Zakaaj Me nihče ne mara ???• denkoboy2
• Od: 23.5.2011
Zakaaj Me nihče ne mara ???
23.5.2011 15:09
Živjo, sem fant in me nihče ne mara, vsi me zafrkavajo, se delajo norca iz mene, me pretepajo, nimam samozavesti, mislim vsaka punca iz mojega razreda se mi izogiba in se dela norca iz mene, mislim ,danes sem prišel v razred med odmorom in je šla k oknu in se delala bolano, kot da sem kužen, pač nimam stila oblačenja, ampak najhuje je ker nobenemu nisem kaj naredil, vsem posojam potrebščine, vsakega sem že nasmejal, nobenega pustil na cedilu, vsakemu posodim nalogo, če mi rečejo, pa so taki do mene, kar ubil se bom do srednje šole če bom v taki depresiji. pm. Ne rečem včasih v 2. razredu sem bil ogaben, ker sem vse kulije previl pa uničil, pa si vrtal po nosu, samo to sem nehal že pred 4 leti, pa so še vedno takšni do mene no. pa to ni res, doma me vsi kregajo, hodim v cerkev, ministriram in sem kar priden. ne vem s čim sem si pa jaz to zlaslužil in beri "res se bom ubil!!!" • birdlover
Re: Zakaaj Me nihče ne mara ???
23.5.2011 15:26
posluš (beri) kaj naredi! ko te bo gdo prosil da mu naredi uslugo, posodi nalogo...mu tega ne daj!!!!!! ker te vsi izkoriščajo...zdaj so začutili da imajo moč nad tabo in se zato norčujejo...naredi tole: ker so babe ponavadi smotane, to spelji tako da bo izkoriščala svoje prijateljice namesto tebe...ko bodo imele tiste trenutke ko se kaj zgodi...jih malo potolaži...iz črne boš kar naenkrat za njih zlata ovca...
pa ne posojaj naloge...itd. itd....pa ko ti hoče gdo kaj storit...mu podaj tisti pogled ko st jezen (zelo) pa boš pospravil kokoši pa peteline na svoje mesto... NE POSOJAJ, NE BODI PRIJAZEN KO TE GDO KAJ RABI IN TOLAŽI PUNCE! saj boš videl da se bodo nehali nočevati! VSO SREČO! • birdlover
23.5.2011 15:28
ko se je meni to dogajalo sem vse pustil za kakšna dva tedna primiru...in so postali prijazni...za kakšna 2 tedna si reči ne potrebujem frendov...potem pa si boš že pridobil spoštovanje vso srečo ! • twix13
• Od: 6.10.2009
23.5.2011 16:13
Ne se pustit izkoriščat, za vsako malo zbadljivko udari nazaj, zelo, brez izjem. Nesmeš se pustit tepst, zafrkavat. Hkrati pa ne prosi nikogar za nič in tudi ne posojaj nič. Bodi samozavesten!
Močni so zato, ker vidijo da si šibek, nesamozavesten. Pokaži jim da nisi tak in verjemi, spremenili se bodo. Žalostno, a resnično. Živimo v taki družbi, kjer te ocenjujejo na zunaj, so do tebe nesramni....vse to je posledica slabe vzgoje. Sicer smo pa vsi bili (tudi jaz) v tem obdobju in vsi smo ga preživeli. Boš videl, ko prideš v 1. letnik se ti življenje totalno obrne, le glej, da boš šel v smer, ki te zanima... In pa čimprej si postavi cilje, jasne cilje. Ni važno kakšne, samo da so jasni in da strmiš k njim. Verjemi, da jih boš dosegel in boš jih (pa ni važno kako in kakšen si). [link] • birdlover
23.5.2011 21:13
vso sreči ti želiva js pa twix13, ki pa ti je povedal še več kot jas...bodi pametnejši od teh ljudi ki te izkoriščajo...saj veš kaj pravi pregovor: ne spravljaj se tekmovat z idioti, spravili te bodo na svojo raven in te premagali z izkušnjami. VSO SREČO. • mata
• Od: 7.11.2010
24.5.2011 18:09
tud men bojo zdej nekak vaši odgovori pršli prou.
jst sm sicer punca. podobn kukr denkoboy2. mlatjo me pa ne. tenx tud u mojem imenu • OrdinaryWeirdo
• Od: 25.3.2011
25.5.2011 16:10
:/ prvo kt prvo se jz NKOL neb obnašala tko do tebe ker sm tud jz učasih na takem mestu -.- uni tipi misljo da so nwm kaki carji in se skos spravlajo name pa čeprou sm ceu cajt tih. sam hočjo me razjezit kar ful ni kul.
drgač ti pa svetujm da se postav zase. magari krič čez celo učilnco unim kozam pa zabij da so ničvredne prasice in da naj si priskrbijo lajf. ne pa usekat nazaj, to je neki najnižjiga kar lahko nrdiš. če te pa kkšn tip začne zafrkavat u glavo, ga pa ignoriri al mu pa reč naj **** in bo upoštevu, NIKOL se ne začni prepirat z njimi, ker te bodo idioti zvelkl na svojo raven in te premagal!. ker se pa tebe 'mata' tiče, pa se ne sekirat. samo ignoriri jih to bo res pomagal peace out! • mata
• Od: 7.11.2010
26.5.2011 13:06
OrdinaryWeirdo pravi::/ prvo kt prvo se jz NKOL neb obnašala tko do tebe ker sm tud jz učasih na takem mestu -.- uni tipi misljo da so nwm kaki carji in se skos spravlajo name pa čeprou sm ceu cajt tih. sam hočjo me razjezit kar ful ni kul.
drgač ti pa svetujm da se postav zase. magari krič čez celo učilnco unim kozam pa zabij da so ničvredne prasice in da naj si priskrbijo lajf. ne pa usekat nazaj, to je neki najnižjiga kar lahko nrdiš. če te pa kkšn tip začne zafrkavat u glavo, ga pa ignoriri al mu pa reč naj **** in bo upoštevu, NIKOL se ne začni prepirat z njimi, ker te bodo idioti zvelkl na svojo raven in te premagal!. ker se pa tebe 'mata' tiče, pa se ne sekirat. samo ignoriri jih to bo res pomagal peace out! tenx • Ribica
• Od: 4.11.2009
27.5.2011 18:30
Živjo,
verjamem, da ti je težko zarad tega in očitno tvoji sošolci niso dovolj zreli da bi se normalno obnašali. Kar se tiče pretepanja ti svetujem, da nobenga ne mlatš, ker s tem ti bojo usi še bl zamerl, sam se jim pa tut ne pust. Ko te prosjo za domačo nalogo jim je pač ne dt. Sej ne delaš ti zato naloge da te bojo oni lahko izgoriščal pa s tabo ravnal kokr z boksarsko vrečo. Pa stvari reč da ne, in kr povej da si jim vedno delu usluge s tabo so pa ravnal kokr z največko smetjo in da tega si pač ne zaslužš. Razmisl še mal kaj bi lahko naredu ampak zapomn si da ne počni drugemu tega kar nočeš, da bi drugi počeli tebi!!! • Frshlus
• Od: 27.5.2011
27.5.2011 20:56
Heeej hou Amm... ta ideja da 'tolaži' punce je zakon! Tu upoštevej... drgači pa mislm da nej dwabra ideja ta da jm ne daješ več naloge. Kr tu je nekaku nenapisanu šulsku pravilu in če te ž zdej vidjo sam zrad tga te pwal sploh nebojo kapaci... Jz sm mela tudi nek tak problem... js sm se jm smejala u fris. kaj... če se delajo da jm je slabu pr **** se jgrej znjimi kaj... ''napadej'' jh alkej tku... **** se znjimi na swj račun... valda ne preveč sam no... nekaku vidijo da ne pomaga. Alpa če ti kdu rječe kej tacga da si bedn al nwem kaj... sam zabij ga npr: ja fak zdej bi se pa najrajši ubiu kr me ti nemaraš... mislm da tu najbl učinkuje kr mni zdej usi dajo mjr. (: __________________________ Howgh! c: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.