ŠTIIKLEEEEEE, VALETAAAAAAAAAAAAAAA NUJNOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

bad0girl • Od: 17.8.2009 • Prispevkov: 36
ŠTIIKLEEEEEE, VALETAAAAAAAAAAAAAAA NUJNOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.6.2011 21:36
Heej !
Mam en mini problemčk :/ pač u sredo mamo valeto in js bi ful mela neke štikle, sam problem je k jih nikol nism mela na vajah ne nč, in me je strah da nebom znala hodt alpakej :/ PA KJE JIH JE NAJBOLŠ KUPT, MISLM da so lepe pa to.Pa js bi ful mela neke bl niske sam da zgledajo vošje če štekate Smile sam zdej mi povejte a da mam štikle al balerinke? <3<3<3<3<3<3< prosiiiim odgovorte
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: ŠTIIKLEEEEEE, VALETAAAAAAAAAAAAAAA NUJNOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.6.2011 0:27
Phahhaha xD BALERINKEE mej! če boš trmasta in boš šla 1. u štiklah boš 1.-ožuljena, 2. lomila se boš,3.- BRUUKE si bi
oš nrdila sto posto... itd.
tko d res ne morš 1. štiklou lih za na valeto.. drgač Humanic, Mass, Peko.. :3
thisisme • Od: 12.5.2011 • Prispevkov: 5
Re: ŠTIIKLEEEEEE, VALETAAAAAAAAAAAAAAA NUJNOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.6.2011 6:53
Definitiuno men BALERINKE.! Wink No drgač če res ne znaš hodit u štiklah pol jih ne met sam js tut nism mela štikl na nobene vaje pa nč pa sm jih mela na valeto , kr sm znala u njih hodt...Če pa ti niti tko doma ne znaš pol pa raj ne , da neboš kipala al pa se ti bojo pol norca delal kr js sm mela sošolko u 10cm petkah pa ni znala hodt...pa je zgledal katastrofalno..Tko da ja pomojem če ne znaš hodt si res daj BALERINKE. Smile
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: ŠTIIKLEEEEEE, VALETAAAAAAAAAAAAAAA NUJNOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.6.2011 7:07
to to to vidš BALERINKE ;D hh
kates • Od: 28.8.2010 • Prispevkov: 112
Re: ŠTIIKLEEEEEE, VALETAAAAAAAAAAAAAAA NUJNOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.6.2011 11:04
all starke :3
SaRciiiqa • Od: 22.12.2009 • Prispevkov: 4
... 13.6.2011 14:54
ah pa daaaj kake mate.. leiioo sploh ni tak grozn hodit pa plesat u štiklih.. mej pete boš ful lepš zgledala.. pač eno kolegico pa prej upraš če znaš hodit.. al pa mamo.. če neznaš pol pa balerinke itaq.. Smile have fun Wink
sebiixx • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 88
Re: ŠTIIKLEEEEEE, VALETAAAAAAAAAAAAAAA NUJNOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.6.2011 15:00
Petkeeeeeeeee!
1. zgleda elegantono in fulj bol paše k obleki...
2. saj ni nujno da maš 10 cm , loh maš sam 3 alpa tk ane
3. maš še 2 dni in mal hod po stanvanju pa boš vidla da ni tok težko...

tko da ja , če sj jst loh v 8cm,, boš tut ti loh.. pa da ne nosm petk nikol ane Wink)

sam res ful lepš paše pa tut ni noben baubau
sarika95 • Od: 2.7.2010 • Prispevkov: 49
Re: ŠTIIKLEEEEEE, VALETAAAAAAAAAAAAAAA NUJNOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.6.2011 15:51
mej za uradni del petke, pol ko pa bo zabava se pa lahko preobuješ, tak sem jas lani nardila...
ni težko hodit v petkah, jas ko sem ji prvič si gor dala (vrjemi niso ble nizke) sem rabla enih pet minut da sem se privadla pa je potem šlo komot tak da .. sicer pa si ne preveč visokih kupovat, če nimaš ravno vlkega soplesalca Very Happy
bad0girl • Od: 17.8.2009 • Prispevkov: 36
Re: ŠTIIKLEEEEEE, VALETAAAAAAAAAAAAAAA NUJNOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.6.2011 16:02
mela bom balerinke **** :/
scartissuee • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 101
Re: ŠTIIKLEEEEEE, VALETAAAAAAAAAAAAAAA NUJNOO !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.6.2011 12:39
Js sm ene u Bati kupla. ful so lepi pa udobni Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.