Dnevnik/i mau drugač ;)

zvezdicaa • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 115
Dnevnik/i mau drugač ;) 21.8.2010 22:18
Hei! No jst sm se pač spounala, da bi lohk u to temo pisali recimo neke vrste dnevnik. Pač napišete datum in potem kko ste preživeli dan, če se je zgodl kei zanimiuga itd. tko nekak kot dnevnik uglaunem. TEga ni treba pisat usak dan pač kok hočete ..ko se vam bo dal itd.Seveda pa ni treba pisat vaše osebne stvari, če nočete ..da mi ne bo pol kdo reko : da mene ne brigajo osebne zadeve.
Tole sem mau bol čudn zdle napisala, ampak useen upam da vete kai sm hotla povedat XD
Pač mau me zanima kko kei drugi preživljate dneve in pa da ubijem dc .. z branjem tega .. Wink
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Dnevnik/i mau drugač ;) 21.8.2010 22:32
jaz bom napisala za včeraj.Very Happy
zvečer smo se ga malo napili.xD
in sem prespala pri kolegici. in sem ji ob 4. zjutraj razlagala da je njena mačka ko jadrnica.. da je jadrnici podobna pa nekaj..xD
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Dnevnik/i mau drugač ;) 21.8.2010 22:50
Datum: 21. 8. 2010, sobota

No, dans je blo pa kr pestro. nei začnem od takrat k se spominjam, torei k sm se zbudu Very Happy. Torej, zbudl so me drugač sosedje. Zakai glih sosedje? Jah, model se je šu pač poročit, ane Very Happy, in morajo že tkoj zju3 nardit eno mini feštico, pol pa še eno giga-verzijo Very Happy. Torej, slišalo se je kokr da bi pod mojim oknom špilal na harmonko, ampak u resnic je pa odmevalo od sosednjih hiš in posledično direkt u moje okno, tko d so me zlahka zbudl Razz. In pač k ustaneš usakdanja jutranja opravila, bla bla bla, preskočm ta deu xD. Naprej - TAKOJ sm spi*du na računalnik Very Happy, pač obsedenc ^^. In ja, FB, računalniške novice, eetaq in partis, moji najljubši in najpogostejši zavihki, use temeljito pregledat šu kokr usako jutro. Potem mau muzke poslušu, tko kot zmerej. Ko me je pa še tega minilo pa še igrce kokr so CoD4 pa L4D2, standard pr men, za drugo se mi ne da zapraulat dnarja pa brezweze je, in tud strojna oprema kompjutra mi ne dopušča kej druzga Very Happy. No, zginem na druge stvarce. Kot zmerej, mau hišnih opravil nikol ne škod. Sej drugač jih sploh naredu nebi če me matka nebi sterala kei nardit xD, ampak bi sam čepeu za kompjutrom pa lenaru ke u tri krasne pa skakou po internetu.
Pa je pršlo spet staro dobro sobotno popoudne. Kompjutr, muzka, pijača ---> Svobodaaa Very Happy. ni bolšga, sigurn, wam povem resno. Zvečer. Zvečer sm pa spet mau igrce igrou, muzko poslušam trenutno, in sicr če pišem d neki poslušam, morm še morde napisat kaj poslušam ---> Linkin Park - Valentine's Day. Lep komad, ko poslušaš besedilo te prou stisne če si samski pa je pravo vzdušje, ampak kokr kdo Smile. Pol pred parim urcam sm še mau zafrkavou eno modelko kr mi je govorila ''bosanc'', ampak sm jo mogu na žalost na lep, ampak ''****'' način tud nekako zakajlat, kr mi je počas že najedala. Kaj sm pa pokopčou? Modelka je bouna u glavo, celo uro pisala skor sam bosanc bosanc bosanc in še enkat - bosanc. Je_bi_ga, tud majmuni kokr ona morjo met veselje Laughing . Do konca večera bom pa najverjetnej preserčou pou youtuba zarad enga fuc*ing trance komada k poznam sam melodijo, ampak nemam kej, cajta je dost in sredsteu je dost xD, kompjutr in dobr internet.

Pač kokr ste (če) prebral, skor celotn dan preživet za kompjutru kokr večina dnevov letošnjih počitnic Smile.

In ja, upam da bo ju3 tud zanimiu dan, pa d še kej kdaj napišem ^^.

Užiweite Wink
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Dnevnik/i mau drugač ;) 21.8.2010 22:54
14.8.

smo se ga ful ono na puno napil .. Jz sm skoz ponavljala stavek " veš,maja jz ti bom vedno stala ob strani" vess čass razumete?..ona pa je skor umrla od smeha..čist pijana pa ponavljala in ponavljala..pol so tut ostali crkavaali..Pol so mi hotli pomagat da ne bi padla..pa sm se smejala in rekla da nisem pijana,nism pijana znam sama hodit..pa use..ni smešn sam u živo je bllo (tko pravjo frendi jz se ničesar ne spomnijm -.-" ) xD..
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Dnevnik/i mau drugač ;) 21.8.2010 23:08
aja pa še ... 13.8.
najbolši dan zame ><..nebom usega napisala Very Happy..

Tisti dan smo šli v kopru..s frendi..

Plavamo,pa gre dež,j.e.b.e.š ga še plavamo in plavamo..In se navelčmo pa še vedno dežuje,naša brisača do konca premočena,moj mobi crknu R.I.P .. pa smo mojga mobitela pokopal v zemlji v kopru..No pa nismo znali kam gremo..pa kar grema pod dežnike..aveste podobn ko plaža u portorož dežnike pč..no ja nas je blo 7..vsaj ratal je..pa čist skup stisnemo in 2uri klepetamo,klepetamo..no pa gremo bowlat..u tuš planetu u kopru bowling..in ena ni znala bowlat..pa ene 30x se spotisne..blo vilk smeha..pol pa smo šli v trgovino..pa kopimo pivo..ok..Pa blagajna..ok 90eu..jz sam tm O.O .. kva si ti zadeta? Ona .. boste plačali ?..jz O.o hej to ni zlato pivo .. 90eu a stabo use okej..?...Pol ona ... ups opravčujem se .. fak no..xD...pa še ene ..ful dogajal..xD..se mi neda več pisat.
mata • Od: 7.11.2010 • Prispevkov: 188
Re: Dnevnik/i mau drugač ;) 7.6.2011 19:14
pa še jst...

Torek, 7.6.2011

dons je blo sicr krneki ma uredi(sam da ni pouka..Smile). smo šli u rojstno hišo cirila kosmača,pa u nek muzej še. dougočasn je blo ZA ZNORT ma dobr. use kar je blo DOBR je bla vožnja z autobusm gor in domou ka smo lohk klepetal pa musko poslušal.

drgač u lajfu mi pa ni prou luštn... hec. sam <3 me mau zafrkuvlje. jst mu pišm pa take fore on pa nč.prou nkul ne odpiše. Sad .
mi je prou mal hudo (Smile) ka use moje frendice (skor) majo tipe in mi praujo kako si pišejo ma te fore. men se pa nč ne dogaja takga.

[link]
[link]
[link]

skoz gledm te slike pa tko... jst bi tud bla tko
Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.