Problem z BFF

MissUnknown • Od: 24.7.2011 • Prispevkov: 6
Problem z BFF 24.7.2011 2:49
Citat:
Heey
jst mam problem z bff. Sva najbolše prjatlce že 4 leta. In me vedno bol daje na stran. V družbi s frendi se sploh ne zmen zame k da be ni tm. Ma 2 frendici k jima zaupa tko kokr men. Pol ma kr še enga best frenda Shocked sam prau ker je itak dec pa da je kot fnt ji best frend. no uglavnm sploh nisva best frendici. U družbi frendou se sploh ne zmen zame pol k sva pa same sva pa res kot bff in zato sploh ne vem kaj nj nardim. Nekak ji tega ne morm povedat ker me je strah reakcije ker vedno use uzame za štos in ne bi nč popravla. sam k se fuul dobr razumeva k ni drugih frendou nočm tega pokvart. čist se uglavnm spremeni k so drugi zravn.

PLSSS pomagiiiiite!
maiii • Od: 13.7.2011 • Prispevkov: 5
Re: Problem z BFF 24.7.2011 12:35
Sad .. mam ist problem. Zdj med počitnicami je ok, kr se sam mi2 vidva. U šoli pa skos taka kot da me ni, razn če ji kj rečem, kr si je pač 2 drugi našla. Problem je, da ko sn htela stvar razrešit (prek smsov) je potl krivila mene, tko da sn se lahk počutla kot en debil, kr nisn vedla kaj je zdj z mano narobe. Mad sčasoma sn potl tud jaz našla eno ''nadomestno bff'' ampak ni tko kot z njo .. In tud ne vem če bi še kdaj poskušala rešit to, kr itak mi noče povedat kaj narobe delam. >.< Beeeed!

Sicer pa vsak 1x spozna kaj je zgubu!! Wink potem bo tud ona.. Haha Very Happy
littlevampire • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 51
Re: Problem z BFF 24.7.2011 14:34
hm, glej. Smile ona ni tvoja last, ti nisi njena last. lahko ma več prijateljev, tudi najboljših. pač če ste v družbi se začni menit s kom, ki ga poznaš.
nočem bit nesramna, ampak mogoč si pa ti preveč v njo silila, ko si hotla bit skos z njo ( dobr če nisi pol spusti ta del, samo ker vaju ne poznam ne morem pač vedet tega ). pa ji je mogoč **** da nekdo za njo teka kot kužek... Very Happy
drugač se pa ti začni bolj družit s kom. Smile
Re: Problem z BFF 24.7.2011 15:54
jst nism kej sila u njo. nekak tko je blo da se zdej v družbi z drugimi sploh ne zmen zame kokr da me ne pozna k sva pa same pa skos zamano leta pa to in mi gre počas to ful na kurac zakaj nisva normalno se združva skp pa to tut v družbi drugih frendov....sam k to pomoje nou se nikol zgudil. in nevem mogoče pa ona tega ne opaz. in nevem kko ji nj povem al ji nj vrnm tko da še jst neham se trudt obdržt najino prjatlstvo....
littlevampire • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 51
Re: Problem z BFF 24.7.2011 16:09
kruto, ampak mogoč se te je pa naveličala.
povej ji da ti ni prav, če ne bo razumela pa se pač ne druži več z njo. Smile
al pa si najdi neko družbo pa hodi z tisto družbo ven, z njo pa bodi samo takrat ko bota sami. Smile
Re: Problem z BFF 24.7.2011 16:19
Pomoje se me je res že naveličala :/
hvala za mnenje Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.