Dnevnik/i mau drugač ;)• zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
Dnevnik/i mau drugač ;)
21.8.2010 22:18
Hei! No jst sm se pač spounala, da bi lohk u to temo pisali recimo neke vrste dnevnik. Pač napišete datum in potem kko ste preživeli dan, če se je zgodl kei zanimiuga itd. tko nekak kot dnevnik uglaunem. TEga ni treba pisat usak dan pač kok hočete ..ko se vam bo dal itd.Seveda pa ni treba pisat vaše osebne stvari, če nočete ..da mi ne bo pol kdo reko : da mene ne brigajo osebne zadeve.
Tole sem mau bol čudn zdle napisala, ampak useen upam da vete kai sm hotla povedat XD Pač mau me zanima kko kei drugi preživljate dneve in pa da ubijem dc .. z branjem tega .. • Insane
• Od: 12.7.2009
Re: Dnevnik/i mau drugač ;)
21.8.2010 22:32
jaz bom napisala za včeraj.zvečer smo se ga malo napili.xD in sem prespala pri kolegici. in sem ji ob 4. zjutraj razlagala da je njena mačka ko jadrnica.. da je jadrnici podobna pa nekaj..xD • Boris
• Od: 17.4.2010
21.8.2010 22:50
Datum: 21. 8. 2010, sobota
No, dans je blo pa kr pestro. nei začnem od takrat k se spominjam, torei k sm se zbudu Pa je pršlo spet staro dobro sobotno popoudne. Kompjutr, muzka, pijača ---> Svobodaaa Pač kokr ste (če) prebral, skor celotn dan preživet za kompjutru kokr večina dnevov letošnjih počitnic In ja, upam da bo ju3 tud zanimiu dan, pa d še kej kdaj napišem ^^. Užiweite • mjaw
• Od: 17.1.2010
21.8.2010 22:54
14.8.
smo se ga ful ono na puno napil .. Jz sm skoz ponavljala stavek " veš,maja jz ti bom vedno stala ob strani" vess čass razumete?..ona pa je skor umrla od smeha..čist pijana pa ponavljala in ponavljala..pol so tut ostali crkavaali..Pol so mi hotli pomagat da ne bi padla..pa sm se smejala in rekla da nisem pijana,nism pijana znam sama hodit..pa use..ni smešn sam u živo je bllo (tko pravjo frendi jz se ničesar ne spomnijm -.-" ) xD.. • mjaw
• Od: 17.1.2010
21.8.2010 23:08
aja pa še ... 13.8.
najbolši dan zame ><..nebom usega napisala Tisti dan smo šli v kopru..s frendi.. Plavamo,pa gre dež,j.e.b.e.š ga še plavamo in plavamo..In se navelčmo pa še vedno dežuje,naša brisača do konca premočena,moj mobi crknu R.I.P .. pa smo mojga mobitela pokopal v zemlji v kopru..No pa nismo znali kam gremo..pa kar grema pod dežnike..aveste podobn ko plaža u portorož dežnike pč..no ja nas je blo 7..vsaj ratal je..pa čist skup stisnemo in 2uri klepetamo,klepetamo..no pa gremo bowlat..u tuš planetu u kopru bowling..in ena ni znala bowlat..pa ene 30x se spotisne..blo vilk smeha..pol pa smo šli v trgovino..pa kopimo pivo..ok..Pa blagajna..ok 90eu..jz sam tm O.O .. kva si ti zadeta? Ona .. boste plačali ?..jz O.o hej to ni zlato pivo .. 90eu a stabo use okej..?...Pol ona ... ups opravčujem se .. fak no..xD...pa še ene ..ful dogajal..xD..se mi neda več pisat. • mata
• Od: 7.11.2010
7.6.2011 19:14
pa še jst...
Torek, 7.6.2011 dons je blo sicr krneki ma uredi(sam da ni pouka.. drgač u lajfu mi pa ni prou luštn... hec. sam <3 me mau zafrkuvlje. jst mu pišm pa take fore on pa nč.prou nkul ne odpiše. mi je prou mal hudo ( [link] [link] [link] skoz gledm te slike pa tko... jst bi tud bla tko |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.