kaj naj naredim....• limonica1995
• Od: 12.2.2010
kaj naj naredim....
10.6.2011 12:02
no mam fanta skup sma en mesec pa tri tedne.. in do zdaj sma se že dvakrat skregala prvič sma se skregala ko še nisma bla skup.. drugič pa prejšni teden.. blo je res hudo ampak sma se vseeno pobotala... od takrat pa ni nič več isto kot je blo prej... na fb se me izogiba na smse odpisuje redko pač ko se mu zazdi ampak še vseeno mi takart napiše da mu pomenim vse in da me pogreša... ampak zaj mene strašno muči naj mu vrjamem ali ne.. v glavnem ful sem v dvomih.. pa mam občutek da se me izogiba... najbolša prjatlca mi pravi pusti ga.. najbolši prijatel pa mi pravi ostani z njim sej ni tak slabi.. tak da res nwm kaj naj naredim koga naj poslušam...
pomagite prosim pa hvala že v naprej.. • ursiii95
• Od: 15.5.2010
Re: kaj naj naredim....
10.6.2011 18:24
lej, že nglih zarad kreganja ni fajn bit z njim... če se te izogiba, pol te pa tk sploh ni vredn!
moja najbolša prjatlca je tut mela tazga tipa, k sta se skos kregala, nič ji ni pustiu, na msn.ju in fb.ju je mogla zbrisat vse tipe,k jih je mela gor.. sam pol mu je nazaj zabila, da naj tut un vse punce zbriše, in pol sta oba vse zbrisala.. pa take bedne je meu, ni ji pustiu bit s prjatlcam po pouku.. nikol! vedno sta bla pač skupi.. in pol ji je začeu en moj sosed neki pisat, pa jo klicat.. in je njen tip to vidu, in se ****, in mu je rekla da ne pozna številke, pa je blo še hujš.. pol mu je le pšovedla, in sta bla nasledn dan nekak okej.. ampak vsak tedn sta mela kak hujši prepir, ne vem kak sta zdržala no... pol ga je itak pustla na srečo xD tko da, če se (ful) kregata, pol je bolš da nista skup, bolš da ne trpita... • limonica1995
• Od: 12.2.2010
Re: kaj naj naredim....
10.6.2011 18:43
ja pač njemu je moja najbolša prjatlca rekla da me ni vreden v obraz... in jaz sem danes to povedla najbolšemu kolegi in on mi nazaj reče sej te res ni vreden sam vztrajam da ostaneta skup, ker ga maš rada... jaz sem v takih dvomih da res več ne vem, tega mi ziher ni reko brez razloga... sej on bi rad da se midva več vidima samo pač ne gre zaraji šole pa tega...
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.