3 vprašanjeaaa

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
3 vprašanjeaaa 27.5.2011 13:37
1. me zanima če se ki da kupt un umeten pircing..al magneten...sm da se ne bi prepiču..ka mi ful zateče pa pol se noče sprostitt..sicer bi pa rabla za na ustenco al pa na nos....v C&A majo sm so za prepičt..ne..

2.zanima me če veste kak se tko filmi nalagajo na telefon...in sicer ko si ga jest dol potegnem mi avtomacko ko naložim na MP4 dela..na telefonu pa ne...pa me zanima kak je to treba kej preoredit al kaa??????

3.nalaganje filmov: tko na strani partis.si si dol vrelčem pač vse od muske do filmov....in zdej me bojo **** dol če ne popravim stanje..pa me zanima kak sploh morš it da si lahk filme nalagaš (svoje pač)....

hwalaaaaa ;D
Feded • Od: 28.5.2011 • Prispevkov: 52
Re: 3 vprašanjeaaa 28.5.2011 18:36
za 1 in 2 upašane nimam odgovora zal! mam pa za 3 sam jes ne nalagam gor filmou sam jih postim na torentu d loh drugi od mene vlečejo in tko si pounim stanje* Drgač pa maš za muske saj zame 10000x bolši program: [link]

HAVE FUN!! :))
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: 3 vprašanjeaaa 28.5.2011 18:44
1. DA se kuupt pač maš na usaki strani 1 magnetk in to ie to. valda d ni za prepičt č je fejk xD vem u lj. za 1 trgovino. iz kjee si? Very Happy
Njegova skos.! <3 • Od: 8.2.2011 • Prispevkov: 171
Re: 3 vprašanjeaaa 29.5.2011 23:59
u Cultu prudajajo baje. jz učer nism dublanl. - . -

baje stane od 2-5? Baje*

za una 2 nawem.*
*đuly* • Od: 27.12.2009 • Prispevkov: 34
Re: 3 vprašanjeaaa 31.5.2011 21:29
2- moras dat u convertr si dol potegns pa si das pac velikost kokr ti telefon prnese in konvertas .. ni tsko ..
lana • Od: 24.11.2010 • Prispevkov: 155
Re: 3 vprašanjeaaa 31.5.2011 21:37
se pridružujem prvemu uprašanju..
+jaz pa v celju (če kdo ve)
Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: 3 vprašanjeaaa 2.6.2011 0:14
2. film more bit w 3gp formatu..

3. sam ne zbriš torenta po tem k da downloudaš.. jaoo a je tok težko razumet.. lej če ti jemleš podatke od drugih ludi k majo dost žiuceu jih boš mogla tut ti met da ti oddaš te podatke nekomu drugmu k jih nuca.. in tko te ne bojo zbrisal.. morjo met usi od ush neki.. ne pa sam une k bi downloudal wrnl pa nč..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.