Piercing pod ustnco pa zobn aparat -.-' ?• bibabuh
• Od: 12.11.2009
Piercing pod ustnco pa zobn aparat -.-' ?
11.8.2011 14:38
Zanima me če bi lo lohk kej narobe ker si mislm dat prising pod ustnco ampak mam zobn aparat staln in če bi blo lohk kej narobe d bi se mi una palčka zataknla za zobn aparat al pa kur kol sj pol čez neki cajta daš krajšo sam usenn me zanima..ma kdo kšne izkušne s tem ? helpp..sj bom aparat dala šele oktobra dol če bo po sreči ker mi oblubla že 1 let d mi ga bo dol dala ampak pejmo nzaj h stvari jst bi si neglede na to d mam možnosti d ga dam oktobra že dol aprat namreč dala pirsing že zdej delat ker pač trenutno mam dnar za pirsing ker mi je še ostal nekaj od štipendije..ker nasledn let nom mela štipendije dnarja pa za prisning mt nebo dala bi si ga rada zdala že zdej .. • kates
• Od: 28.8.2010
Re: Piercing pod ustnco pa zobn aparat -.-' ?
11.8.2011 16:16
upraš v studiu( če si boš tam dala) pa ti bojo oni najbol točno znal povedat:)
• disketa
• Od: 26.7.2009
12.8.2011 9:31
eh.. pomoje ni najboljša ideja.. ker ti piercing v ustnici že tako al tako lahko uniči dlesni in zobe, ker ti pač una palčka riba tam okoli.
pa upam, da maš za to izbran kvaliteten piercing studio.. jaz si ga grem delat v torek, pa rajši dam več denarja in vem, da bo delo profesionalno. nikakor pa ne hodi kam, kjer ti percing nardijo s pištolco :S • bibabuh
• Od: 12.11.2009
12.8.2011 10:57
disketa pravi:eh.. pomoje ni najboljša ideja.. ker ti piercing v ustnici že tako al tako lahko uniči dlesni in zobe, ker ti pač una palčka riba tam okoli.
pa upam, da maš za to izbran kvaliteten piercing studio.. jaz si ga grem delat v torek, pa rajši dam več denarja in vem, da bo delo profesionalno. nikakor pa ne hodi kam, kjer ti percing nardijo s pištolco :S hvala za odgovor..sm se še mal u studiu pozanimala in čakam odgovor trenutno..mislm ga jet pa delat v damien's tattos v kranju. • kates
• Od: 28.8.2010
13.8.2011 12:41
[quote="disketa"]eh.. pomoje ni najboljša ideja.. ker ti piercing v ustnici že tako al tako lahko uniči dlesni in zobe, ker ti pač una palčka riba tam okoli.
ubistvu ti sploh ne.no usaj men. razn mogoče na začetku če maš res ful zaotečen drgač pa ne. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.