help - love (:

LostInSnow • Od: 28.3.2011 • Prispevkov: 34
help - love (: 26.5.2011 21:40
helou (:
jaz imam problem z ljubeznijo. Torej, zaljubljena sem v fanta,iz mojga razreda in to že celo leto. Skoz mislim na njega in pač, utrip je hitrejši ko je v bližini in tak.
Gre se za to da ga nikakor ne gre prebrat. Včasih se obnaša čudno, včasih pa res prijazno. Ko sma skupaj (bol redko), če sma sama al pa da je kaka punca zraven se obnaša pač zelo prijazno, je pozorn pa posluša in je res cuker, čeprav je vseeno malo sramežljiv, ko pa je kaki fant zraven pa se obnaša tak, grobo, kot da mu je vseeno za vse. In se mi zdi da zavrača vse, in pač da NOČE enostavno spoznat punce in se navezat na njo. Čeprav je mel punce, so ble pa večine preko interneta ~ pač facebooka. Verjetno bi ga mogla pripravit do tega da mi zaupa, ampak vsakič ko se mu poskusim približat al pa kaj, postane spet tak hladen in mi je hudo.
Prijateljica, ki to pač ve, mi pravi da naj se mu približam pa jaz naredim prvi korak al pa kak tak, ampak jaz neupam, ker se bojim oddziva, ker je zelo spremenljiv.
Poleg tega, ima v soboto rojstni dan in sem pač misla da bi ga vprašala, če sem mu všeč al pa pač mu povedala kaj čutim, ampak finta je v tem ker do njega čutim res, ne samo tisto da mi je všeč, res mi je pri srcu in pač, glede na to da sem v osmem razredu imam vem, še čas, naslednje leto ampak meni je hudo, pač ko vem, da ga nekak nemorem dobit. poleg tega, me je strah tudi, da bi se potem spet oddaljila če mu kaj povem...
vglavnem razdvojena sem in nevem, če naj upoštevam prijateljico ali pa..?

hvala (:
masaerror • Od: 1.6.2010 • Prispevkov: 53
Re: help - love (: 27.5.2011 16:07
na njegov rd ga js glih nebi sprašvala če sm mu ušeč al ne:D nevem no xD.
pomoje bolš da mu na fb napišeš; hbd <3 pa ga na četu klikneš in se pogovarjata Razz.
pol pa pač v šoli začneta z pogledi in nasmehom:D
try it, sometimes it works : D
njegovamalapikica • Od: 22.3.2011 • Prispevkov: 35
Re: help - love (: 27.5.2011 18:20
heeej.Smile
ne mu povedat na rojstn dan, mislem tvoja odločitev an sam povem kaj bi naredila na mojem mestu.Very Happy
najbolš je da mu direkt poveš, k itaq logično da ga loh izgubiš še kt frenda sam pol si loh do konca lajfa sam frandica an..loh bi bla pa kej več, sam pač da on tega nwm noče priznt al pa tko. Very Happy
drgač pa če te kdaj zaebaua al pa tko si zih tud ti nemu ušeč.Smile))
HoneyBunny • Od: 30.4.2011 • Prispevkov: 35
Re: help - love (: 27.5.2011 22:33
Heei. Very Happy

NA njegov bd mu tega ne povedat...nared tko pač kot so že povedale napiš use najbolše <3 al ;* ...lahko mu poveš direktno lahko mu pa mal chetas, smsji.. tko bi začela Smile u šol druženje f00l.....

naredi kakor želiš! I wish good luck
littlevampire • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 51
Re: help - love (: 28.5.2011 15:41
hm ja. Smile
glede rojstnega dneva ti ne morem vrjetno nič več svetovat. xD
mogoč bi blo dobro, da ko se meni s tabo mu poveš vse na tak način da ga bo pritegnilo, nekak skrivnostno, da se mora to nadaljevat.
potem pa ko bo hoto govorit s tabo ga ignoriraj. pol pa počakaj da te ogovori. al pa pač špilaj njegovo igro. Smile
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: help - love (: 29.5.2011 1:14
Hm...
Glej lahko ga povabiš v kino 'za rojstni dan' Smile
ali pa ga pelješ na sladoled...Sam ne ga takoj direkt uprašat; a sm ti ušeč? a bi hodu z mano?

Počasi se daleč pride, in vrjamem da vama bo uspelo:))

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.