III. (tretja) gimnazija Maribor

bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
III. (tretja) gimnazija Maribor 18.1.2009 16:35
Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:

- zakaj si se vpisal/a na to šolo,
- kako zahtevna se ti zdi,
- kakšna znanja in možnosti ti ponuja,
- kateri predmeti se ti zdijo ok in kateri najbolj kritični,
- kako se razumeš s sošolci,
- kakšne načrte imaš za naprej,
- si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam,
- pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd.
carynn • Od: 16.2.2009 • Prispevkov: 26
Re: III. (tretja) gimnazija Maribor 8.7.2009 19:44
Jaz hodim na III. gimnazijo Maribor. Very Happy Zdaj grem v 2. letnik. Razz

Na to šolo sploh ne vem zakaj sem se vpisala, spomnim se samo, da sem že od 7. razreda hotla na to šolo.=) Hodim pa v program gimnazija.
Prvi letnik se mi je zdel kar zahteven, samo zato, ker smo se vsi še privajali na srednjo šolo. Je dosti več učenja, kot v osnovni šoli, samo sproti moraš delat. Drugače pa se vse da zmenit. Wink
O znanju ne bi, ker ga je preveč. Drugače pa sta dva programa. Možnosti je dosti, tekmovanja so, natečaji, izleti, projekti, športni dnevi,...
Najbolj komplicirajo pri slovenščini in biologiji.! :S Tam res zahtevajo ful dosti. Na začetku niti ne, ampak potem pa. Tudi fizika in kemija sta zahtevni no. Wink
Razred je super, razumemo se vredu. Čeprav se tak kot v vsakem razredu delajo skupinice, se vsi skupaj razumemo in delujemo skupaj kot razred. Razz
Moji načrti za naprej,.. Hmm.. Rada bi študirala arhtekturo ali pa sociologijo in mislim da mam vse možnosti, glede na to, da zaj hodim na splošno gimnazijo. Very Happy

Žal mi ni, da sem se vpisala sem. Šola je super, profesorji tud, največja čaga je pri fiziki, razen pri testu. Smile Razen prehrane je vse super urejeno. Wink
Na šoli ni nobenih posebnosti. Vem samo, da je to najboljša šola. =) Če se kdo vpiše, mu ne bo žal. Wink
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: III. (tretja) gimnazija Maribor 17.7.2009 21:24
Jas ful vlko folka poznam ko hodi sem, pa jim je ful žal da so se sem vpisali. Glede fčitlov, pa samih učencev je baje ful ****. Mislim jas tak čujem od vsepovsod, tak da nevem točno ne. Jas ti bol priporočam prvo. Rolling Eyes (če že ni prepozno)
Drugače se mi pa zdi oblikavna zakon . =P
amnf • Od: 19.4.2009 • Prispevkov: 14
Re: III. (tretja) gimnazija Maribor 18.7.2009 21:54
carynn pravi:
Jaz hodim na III. gimnazijo Maribor. Very Happy Zdaj grem v 2. letnik. Razz

Na to šolo sploh ne vem zakaj sem se vpisala, spomnim se samo, da sem že od 7. razreda hotla na to šolo.=) Hodim pa v program gimnazija.
Prvi letnik se mi je zdel kar zahteven, samo zato, ker smo se vsi še privajali na srednjo šolo. Je dosti več učenja, kot v osnovni šoli, samo sproti moraš delat. Drugače pa se vse da zmenit. Wink
O znanju ne bi, ker ga je preveč. Drugače pa sta dva programa. Možnosti je dosti, tekmovanja so, natečaji, izleti, projekti, športni dnevi,...
Najbolj komplicirajo pri slovenščini in biologiji.! :S Tam res zahtevajo ful dosti. Na začetku niti ne, ampak potem pa. Tudi fizika in kemija sta zahtevni no. Wink
Razred je super, razumemo se vredu. Čeprav se tak kot v vsakem razredu delajo skupinice, se vsi skupaj razumemo in delujemo skupaj kot razred. Razz
Moji načrti za naprej,.. Hmm.. Rada bi študirala arhtekturo ali pa sociologijo in mislim da mam vse možnosti, glede na to, da zaj hodim na splošno gimnazijo. Very Happy

Žal mi ni, da sem se vpisala sem. Šola je super, profesorji tud, največja čaga je pri fiziki, razen pri testu. Smile Razen prehrane je vse super urejeno. Wink
Na šoli ni nobenih posebnosti. Vem samo, da je to najboljša šola. =) Če se kdo vpiše, mu ne bo žal. Wink

jaz prijem na 3. letoss;D
carynn • Od: 16.2.2009 • Prispevkov: 26
Re: III. (tretja) gimnazija Maribor 6.8.2009 11:55
Super. =) Sej ni slabo. Sploh ne. Isto je ko na vsaki šoli.. Profesori so pa povsod strogi tak da ni razlik.!
amnf • Od: 19.4.2009 • Prispevkov: 14
Re: III. (tretja) gimnazija Maribor 6.8.2009 14:20
carynn pravi:
Super. =) Sej ni slabo. Sploh ne. Isto je ko na vsaki šoli.. Profesori so pa povsod strogi tak da ni razlik.!

juuuj, me je sicer strah že;D ampak upam da bo ql,,, Wink
aet • Od: 30.7.2009 • Prispevkov: 40
Re: III. (tretja) gimnazija Maribor 14.8.2009 21:01
jaz sn tuji na tretji Smile zaj grem 3. letnik. men je kul no Smile včasih je tak, da bi šolo najraje poslala v zrak ampak dobro. sem pa na predšolski, ne na gimnaziji. razred je ful vreji, štekamo se tak da ni panike Smile profesori pa so tak vsepovsod zateženi Smile čeprav moji so še kr kul Very Happy najbolj zahtevni predmeti.. nevem Smile
aja pa vsi ki prijete; welcome XD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.