Pomoč!• birdlover
Pomoč!
8.5.2011 11:52
hey pa sem meu eno prijateljico in je ffuuuulllll tečna in z vsemi sovražnica ker že za vsako pesjo figo zameri...in mi je učraj dekl dol vrgla...pa sem ji povedal pač da nočem več biti njen prijatl in da mi gre fuuulllll na žifce...in te pa mi je danes po fb tečnarla...in mi je pač rekla da bi se pač rad njen foter pogovoro z meni...te pa sn reku da nijam cejta ker me frend čaka (saj me je res)...zaj pa tu vas sprašujem...kaj naj naredim? naj grem na kamero z fotrom? pa pač tota ma vlke joške in sn pač pogosto v njih bulu, in to lahko uporabi proti meni...kaj naj naredim če se bo njen foter mojemu res pritoževal? kaj naj rečem fotru? kako se naj izmuznem? naj grem na nož z nje? saj imam tudi jas stvari ki jihlahko uporabim proti njej...in kar nekaj ljudi ki ji nasprotujejo...plisssss pomočč...vesel bom vsake pomoči • LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
Re: Pomoč!
8.5.2011 12:36
Jas sn tud to dožvela s frendico...bed...pa se je pol njena mama začela neki dret na mene(kr se je frendica jokala)...
Mislim...jas sn ji povedla v obraz da jas o tem ne mislim z njo debatirat...tko da...nwm meni ful ni to fajn ko se tastari neke v naše zadeve vmešavajo... Ti tvoji frendici povej zaka se nočeš družit z njo...Pa če tebe tu to moti da se njen fotr v to vmeša ji povej... Pa tud to ne...se nisi edini ki si ji v joške bulu...ji je kdo drug tud...ziher _________________ LonelyGirl xD • birdlover
8.5.2011 12:46
najnajnajnajjjjjj lepše hvala karrcy...res je da to delajo tudi drugi sam je ne moti če ji drugi bulijo...sam kaj pa naj naredim če bo njen foter neke začeu mutit o spolnem nadlegovanju? ke sigurno si bo nekaj zmislila...sam da bi biu v težavah... hvala • LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
8.5.2011 14:15
Spolno nadlegovanje....nwm no...čw si bo ona kaj zmisla si tud ti neki zmisl...čist izi...sicer pa to da vsi v njo bulijo si je sama kriva kr te že mora tak odprte majce nosit ali??
Sicer pa normaln po tem takem da jo vsi gleajo ne...če se sama "raskazuje" pol pa bi to ona rekla da je spolno nadlegovanje... _________________ LonelyGirl xD • birdlover
8.5.2011 14:29
saj se...pol pa si bom tud jst če si ona...pa še BFF-ja mi krade...vedno več se z nje druži...pa ma se za neko kraljico...hvala karrcy! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.