NUJNO POMOČ--> RAČUNALNIK!!
• anchiikka
• Od: 4.3.2010
NUJNO POMOČ--> RAČUNALNIK!!
5.6.2011 18:39
Heeej No ugl. jaz si nameravam kupit nov računalnik, ker moj sedanji že malo odpoveduje xD Zanima pa me kaj mi vi priporočate, da kupim prenosnega ali pač tega navadnega tako imenovano ''škatlo''. Pa če mi prosim napišete kakšnega imate vi in, če ste zadovoljni z njim? NUJNO RABIM ENEGA DOBREGA, KI JE VZDRŽLJIV IN SE NE PREGREJE HITRO! hvalaa.. have fun ;P • someb0dy
• Od: 29.9.2010
Re: NUJNO POMOČ--> RAČUNALNIK!!
5.6.2011 19:54
prenosniki so kul, če velik potuješ al pa ga rabš ful za šolo. pregrevat se je men začeu po enmu letu, pa ga daš spucat na servis, pa je spet kul pol. mam ga pa že 3 leta pa nimam problemov z njim, pa ga mam pržganga zihr 5ur na dan, med vikendi cele deneve. • pk4life
• Od: 20.7.2010
6.6.2011 17:05
zj scena je taka.. če si ga kupuješ sama boš zih bl pocen skos pršla z škatlo.. dobiš weč za isto ceno .. pa ne pregrewa se ti .. sam morš pa kupt še miško tipkownco pa monitor.. pol za laptop.. sej je uporabn ne rečm.. sam če mislš gont nwmkašne igrce gor.. je škatla skor bolš.. no je pa prednost pr prenoscu da ga lahk.. well.. prenašaš XD .. sam se lahk pregreje.. moj se sicr še nikol ni .. bi pa welik raj meu gajbo =D .. ker je pč zmoglivejša.. če maš pa mgoč kšnga prjatla k se spozna mal bl.. si pa posebi nabav dele pa ga pros če ti sestav komp.. tko bo čiz po tvojih željah pa tut mal cenej pride =D ti mu pa časti kšno kavico alpa kšno grafično kartico XD hahaha .. aja no nisi pa rekla za kaj ga boš uporablala.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • anchiikka
6.6.2011 18:44
pk4life pravi:zj scena je taka.. če si ga kupuješ sama boš zih bl pocen skos pršla z škatlo.. dobiš weč za isto ceno .. pa ne pregrewa se ti .. sam morš pa kupt še miško tipkownco pa monitor.. pol za laptop.. sej je uporabn ne rečm.. sam če mislš gont nwmkašne igrce gor.. je škatla skor bolš.. no je pa prednost pr prenoscu da ga lahk.. well.. prenašaš XD .. sam se lahk pregreje.. moj se sicr še nikol ni .. bi pa welik raj meu gajbo =D .. ker je pč zmoglivejša.. če maš pa mgoč kšnga prjatla k se spozna mal bl.. si pa posebi nabav dele pa ga pros če ti sestav komp.. tko bo čiz po tvojih željah pa tut mal cenej pride =D ti mu pa časti kšno kavico alpa kšno grafično kartico XD hahaha .. aja no nisi pa rekla za kaj ga boš uporablala..
hvalaa • Feded
• Od: 28.5.2011
6.6.2011 20:08
jes mam tut prenosnik in mij 300% bol od "škatle" zato ker pač kot so že umenil loh potuješ z nemu itd. pa ne polet gres lah na balkon mal (jes grem na balkon) zvečer se fajn zleknem na postlo itd . **bolj praktičn** havefun! • anchiikka
9.6.2011 20:19
Feded pravi:jes mam tut prenosnik in mij 300% bol od "škatle" zato ker pač kot so že umenil loh potuješ z nemu itd. pa ne polet gres lah na balkon mal (jes grem na balkon) zvečer se fajn zleknem na postlo itd
. **bolj praktičn** havefun! ja sej sam jaz znam bit gor po več ur in pol se mi lahko pregreje. Moram kupit zelo uzdržljiv prenosnik če že. Sam kako naj vem koliko in če je uzdržljiv?? :O • annabelle
• Od: 20.3.2011
10.6.2011 11:19
Men je prenosnik bol praktičn. Fanti ti bojo vedn svetoval škatle ker špilajo igrice in to ni glih na prenosnik razn če špilaš 1uro pa konc.
Men je prenosnik fuul praktičn, ponoč grem na balon pa čik v rokah in ewo tipkam.. pol na bazen pa prenosnik pa itd.. in v avtu pa ewo film gledam, na morje s tastarmi film pa slike devam v prenosnik ko v fotoaparatu zmanka prostora... js pravm.. prenosnik je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul praktičn od škatle ko morš skos sedt na isto mesto, ko hočeš porjavit morš it ven pa se dolgočasis in hotr greš not.. Pol za šole lah prenašaš prenosnik za pouk ap itd.. če kupiš škatlo lahk kasnej ugotovš, da prenosnik nucas za šolo.. no j.e.b.š. ti se sama odloč a js bom vedno prisegla na prenosnik ... če se pregreje ja in? o.O js sm na prenosniku 24ur na dan pa je use kul.. pa še izbiraš lah..js mam pinki ddddd na svetu • pk4life
• Od: 20.7.2010
15.6.2011 23:31
če ne igraš lih kšnih simsou kar je pr ws dost popularn pol ti bo laptop tut čiz ql.. jz sm swojga dobu za okol 500 eur pa je zakon.. tut za igrce kr laufa sam bi lahk biu bolš .. če bo pa za sql ipd šit .. pol si pa kup raj leptopa z čimbolš baterijo da neboš pol skos na kablih.. ^_^ powej pol kaj boš nbawla_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.