HUJŠANJE--->HELP!!!• LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
HUJŠANJE--->HELP!!!
7.1.2011 23:16
Jas bi ful rada shujšala pa ne morem...pa po 6-i uri nič nea jem pa dosti se giblem....Rada pa bi čim bolj hitro shujšala...
PLISSSS HELP!!! _________________ LonelyGirl xD • fishy
• Od: 5.12.2010
Re: HUJŠANJE--->HELP!!!
7.1.2011 23:34
ni tko simpl. mislm čehočš zdravu shujšat ne gre drgač ku počas. je res da gre hitrej z mn hrane pa to k si že rekla po 6.uri nč pa to. tek je dobr pakej tazga. uglavnm telovadba. ker vrjem mam sošolko k je tko shujšala d ni nč jedla pa je šlo hitr dol ampk prau da ji je taku žou ker mam zdej odvečne kože velik pa to. (:
• passi
• Od: 17.8.2010
14.1.2011 14:01
Za hujšanje je res velik načinov. Predvsem pa ti priporočam telovadbo in manjše količine hrane večkrat na dan. Sama sem sprobala tudi različne prehranske dodatke za hujšanje, kasneje tudi fat burner, pa so mi pomagali. Je pa tako pri teh dodatkih, da moraš najti res pravilnega za tvoje potrebe in ne kupit samo tistega, ki je trenutno hit.
• TorroRosso
• Od: 11.11.2010
14.1.2011 23:35
Dokler ne boš uredila prehrane, ne boš dosegla ničesar. Prehrana pomeni 90% pri hujšanju. Najboljši način ni to, kot si ga omenila, da po 6. uri ne ješ, pač pa da ješ od 5-6 krat na dan in tako prisiliš telo, da dela, povzročiš metabolizem v telesu. Najprej si izračunaš kalorije, potem sledi urejevanje jedilnika, več o tem je na veliko napisano na the-xtreme forumu. Prejšnji dnevni vnos kalorij zmanjšaš za 500kcal. Najbolj pomembno je, da k vsakemu obroku dodaš beljakovine in se izogibaš hitri hrani, hrani z veliko maščobami.Izogibaj se gaziranimi pijačami, pij veliko vode, najbolje da piješ samo vodo.S sadjem ne pretiravaj, povečaj količino zelenjave. Dokazano je, da če med dieto uživaš dosti beljakovin (1,5-2g čistih beljakovin na kg- to razdeliš na 5 ali 6 obrokov) se ti maščoba po dieti ne vrne, torej ni očitnega jo-jo efekta, oz. se vrne kvalitetna masa, torej mišice. Pomembno je tudi, da spiš vsaj 8 ur.
Torej primer jedilnika: Zajtrk: Ovseni kosmiči Malica:Tuna, polnozrnat kruh Kosilo:Piščančjo (belo meso), veliko zelenjave Malica(npr. po treningu): Whey (beljakovine-dodatek) in žlica medu Večerja(pred spanjem):lahka skuta ( vsebuje veliko beljakovin in se počasi razkraja v telesu) Glede prehranskih dodatkov: -FATBURNER - l-carnitine -X3M- SHREDXX ( glede na prebrana uporabniška mnenja najbolj učinkovit- cena: 50eur) - v času diet so priporočeni tudi vitamini in minerali, ter tudi OMEGA 3 maščobe. -WHEY beljakovine LP • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
23.5.2011 19:01
Nism hotla nove teme odpirat tko d bom kr tuki napisala. ;D
Uglaunm zanima me kok caita ste hujšal in kok kg vm je uspel zgubit.? Pa kako ste hujšal, ste kg kj nazai dubil.? (: • Rocafella
• Od: 24.1.2010
23.5.2011 21:03
normalno je na en teden zgubit pol kile. tak da maš v enem mesecu lahko že 2 kili manj! ponavadi gre malo hitreje, ampak tisti izgubljeni kilogrami so na račun vode in mišic, edino če bi res telovadla tak 5-6 ur na dan, potem bi izubila več kg...
• 30stm
• Od: 31.10.2010
24.5.2011 16:41
heyy....ja sm kle mau brala pa so ful koristni nasveti....jst recmo tečem pa telovadm kr dost pa niti ne pujem ne vem kolk pa ne morm shujšat.....enkart sm ful shujšala zarad zobnga aparata sm sm se pol takoj nazaj zredila....no zdej mam oa en čaj k ga je moja mami probala in je u dveh mescih shujšala za okol 10 kil.....no in zdej bom tut jst probala...pač fora je da ti res pumaga shujšat in obdržiš težo...mislm saj moja mami jo zdele drži že kkšne pol leta al pa več.....je narjen na čist naravn način in sicer iz ene moke al pač neki k majo na japonskem al pa kitajskem k ubistvo oni to stvar kr tko jejo in so ful zdravi pa suhi pa to....aja pa ful ji je zmanšal apetit in sploh ne puje več tok vlik....tko da bom probala...je tko da ga piješ zjutri....glede na to da sm stara 16 je najbol priporočliv da ga spijem sam pol vrečke....mal je neokusn sam putrpiš...pa pol morš res pit 2 litra vode na dan al pa več kr se tko čistš....pač jst bom probala....kr že zdej delam use to pa mi ne pumaga prou vlik upam da bo tole.....drgač pa srečno pr hujšanju:))
• OriginalFake
• Od: 22.3.2010
24.5.2011 17:04
prej pred mano je ena napisala da kot pač dodatk beljakovine oz. proteini sam to mors vedt d loh jemleš če treniraš 2x na dan po 2 ure! cene boš noseč/a ratal/a (debel/a pač)
• BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
24.5.2011 17:42
30stm pravi:heyy....ja sm kle mau brala pa so ful koristni nasveti....jst recmo tečem pa telovadm kr dost pa niti ne pujem ne vem kolk pa ne morm shujšat.....enkart sm ful shujšala zarad zobnga aparata sm sm se pol takoj nazaj zredila....no zdej mam oa en čaj k ga je moja mami probala in je u dveh mescih shujšala za okol 10 kil.....no in zdej bom tut jst probala...pač fora je da ti res pumaga shujšat in obdržiš težo...mislm saj moja mami jo zdele drži že kkšne pol leta al pa več.....je narjen na čist naravn način in sicer iz ene moke al pač neki k majo na japonskem al pa kitajskem k ubistvo oni to stvar kr tko jejo in so ful zdravi pa suhi pa to....aja pa ful ji je zmanšal apetit in sploh ne puje več tok vlik....tko da bom probala...je tko da ga piješ zjutri....glede na to da sm stara 16 je najbol priporočliv da ga spijem sam pol vrečke....mal je neokusn sam putrpiš...pa pol morš res pit 2 litra vode na dan al pa več kr se tko čistš....pač jst bom probala....kr že zdej delam use to pa mi ne pumaga prou vlik upam da bo tole.....drgač pa srečno pr hujšanju:))
kje se ta čaj kupi.? p kok se sploh imenuje..? ((: • Just Mee
• Od: 5.10.2009
25.5.2011 7:47
kje se kupi to ?? koliko stane in kako se imenuje ???
• 30stm
31.5.2011 19:45
ja čaj se imenuje paiyouji (prebere pajuči)...stane pa 40 eurov in sicr 18 vrečk.....se prav maš za 18 dni po eno vrečko al pa 36 po pol vrečke....no sej tm sm že use upisala......jst ga zdej pijm in mi kr nuca....ful mn jem...recmo učasih sm pujedla: zajtrk, v sql malco, na poti domov vrečko čipsa al pa kej, duma sm si ene 2-krat nalužila kusil pol sm pa še zvečer dobesedno žrla use kar je blo možno...moji dnevni sprehodi so bli sam do kuhne pa nazaj.....aja pa kle morte res ful pit kr vs ful izžeja...pa pit je itak treba k je taka uručina.....moji mami se je splačal....men je že kr bolš...če še kej zanima prašte....aja pa nč ne mislm za kerga kej oglašvat al pa kej...men se zdi fajn...je pa odvisno od organizma...sm probala stvari ki so nucale drugim men pa ne...mi pa tole pumaga....• STARgirl
• Od: 19.2.2011
1.6.2011 18:49
ja. so pa tud razne naprave za utrjevanje mišic. mislm sej welikrat vidš kej na tv-ju.nvm če je to čist res ampak nej bi pomagal kr je sestrična kupla en pas ki marsira in greje pa itak da morš tud mal telovadit zraun pa vsaj mau več zelenjave in sadja jest kt nurmaln pa ji je uspel shujšat za okol 16 kg u 3 mescih • soonck
• Od: 16.2.2010
1.6.2011 21:47
ampak a ni čudn da ni ceu svet suh če se uležš pred kauč, si daš okol pasu en pas da ti mal šejka špeh, si namažeš kremco proti celulitu.. potem se greš nažret k prasc, kasneje vzameš tableto za hujšanje da pokuriš kalorije in nato zvečer še spiješ čaj za hujšanje? hmmmm, treba bit usen mal realen. edino sranje, ki pomaga za hujšanje je zeleni čaj, ker pospeši prebavo, ampak noben nebo shujšu če se ga bo naliu s tem čajom..
tko da, ni druge: mn jest, več telovadt! • 30stm
2.6.2011 17:12
soonck pravi:ampak a ni čudn da ni ceu svet suh če se uležš pred kauč, si daš okol pasu en pas da ti mal šejka špeh, si namažeš kremco proti celulitu.. potem se greš nažret k prasc, kasneje vzameš tableto za hujšanje da pokuriš kalorije in nato zvečer še spiješ čaj za hujšanje? hmmmm, treba bit usen mal realen. edino sranje, ki pomaga za hujšanje je zeleni čaj, ker pospeši prebavo, ampak noben nebo shujšu če se ga bo naliu s tem čajom..
tko da, ni druge: mn jest, več telovadt! ja kle se pa kr strinjam...jst tut pijem zeleni čaj pa je uredu kr se mi je prabava čist uredila...čaj sm pač umenila zto kr sm vidla u živo da je pumagal...mam primer duma...je pa udvisn..usakmu neki pumaga pa neki škod..men je za enkrat use pumagal....mislm telovadba je res priporočljiva...usaj dnevni sprehodi al pa kej... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.