Punce_----->menstruacija!!!! help• bejbiii
• Od: 10.6.2011
Punce_----->menstruacija!!!! help
10.6.2011 18:11
zanima me če je kera od punc mela tak problem..in kak se ga je rešla!!:
tko je ....že dva mesca no mam menstruacijo pač enkrat v mescu..in pol čez kak teden spet..ampak tista po 1.tedni traja sm 2-3-dni..in pol je 14 dni mir in spet!!!! grozno! je res da se samozadovoljujem..ampak ne vem...al je lahko to krivo...samozadovoljujem se kakih 3x na teden ampak ko nimam menstruacije seveda!...zdej me je pa strah bilo komu kej povedat...no sej mama vidi pač da mam zlo nagosto menstruacijo...in tko neupam pa se ji povedat za samozadovoljevanje..zdej je pa rekla če se bo to ponavlalo da bom mogla k ginekologijni ...pa ne vem če bi ji to povedala al če bi sploh šla...rada bi sm da bi se nehaloo!! • ursiii95
• Od: 15.5.2010
Re: Punce_----->menstruacija!!!! help
10.6.2011 18:19
to ziher ni zarad samozadovoljevanja! ker to nič ne prispeva k temu!
lej, vsaka punca ma pač na različno dolgo dni menstruacijo, jzt sn jo tut tko kaka 2 mesca mogoč več mela na 15 dni.. in mi je blo ful smotan.. zaj mam pa nekak 21 dni že kake pou leta... tak da, če nočeš k zdravnici, še mal počaki, pa boš vidla če se bo kej popravl, drugač pa le pojt • bejbiii
• Od: 10.6.2011
10.6.2011 18:21
Uh! super! hwala ti ..upam da se bo res popravlo ;D • LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
10.6.2011 20:55
Jast mam včasih tud podobno...pa ne skrbi to se samo "popravi" _________________ LonelyGirl xD • scartissuee
• Od: 4.2.2011
10.6.2011 21:47
js mam tut dost neredno • zebraxD
• Od: 3.1.2011
11.6.2011 0:12
Ni panike. na začetku je itak bl neredno pol se pa umiri... če boš mela še ful problemow---> ginekolog (:s) xD
A ma kera problem d jo jajčniki bolijo tko 2 tedna prbližn pred menstro? mene so doons tok! Kr nism se mogla zrawnt XD k krči sam pač niso k mam dost redno drgač • klarciiiii
• Od: 1.8.2010
11.6.2011 15:39
js sm jo prvič dobila pred neki mesceh. pa ful nimam redne. nism je dobila 2 mesca pol sm jo pa. zdj je že 1,5 mesca nism mela. moja sošolka je že pa pou leta nima.
tk da to ti bo uredilo v roku enga leta al pa dveh. • someb0dy
• Od: 29.9.2010
11.6.2011 22:26
če po 2 letih nimaš redne al maš ful douge al pa da se ti večkrat u mescu ponovijo, pejt h osebni zdravnici ta te pošle najprej na pregled hormonov, če tm ugotovijo da je kej narobe ti dajo vrjatn tablete. če pa ne te pa pošlejo še naprej na neke preiskave mislm da za sladkorno pa še za neki, pa h ginekologinji greš ampak ti samo ultra zvok nardi in pol pač vidjo kaj je narobe.
• 30stm
• Od: 31.10.2010
12.6.2011 13:26
zebraxD pravi:Ni panike. na začetku je itak bl neredno pol se pa umiri... če boš mela še ful problemow---> ginekolog (:s) xD
A ma kera problem d jo jajčniki bolijo tko 2 tedna prbližn pred menstro? mene so doons tok! Kr nism se mogla zrawnt XD k krči sam pač niso k mam dost redno drgač mene tut 2-1 tedn pred menstro bulijo jajčniki....to je ovulacija ....mene tut kdaj tok buli da komi diham...praktičn sploh ne ustanm iz postle..pa mam dost visok prag bolečine....sej veš jajčeca se prpravlajo na odhod, bla bla bla. pa če si se prhladila te lahk še tok bol buli...lahk si pa še mal sama prebereš pa boš vidla:)...upam da je kej pumagal:) • zebraxD
• Od: 3.1.2011
12.6.2011 19:15
30stm pravi:
zebraxD pravi:
Ni panike. na začetku je itak bl neredno pol se pa umiri... če boš mela še ful problemow---> ginekolog (:s) xD
A ma kera problem d jo jajčniki bolijo tko 2 tedna prbližn pred menstro? mene so doons tok! Kr nism se mogla zrawnt XD k krči sam pač niso k mam dost redno drgač mene tut 2-1 tedn pred menstro bulijo jajčniki....to je ovulacija ....mene tut kdaj tok buli da komi diham...praktičn sploh ne ustanm iz postle..pa mam dost visok prag bolečine....sej veš jajčeca se prpravlajo na odhod, bla bla bla. pa če si se prhladila te lahk še tok bol buli...lahk si pa še mal sama prebereš pa boš vidla:)...upam da je kej pumagal:) hahha sej se mi je zdel d je neki tazga xD nism bla šor xD tenx sm čist pomirjena zdei ;D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.