboj, toda me je bilo tega zelo strah. Želim si, da bi lahko zavrtela čas nazaj, ter vzela besede nazaj, da jih ne bi nikoli izrekla. Želim si, da takrat ne bi govorila, ampak bi bila samo tam, objeta, kot da ostali ne obstajajo. Vem, da bi bila popoln par, vsi tako pravijo. Toda mene je preveč strah lastnih čustev. Preveč me je strah ljubiti. Posebno ljubiti tebe. Ti si poseben, resnično si eden izmed najboljših oseb, ki sem jih kdajkoli spoznala. Ne poznaš me preveč dobro. Veš, kaj rada jem, se oblačim, mojo najljubšo barvo. Ne veš, da se režem. Ne veš, da imam bolezen. Ne veš, da sem zelo nasilna. Ne veš, da kadarkoli sem ob tebi, se mi ustavi srce in bi se lahko v sekundi stopila. Bojim se, da če bi se ti pokazala, da če bi ti povedala kdo sem, kakšna sem, me ne bi imel več rad. Ne glede na vse, jaz zmeraj te bom v srcu nosila.! Vem, da sem te zavrnila. Toda želela bi to popraviti, a nemorem. Vem, da nisva za skupaj, toda vseeno se bom trudila da bi bila tvoja. Vem, da ne bom nikoli tvoja, toda meni je bolje živeti v sanjah, kot pa se prebuditi v kruto resničnost. Vem, da kljub temu, da bi rada bila s teboj, ne bom. Ne bom, ker ti tega ne bom mogla nikoli povedati. Oprosti za vse napake, za vse besede s katerimi sem te prizadela. Ampak želim si, da si najdeš boljšo. Kljub temu, da si ti tisti, katerega hočem, si princ mojih sanj, si enostavno popoln zame; toda želim, da si srečen z drugo. S tako, ki bo vredna tvoje ljubezni. Boli me, toda brez mene ti bo lažje. Le tista, ki bo z ledom na sonce napisala tvoje ime; le tisti bom priznala, da te ima raje od mene. I LOVE JU.! </3 koment.? omgggggggggggggggg, kak je to lepo napisano, se prau vidi da si pisala to kar res čutiš :$ na tvojem mestu, bi mu poslala sms al pa anonimno sporočilo in bi opisala tut use svoje občutke , tak ko si tule napisala, in mu bi poslala , da bi vidla kak bi odreagiral.. ziher bi ga zanimalo ! če sta bla dougo prjatla al kak, še te ma zmeraj rad.. če se boš potrudla in hodla vedno navzgor po pozitivnem ti bo uspelo. *GOOD LUCK* piši sam to kar res čutiš, boš vidla da bo pomagalo ! do zdj k sm pesmce pisala in mu jih potlej powedala je reku sam lepo. res je da swa bla po tem 1x uzuni sam končalo se je iz sowzami in krvjo iz moje žile. >< drgač pa hwala. ja res napisan je iz srčka. k sm to pisala so souze tekle in brala sm njegowa sporočila nakoncu pa je pisala >> volim te<< ker pred pou leta swa bla skp. >< 1. NE REŽI SE.. ćeprau vem da ti je hudo in use, sam rezat se pa nea.. kr moja prjatlca se je mal preveč in je pol 2leti mogla hdit k psihiatru in u bolnci je bla nevem kak dougo, in prosim te sam da se ne režeš, kr s tem itak neboš doseglla nič. ! 2.že po dugi kitici al kak naj temu rečem, sm vedla da pišeš to kar čutiš 3.ka zej ma kero, al je samski ? 4. zakaj pa nebi bla z njem ? 1. bom nehala. upam 2. aja.? 3.samski 4. ker ni wame zs sm ti dala. • Just Mee
• Od: 5.10.2009
26.4.2011 17:28
omg....kok lepo napisanoo :OO :$ sm res se ne rezat pa mu probi napisat anonimno sporočilo, da mu to napišeš..mora ga ganit...al pa mu v omarico daš če hodita na isto sql...no nwm držim ti pesti • annabelle
• Od: 20.3.2011
26.4.2011 17:45
Res ful lepooo napisan. Glede čustva si kr podobna meni ;D.
To kar si napisala je res ganljivo in res iz srca in vrjem.. njemu bo ganil. Dej mu to anonimno ali pa pač mu osebno to daš ali pa nekaj, ni važno kako mu boš to dala.. važn j to, da to prebere k enostavno MORA. • Njegova skos.! <3
26.4.2011 18:05
Just Mee pravi:omg....kok lepo napisanoo :OO :$
sm res se ne rezat pa mu probi napisat anonimno sporočilo, da mu to napišeš..mora ga ganit...al pa mu v omarico daš če hodita na isto sql...no nwm držim ti pesti njega nega nč.* hah* no sej ga ful. sam če ob pesmih k sm mu jih pisala da bom se ubila not se mu je odweč zdelo. če bi ga to ganilo.? hmm.? >< em hwala. em ne žou nehodwa na isto šolo. u Grospulu sta 2 šoli. jaz hodm u 1 on pa u 2. tko da problem. >< • Njegova skos.! <3
26.4.2011 18:07
annabelle pravi:Res ful lepooo napisan. Glede čustva si kr podobna meni ;D.
To kar si napisala je res ganljivo in res iz srca in vrjem.. njemu bo ganil. Dej mu to anonimno ali pa pač mu osebno to daš ali pa nekaj, ni važno kako mu boš to dala.. važn j to, da to prebere k enostavno MORA. hwala* res.? no pol welik sreče pr teb.! <3 nwem če mu bom dala*. bom mejbi. drgač pa Hwala še 1x. <3 • Lolipop97
• Od: 21.4.2011
26.4.2011 21:26
Uau.. res zeloo lepo napisan *__*
Res upam de se bo dobr kunčal tole • Njegova skos.! <3
26.4.2011 21:36
Lolipop97 pravi:Uau.. res zeloo lepo napisan *__*
Res upam de se bo dobr kunčal tole hwala* em jz še bl wjem. • majaTHEbee
• Od: 17.6.2011
17.6.2011 20:17
Njegova skos.! <3 pravi:Vsaka solza, ko zajokam, svojo zgodbo govori a najbolj prizadane tista v kateri si ti!
Veste, tisti moj najboljši prijatelj, imenujmo ga X. No, ko sem mu rekla, ko mi je on povedal... Ne vem, zakaj sem odgovorila tako, kot sem. O besedah, ki mu jih bom povedala, o besedah, kako ga bom zavrnila, sem veliko razmišljala. Vem, da sem mu rekla, da nisem prava zanj, da si zaluži boljšo od mene, da si ga jaz ne zaslužim. Nikoli mu nisem povedala, da mi je bil včasih všeč. Nisem mu povedala, da je bil on vzrok za rane na mojih zapestjih. Nisem mu povedala, kaj čutim do njega. Po dolgem prebolevanju od njega, me je dobesedno zabil s tisto ljubezensko izjavo. Hkrati sem je bila zelo vesela, saj sem se ga trudila osvojiti, a sem vedno verjela, da mu nebom bila nikoli všeč. Hkrati pa sem bila prestrašena. Sedaj se nisva videla že kak teden. Dejstvo je, da ga pogrešam. Ostajam hladna, a na koncu nobenemu ni lažje. Tut robot ima čustva, prekleto, da imela sem te najraje.! Pogrešam te. Najraje bi zakričala vsemu svetu, koliko mi pomeniš. Zakričala bi, kako močno te pogrešam. Nikoli si nisem predstavlala, da mi tako veliko pomeniš. Pogrešam najine dolge pogovore, ki so trajali od 18 ure zvečer, pa do 4 zjutraj. Kljub temu, da sva bila na smrt utrujena, sva se pogovarjala dolgo v noč, nato pa se poslavljala vsaj 15 minut. Pogrešam načine, kako si me uspel nasmejati, tudi če sem imela grozen dan. Pogrešam najine prepire in vojno z "poki" na facebooku. Pogrešam tvoj nasmeh. Pogrešam tvoj vonj. Pogrešam te.! Odsev v ogledalu več ne vrača mi nasmeha. .Želim si, da bi te lahko izbrisala. Da bi te lahko pozabila. Da bi te lahko izbrisala iz svojega srca. Da ne bi več trpela. Toda kljub mojim željam, da te ne bi več nikoli videla, moje srce hrepeni po tebi. Po tvojih zelenih očeh, po tvojem nasmehu. Rada bi pozabila na vse trenutke, ki sva jih preživela skupaj. Pozabila na najine pogovore. Pozabila na tvoje odgovore. Pozabila na tebe. Pozabila tvoje ime. Pozabila tvoj obraz. Pozabila tvoj vonj. Resnično si želim, da bi me povozil avto, ter da bi preživela, toda se te ne bi spomnila. Samo tebe ne. Toda potem, bi se znova zaljubila vate. Pa čeprav si ne obetam,vem da me hočeš, lahko se delam da nisem zate,a vem da tega nočeš.! Spomnim se, kako sem te sanjala. V vsakih sanjah sva bila skupaj. Čutila sem tvoje ustnice na svojih. Toda vedno nama je neko preprečeval najino ljubezen. Tega me je bilo strah. Želela sem biti s teboj, toda me je bilo tega zelo strah. Želim si, da bi lahko zavrtela čas nazaj, ter vzela besede nazaj, da jih ne bi nikoli izrekla. Želim si, da takrat ne bi govorila, ampak bi bila samo tam, objeta, kot da ostali ne obstajajo. Vem, da bi bila popoln par, vsi tako pravijo. Toda mene je preveč strah lastnih čustev. Preveč me je strah ljubiti. Posebno ljubiti tebe. Ti si poseben, resnično si eden izmed najboljših oseb, ki sem jih kdajkoli spoznala. Ne poznaš me preveč dobro. Veš, kaj rada jem, se oblačim, mojo najljubšo barvo. Ne veš, da se režem. Ne veš, da imam bolezen. Ne veš, da sem zelo nasilna. Ne veš, da kadarkoli sem ob tebi, se mi ustavi srce in bi se lahko v sekundi stopila. Bojim se, da če bi se ti pokazala, da če bi ti povedala kdo sem, kakšna sem, me ne bi imel več rad. Ne glede na vse, jaz zmeraj te bom v srcu nosila.! Vem, da sem te zavrnila. Toda želela bi to popraviti, a nemorem. Vem, da nisva za skupaj, toda vseeno se bom trudila da bi bila tvoja. Vem, da ne bom nikoli tvoja, toda meni je bolje živeti v sanjah, kot pa se prebuditi v kruto resničnost. Vem, da kljub temu, da bi rada bila s teboj, ne bom. Ne bom, ker ti tega ne bom mogla nikoli povedati. Oprosti za vse napake, za vse besede s katerimi sem te prizadela. Ampak želim si, da si najdeš boljšo. Kljub temu, da si ti tisti, katerega hočem, si princ mojih sanj, si enostavno popoln zame; toda želim, da si srečen z drugo. S tako, ki bo vredna tvoje ljubezni. Boli me, toda brez mene ti bo lažje. Le tista, ki bo z ledom na sonce napisala tvoje ime; le tisti bom priznala, da te ima raje od mene. I LOVE JU.! </3 koment.? Uff skor sm se razjokala zraun.. ;(( Emm drgač pa se je men dogajalo oz. se dogaja podobla parkrat sm se rezala in sm zj dosegla da se ne režem in da pač tte problem al kk bi temu rekla zaupaam frendici al pa komu..mogoč u dnevnik napišeš in ga polj zakleneš..nwm sam ne se rezaat.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.