LASNI PODALJŠKI...• impulz
• Od: 12.10.2008
LASNI PODALJŠKI...
28.4.2009 0:15
jellow...nja js sm pa idprla tole temo ker bi si ful ubodla lasne podlaške na sponko/zaponko.pa me mal zanima na kaj morm pazt, kje bi blo najbol pa kakšne so "negativne " strani tega huala hf*..
• fromsaratotheworld
• Od: 17.12.2008
Re: LASNI PODALJŠKI...
28.4.2009 0:23
o tem tut na netu piše na enem forumu..
baje d je tole na sponko zlo praktično, maš lahk pač kratke al pa douge. • M´
• Od: 28.4.2009
28.4.2009 6:48
Ja jst mam tote podalške na sponko.
No teh "negativnih" strani sploh nism upazla... Uglaunem jst jih mam že od Novembra pa sm se odločla zato kr taq u Srbiji. Poslal so mi jih iz Italje...Pa z njimi lahk delaš kaii hočš. No učerii sm si jih barvala. Sam morš si jih česat preden si jih daš gor...pa ko jih dol uzameš tut.. Aia mam jih pa do ass. • tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
o
28.4.2009 9:32
em ja js bi si jih tudi kupila...pa me zanima
kje se lahko kupijo in po kakšni ceni? drugače se sliši zelo dobro in priročno za uporabo... • impulz
29.4.2009 8:05
hvala za odgovore or zdej sm si ih kupla in sm ful zadovolna z njimi hf*
• pelc
• Od: 21.4.2009
29.4.2009 15:21
Mendii pravi:Ja jst mam tote podalške na sponko.
No teh "negativnih" strani sploh nism upazla... Uglaunem jst jih mam že od Novembra pa sm se odločla zato kr taq u Srbiji. Poslal so mi jih iz Italje...Pa z njimi lahk delaš kaii hočš. No učerii sm si jih barvala. Sam morš si jih česat preden si jih daš gor...pa ko jih dol uzameš tut.. Aia mam jih pa do ass. hei...mene pa zanima a pa to trdno drži....a maš naravne al umetne? pliss za odgovor ...ker jst bi full mela podaljške za valeto:d....kolk si pa dala? • maych
• Od: 28.2.2009
1.5.2009 19:33
[quote="impulz"]hvala za odgovore or zdej sm si ih kupla in sm ful zadovolna z njimi hf*[/quote]----------------------------------------------------------------------------------
superca to aa!? bi te sam prosila za link če si kupovala po netu al pa u kiri trgovini si kupla uglavnem če mi poveš kje se kupi! hualla* že vnaprej.. HaveFun _________________ maych;) • impulz
1.5.2009 23:20
maych pravi:
impulz pravi:
hvala za odgovore or zdej sm si ih kupla in sm ful zadovolna z njimi hf*
----------------------------------------------------------------------------------
superca to aa!? bi te sam prosila za link če si kupovala po netu al pa u kiri trgovini si kupla uglavnem če mi poveš kje se kupi! hualla* že vnaprej.. HaveFun nenee nism po netu u frizersko trgovino sm šla in dubla prave lase za 100€, prodajalke ti pomagajo zbrt in ti najdejo tud najbližji odtenk tvojmu...pa s kvaliteto las sm fuul zadovoljna tko da to ni stran vržen denar =) hf** • M´
• Od: 28.4.2009
2.5.2009 0:33
pelc pravi:
Mendii pravi:
No teh "negativnih" strani sploh nism upazla... Uglaunem jst jih mam že od Novembra pa sm se odločla zato kr taq u Srbiji. Poslal so mi jih iz Italje...Pa z njimi lahk delaš kaii hočš. No učerii sm si jih barvala. Sam morš si jih česat preden si jih daš gor...pa ko jih dol uzameš tut.. Aia mam jih pa do ass. hei...mene pa zanima a pa to trdno drži....a maš naravne al umetne? pliss za odgovor ...ker jst bi full mela podaljške za valeto:d....kolk si pa dala? Mam naravne ja. dala sm pa 170 €. • sun
• Od: 7.6.2009
12.6.2009 11:13
Mendii pravi:Ja jst mam tote podalške na sponko.
No teh "negativnih" strani sploh nism upazla... Uglaunem jst jih mam že od Novembra pa sm se odločla zato kr taq u Srbiji. Poslal so mi jih iz Italje...Pa z njimi lahk delaš kaii hočš. No učerii sm si jih barvala. Sam morš si jih česat preden si jih daš gor...pa ko jih dol uzameš tut.. Aia mam jih pa do ass. heii. sam neki bi uprašala. kk si si jih pa naročla?? js bi jh tut mela pa ne vem kk naj jih naročim pa kje!. • bulimicSLUT
• Od: 11.6.2009
12.6.2009 12:59
sun pravi:
Mendii pravi:
ia mene tut to zanima.
No teh "negativnih" strani sploh nism upazla... Uglaunem jst jih mam že od Novembra pa sm se odločla zato kr taq u Srbiji. Poslal so mi jih iz Italje...Pa z njimi lahk delaš kaii hočš. No učerii sm si jih barvala. Sam morš si jih česat preden si jih daš gor...pa ko jih dol uzameš tut.. Aia mam jih pa do ass. heii. sam neki bi uprašala. kk si si jih pa naročla?? js bi jh tut mela pa ne vem kk naj jih naročim pa kje!. pa kok bla cena pa to. • avanii
• Od: 11.7.2009
11.7.2009 21:22
moja prjatlca si je šla delat podalške....
dobra stran? Dolgi lasje v 3-4 urah Slaba....cena, pa v poletnem času morš zlo pazt ko greš u morje.. • kokos
• Od: 14.9.2009
14.9.2009 16:46
j[color=red]az imam lase v čopu rjave barve, jih ne rabim več prodam ti jih za 25-30€...lahko jih ravnaš češeš .....use uglavnem...če katero zanima naj odpiše..i • Mcr
• Od: 26.10.2009
26.10.2009 20:49
impulz pravi:jellow...nja js sm pa idprla tole temo ker bi si ful ubodla lasne podlaške na sponko/zaponko.pa me mal zanima na kaj morm pazt, kje bi blo najbol pa kakšne so "negativne " strani tega huala hf*..
js mam lasne podalške na sponko. (: fajn je ko jih lahko daš dol pa gor kadar hočeš. sam od začetka se gor težje daje ker si moraš lase spet pa z zaponko močno za lase pritrdit. drugače pa lepo zgleda, ne uničuje pravih las... negativno je sam, da moraš pazit kako jih daš gor, da ti dol ne zdrsijo al pa postanejo ohlapni v predelu spenjanja. (: • bojana
• Od: 25.9.2008
31.3.2010 12:26
Lasne podaljške s clip-on sponkami lahko po novem zelo ugodno naročite tudi v spletni trgovini ee-shop:
[link] komplet kvalitetnih sedmih vstavkov v naravnih barvah stane 46,60 eur, komplet dveh vstavkov v živih barvah kot je pink, vijolična, modra itd. pa 16,20 eur. Lasje so umetni, vendar iz kvalitetnega materiala in izgledajo skoraj kot pravi. Poglej ponudbo! Cene so primerne za najstniški žep! • scar tissue
• Od: 9.10.2008
27.5.2010 14:44
kokos pravi:j[color=red]az imam lase v čopu rjave barve, jih ne rabim več prodam ti jih za 25-30€...lahko jih ravnaš češeš .....use uglavnem...če katero zanima naj odpiše..i
mene zanima • klarissa025
• Od: 20.8.2010
20.8.2010 13:00
jst sm mela že 2x podaljške na clip on... prvič sm si naročila naravne indijske lase... in ful nism bla zadovoljna... pred enim mescom sm si pa naročila evropske kvalitete pa še dost ugodne so ble...
sm dala pa 150 za njih. mi ful dober držijo, v morski vodi se sicer nisem kopala z njimi, ker mi jih je bilo škoda in nisem hotla reskirat, sem si za ta čas dala gor tiste indijske... jst celo spim z njimi, pa čist nč se ne vidijo da mam te špangice gor, vsi mislijo da so moji naravni lasi • sjarra1
• Od: 2.12.2010
2.12.2010 12:35
M´ pravi:Ja jst mam tote podalške na sponko.
No teh "negativnih" strani sploh nism upazla... Uglaunem jst jih mam že od Novembra pa sm se odločla zato kr taq u Srbiji. Poslal so mi jih iz Italje...Pa z njimi lahk delaš kaii hočš. No učerii sm si jih barvala. Sam morš si jih česat preden si jih daš gor...pa ko jih dol uzameš tut.. Aia mam jih pa do ass. heej, a bi ti men dala svoj gmail al hotmail da bi te bolj podrobno o tem izprašala? Lp • scar tissue
• Od: 9.10.2008
2.12.2010 15:34
sjarra1 pravi:
M´ pravi:
No teh "negativnih" strani sploh nism upazla... Uglaunem jst jih mam že od Novembra pa sm se odločla zato kr taq u Srbiji. Poslal so mi jih iz Italje...Pa z njimi lahk delaš kaii hočš. No učerii sm si jih barvala. Sam morš si jih česat preden si jih daš gor...pa ko jih dol uzameš tut.. Aia mam jih pa do ass. heej, a bi ti men dala svoj gmail al hotmail da bi te bolj podrobno o tem izprašala? Lp kok pa si dala za vse skupaj? • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
22.5.2011 14:29
bojana pravi:Lasne podaljške s clip-on sponkami lahko po novem zelo ugodno naročite tudi v spletni trgovini ee-shop:
[link] komplet kvalitetnih sedmih vstavkov v naravnih barvah stane 46,60 eur, komplet dveh vstavkov v živih barvah kot je pink, vijolična, modra itd. pa 16,20 eur. Lasje so umetni, vendar iz kvalitetnega materiala in izgledajo skoraj kot pravi. Poglej ponudbo! Cene so primerne za najstniški žep! a se vstavke v naravnih barvah lahko barva, lika..? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.