Ipad
• too.confused
• Od: 6.4.2010
Ipad
16.6.2011 23:58
Mene sam zanima, če ma gdo od vas Ipad 2 (zdej ta nov, od Appla).
Js nej bi ga zdej dobila za konec osnovne šole - Mela pa sem izbiro med navadnim laptopom, ipodom touch in ipadom. Pa se mi je zdel Ipad še najboljš Zdej pa me zanima, če ga slučajn gdo ma, da pove če je uredu, pa če fajn dela in to.. Hvala • zebraxD
• Od: 3.1.2011
Re: Ipad
18.6.2011 2:38
Evo lih 3 različna mnejnja xD hahah upam, da smo ti pomagal ;D hhhhh ^^
• ursiii95
• Od: 15.5.2010
Re: Ipad
18.6.2011 10:13
okej, ne zastopim, kak lahk človek živi z ipadom men je to ena tk čudna zadeva, in ga sploh neb mogla uporablat, že zto k je sam na touch... sj ne da mam kej prot tem, tut jzt mam fon na touch ampak to je neki čizt druga.. če bi mela jzt možnost, bi zbrala laptop.. kr se mi nekak zdi najboljš, sama ga mam, in ne vem kak bi prežvela brez njega.. ful je bolše k pa gledat v tisto malo škatlco pa s prsti drsat po ekranu sem pa tja takltk je pa tvoja odločitu |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.