Ammm. Pomoč?

Tinchys • Od: 24.7.2009 • Prispevkov: 25
Ammm. Pomoč? 1.6.2011 14:09
Zdravo!
No v soboto je od moje prijateljica birma in jas sem na njo tudi povabljena. zaj ne vem, kaj se nosi kako darilo tja, takko kot za rojstni dan ali ne. in če že za kakšno približno vrednost.

pa kak se naj oblečem?

pa še nekaj. doma mam samo ene kavbojke (pa še tote so čudne) in še na teh se je zadrga pokvarila. mislite da bi se dalo to kak pokvarit. sem iskala še kake take poceni kavboje (15 eur) po taki ceni ko sem tote odbla, pa prodajajo samo 30+. pomoč? bi se dalo popravit al je najboljše kupit čez 3 mesce kavbojke za 50 eurov?

pomoč prosim!!!

hvala Smile
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Ammm. Pomoč? 2.6.2011 0:11
si verna?.. obleč se tko k za u cerku oz mgoč mal bl .. hmm kko nej rečm.. mal lepš no.. mja niti ni tok pomembn pol za dariu.. jah odwisn sam jz na twojem mestu nebi lih kej tazga k za bd.. ponawad majo taka darila bl kšn werski pomen.. nwm lahk ji kupš kšno werižico z križem alpa kej tazga če se ti ne zdi preweč..
Re: Ammm. Pomoč? 2.6.2011 0:28
Maš hlače u new yourkerju za 15 ? komot ;D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.